- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Hála Isten!
Több marad nekünk.Akkor te már ilyen videót nem fogsz csinálni:
http://www.youtube.com/watch?v=gjvHEmbLJXw&hd=1 -
Stirbi
addikt
A sok hülyeség lájkold, meg csinálj meg mindent, csak a reklámterjesztésről szól semmi másról, kiváncsi vagyok, hogy kisorsoltak e egyáltalán valakit.
Én már dislájkoltam a szarokat, és töröltem is a regisztrációmat, következőre már ennyire sem leszek hajlandó ilyennek foglalkozni.
-
Dicker
őstag
válasz
sing1ep1ayer #123 üzenetére
Már a másik helyen is láttam ezt az okosságot tőled.
Annyit elárulok, hogy egy kódszámot kap mindenki. Nem név alapján sorsolnak. -
sing1ep1ayer
őstag
válasz
sing1ep1ayer #107 üzenetére
Nem tudom ki látta a nyertesek listáját, de ahogy sejtettem: spéci karakterek a fődíj boldog tulajdonosát kivéve senkinek a nevében nincsenek, bármelyik kisorsolt(?) lehetne amerikai is. Igazából a tengerentúlon még az Eduardo Muñiz név sem számít különlegesnek, mert ezt a karaktert jól ismerik az országban, mivel szinte mindenki tanul spanyolt (nagyjából úgy, mint nálunk angolt) és tele vannak latin-amerikai bevándorlókkal.
Mondtam én hogy meg lennék lepve, ha valaki mondjuk Mészáros Ödön névvel akár egy öntapadós matricát is nyerne valami hasonló amcsi facebookos játékon. -
Dicker
őstag
Jól értem, hogy már indult is egy új? Csak ez CoolerMaster és Kingston, AMD vegyítésben.
Erre is regisztrálva vagyok akkor automatikusan? -
Rypejakten
addikt
Egy gringó nyerte tekilaföldről, elmehet a fenébe.
-
FZsolt93
csendes tag
Ha a múltkor regisztráltam a gameingtribe oldalon akkor most újra kell?
-
Gyula84
veterán
Na most már csak várok
kösz a választ
-
Gyula84
veterán
Játékkal kell rendelkezni a játékhoz?
-
sing1ep1ayer
őstag
Pusztán arra gondoltam, hogy ha kihúznak egy nyertest csupa speciális karakterrel a nevében, akkor inkább visszadobják. Gondolom közjegyző sehol nincs egy ilyen sorsolásnál, hasonlóképpen a PH!-s nyereményjátékokhoz, szóval az nyer, akit ők akarnak.
Angolul meg manapság már szinte mindenki tud; azok legalábbis biztosan, akiket érdekel egy hasonló kaliberű gép. Ha pedig kis hazánk legnevesebb és legolvasottabb számítástechnikai portálján lehozták mindezt hírként, akkor feltehetően a legtöbb országban ugyanígy megjelenik majd a szakmai weboldalakon.
-
Stirbi
addikt
Izgatottan várom a sorsolás végeredményét!
-
-
Dicker
őstag
No, amit bemásoltam gépet ma sorsolták ki, és európai nyerte. (belga)
Szóval abszolút nem vagyunk hátrányban az amerikaiakhoz képest. -
radir01
tag
-
dfsz34
őstag
Én még soha nem nyertem, még a szuperszerdán sem, pedig az minden héten van, de megpróbálom azért, legalább a résztvevők számát gyarapítom itt is.
A múltkor olvastam, hogy ok, megnyeri valaki a gépet, de ha magyar lenne, akkor a vámot meg áfát szépen ki kell rá fizetni (még jó, hogy TB-t nem kell, de nem akarok tippeket adni a döntéshozóknak
), ami elég durva összeg is lehet a jó magyar szokásoknak megfelelően.
-
-
trufa12
addikt
válasz
Andrewstarr #95 üzenetére
Me too (én is regeltem)
mielőtt bele köt valakinem azt akartam ezzel szó szerintem le írni hogy én is regeltem
hanem hogy én is szintén . benne vagyok
rövidenazt hiszem valahogy így kell
-
Andrewstarr
aktív tag
"Congratulations! Your Gaming Tribe account has been successfully created and you have been entered into the EPIC BioShock Infinite Giveaway!"
