- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
sing1ep1ayer #123 üzenetére
Már a másik helyen is láttam ezt az okosságot tőled.
Annyit elárulok, hogy egy kódszámot kap mindenki. Nem név alapján sorsolnak. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
sing1ep1ayer #107 üzenetére
Nem tudom ki látta a nyertesek listáját, de ahogy sejtettem: spéci karakterek a fődíj boldog tulajdonosát kivéve senkinek a nevében nincsenek, bármelyik kisorsolt(?) lehetne amerikai is. Igazából a tengerentúlon még az Eduardo Muñiz név sem számít különlegesnek, mert ezt a karaktert jól ismerik az országban, mivel szinte mindenki tanul spanyolt (nagyjából úgy, mint nálunk angolt) és tele vannak latin-amerikai bevándorlókkal.
Mondtam én hogy meg lennék lepve, ha valaki mondjuk Mészáros Ödön névvel akár egy öntapadós matricát is nyerne valami hasonló amcsi facebookos játékon. -
válasz
sing1ep1ayer #79 üzenetére
keress rá az előzőre (hír, tombraideres) és keress rá zsomborra mint felhasználó...
-
warcat
veterán
válasz
sing1ep1ayer #79 üzenetére
A legutóbbit Chileben kapta valaki.De egyébként nem tudom mire akarsz kilyukadni,irigyelnék tőlünk a nagy jólétet vagy mi,arrafelé nem érdemlik meg leosztjuk az amcsi tesóknak alapon vagy mi?
Nagy a világ,az angol nyelvtudás seholsincs errefelé,és még ha van is,akkor is rá kell bukkanni erre az oldalra,hacsak nincs ilyen kényelmesen kihírezve "kattints ide és jó lesz" stílusban mint itt a ph-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest