- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
sing1ep1ayer #107 üzenetére
Nem tudom ki látta a nyertesek listáját, de ahogy sejtettem: spéci karakterek a fődíj boldog tulajdonosát kivéve senkinek a nevében nincsenek, bármelyik kisorsolt(?) lehetne amerikai is. Igazából a tengerentúlon még az Eduardo Muñiz név sem számít különlegesnek, mert ezt a karaktert jól ismerik az országban, mivel szinte mindenki tanul spanyolt (nagyjából úgy, mint nálunk angolt) és tele vannak latin-amerikai bevándorlókkal.
Mondtam én hogy meg lennék lepve, ha valaki mondjuk Mészáros Ödön névvel akár egy öntapadós matricát is nyerne valami hasonló amcsi facebookos játékon. -
sing1ep1ayer
őstag
Pusztán arra gondoltam, hogy ha kihúznak egy nyertest csupa speciális karakterrel a nevében, akkor inkább visszadobják. Gondolom közjegyző sehol nincs egy ilyen sorsolásnál, hasonlóképpen a PH!-s nyereményjátékokhoz, szóval az nyer, akit ők akarnak.
Angolul meg manapság már szinte mindenki tud; azok legalábbis biztosan, akiket érdekel egy hasonló kaliberű gép. Ha pedig kis hazánk legnevesebb és legolvasottabb számítástechnikai portálján lehozták mindezt hírként, akkor feltehetően a legtöbb országban ugyanígy megjelenik majd a szakmai weboldalakon.
-
sing1ep1ayer
őstag
Vajon előfordult már valaha, hogy ilyen nagy fészbúkos nyereményjáték bármely díját valahol kelet-európában vitték el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest