Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
IBM központi szervíz, Infopark. Eddig 6-7 év alatt kb. 10-szer voltam szervízeltetni magánemberként (ezt csak azért írom, hogy nehogy felmerüljön a gyanu, hogy sokat rendelt céges, vagy ismerős vagyok), és mindig maximálisan teljesítettek, szinte már mesébe illően. Telefonon is birka türelemmel vették minden kis apró kérdésemet, és volt olyan garanciális ügyintézés, ami után az IBM más részlegéről felhívtak, hogy értékeljem a szervízüket, meg hogy javasoljak dolgokat, hogy miben lehetne jobb.
Egyébként csatlakozom Napfénysütihez, ne onnan nézd az árakat, hanem viszonteladóktól. Akiket ajánlani tudok, mert különlegesen korrektek: usanotebook, takforsys, laptopinfo. Mindegyikük rendes forrásból, számlával (az utolsó esetben ez azt hiszem csak opcionális), garanciával stb. szerzi be a gépeket, és nagyon korrektek.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hát konkrétan ennyit mondtak egy boltbanban a W7-re, egy ugyanilyen szituációban. Mindenesetre értem amit mondasz, csak gondoltam mégis Win 7 -Win 7 legyen.

A T410-esek árazását meg majd ezeknek az E6410-esek árival kell összemérni.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én is rákerestem, és valóban. ThinkPad T400, Dell Latitude E6400. Az OS különbség kb. 30 000 HUF lehet, szóval kb. egy árban vannak.
-
taltos
senior tag
Biztos nem véletlen, a Dell is jó cég. Egyébként amikor én vettem gépet pár hónapja, akkor az E6400 több mint 100 000 Ft-al volt több, mint a fullos T500-asom. Nekem emiatt nem is jöhetett szóba. Ph! -s forrásból meg ThinkPadek nagyon jó áron érhetőek el, és választék is van elég.
-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ugyanez a véleményem nekem is.
Mondhatni imádom, semmi kivetnivalót nem találok benne a kijelzőt kivéve, azaz az is csak félig, mert eddig még nem használtam olyan környezetben, ahol nem tudtam szabályozni a fényt, így sehol nem jött elő kényelmetlenség vele kapcsolatban, de lehet, hogy meggyűlne vele a bajom valami extrémebb (pl. direkt napfényes) környezetben.Nagyon szeretem, hogy halk és hűvös. Iszonyat masszív, és az IBM-nél jobb szervízű céget nem ismerek. Ennyi jó tapasztalat még sehol nem ért.

-
taltos
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A "mi" gépeink Lenovo T500-ak.
Egyébként igazából nincsenek "mi"-k, mert csak nekem van, még egyetemre járok. Az oktatómnak nem tudom honnan van, de ez a lepattogás utólag is előjön, és az alkatrészeik egy helyről jönnek nem? (a kínai és a lengyel gyárba is)Ezen a héten vannak az egyetemen a szakmai napok, és akik voltak nálunk előadók, szinte mindenkinek (kb. 70-80%) Dell gépe volt, szerintem E6400 (a többieknek Lenovo T400, egy régebbi IBM, meg HP valamik). Bár szépek voltak, de nagyon meglátszott rajtuk minden érintés, kosz etc.
-
taltos
senior tag
"A Dell E6400-as és E6500-as sorozatú üzleti laptopjairól eddig csak pletykák keringtek a világhálón,..."
Ezek nem E6410 és E6510 akartak lenni?
Egyébként specifikációra nagyon hasonlóak a Lenovo T410 és T510-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Lexus, Toyota topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Assetto Corsa Rally
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondhatni imádom, semmi kivetnivalót nem találok benne a kijelzőt kivéve, azaz az is csak félig, mert eddig még nem használtam olyan környezetben, ahol nem tudtam szabályozni a fényt, így sehol nem jött elő kényelmetlenség vele kapcsolatban, de lehet, hogy meggyűlne vele a bajom valami extrémebb (pl. direkt napfényes) környezetben.