-
válasz
sing1ep1ayer #79 üzenetére
keress rá az előzőre (hír, tombraideres) és keress rá zsomborra mint felhasználó...
-
Dicker
őstag
Corsair jó pár ilyen 3500-as ajándék gépben benne van.
Ezt is náluk lehet nyerni, csak ez ma jár le, de egy komoly alapgép szintén.
*Corsair 650D case
*AX Series 1200i PSU
*Individually Wrapped PSU Cables
*Air Series Fans
*H100i CPU Cooler
*16GB Dominator Platinum Memory
*2x Neutron Series GTX SSDs
*2x EVGA GeForce GTX 660 Ti GPUs
*EVGA X79 FTW Motherboard
*Intel Core i7-3960X CPU
*Vengeance mouse, keyboard, and mouse pad -
gszabyka
csendes tag
nincs vmi eros gepem
i3 as procival + gtx 460-al full hdban, minden ultran szepen megy, nem szaggat -
Dominó85
addikt
Próba-cseresznye.
-
BroCreSt
aktív tag
Jövök én is dicsekedni picit!
Régebben elég sok nagyértékű dolgot nyertem, mondjuk telefonos és levelezőlap beküldős játékokon inkább, akkor még nem volt elterjedve a net, vagy nem is volt.
Pár darab "nagy" nyereménynek számító ajándékok sorát írom:
1994: A közszolgálati TV2-n a TeleBingó-val, 50.000 Ft. értékben egy Hasbro társasjáték csomagot.
(Azt tudom, hogy több mint 30.000 levelezőlap érkezett be a helyes megfejtéssel, és ebből sorsoltak 3 db.-ot, a Dombóvári Gábor húzta ki őket.)1997: Danubius Rádió & Szerencsejáték (Z)Rt.: 13.000 Ft. készpénz
1998: Nokia 5110, Pannon Praktikum Pro tarifacsomaggal, 18.000 Ft. lebeszélhetőséggel, a Pannon GSM Kaposvári márkaképviseletétől. (60.000 Ft.)
1999: Bravo újság: Samsung Hi-Fi torony (60.000 Ft.)
2000: Z+: Panasonic Discman, a Pöttyös Rudi, és a Z+ közös játékán (25.000 Ft.)
2001: Z+: Megálló játék, 150.000 Ft.-os 4YOU ruhavásárlási utalvány
2002: Coca Cola nyereményjáték: Nokia 5510
2002: Viasat 3: 60, 70, 70e. Ft. készpénz (május, június, augusztus.)
Itt megemlíteném külön a gyorsaságot, mivel emeltdíjas játékról lévén szó, meglepő módon, a nyeréstől számított 2 munkanap múlva már utalták is a pénzt.2008: Blikk: 50.000 Ft.-os Elektropont vásárlási utalvány.
(Azóta már megszűnt ez az elektronika üzletlánc, úgy mint pl.: az Electro World)2012: Lidl Facebook Nagybevásárlás
" Ezúton szeretnék gratulálni Önnek, mert Ön az egyik szerencsés nyertese a Lidl Facebook oldalán futó Nagybevásárlás applikációnak.
2012. március 19-én az Ön játékának időpontja esett legközelebb a kisorsolt nyertes időponthoz, így Ön a napi nyertese a 15.000.-Ft-os vásárlási utalványnak.
Az utalványt postán küldeném el Önnek, melyhez szükségem van a lakcímére.
Arra kérném, hogy legyen kedves lakcímegyeztetés miatt az alábbi elérhetőségek valamelyikén megkeresni engem.Köszönöm.
Üdvözlettel:
Tőzsér Judit
PR vezető "Ezen nyeremények többségéről még megvan az értesítő is, amit hagyományos levél formájában küldtek el.
-
warcat
veterán
válasz
sing1ep1ayer #79 üzenetére
A legutóbbit Chileben kapta valaki.De egyébként nem tudom mire akarsz kilyukadni,irigyelnék tőlünk a nagy jólétet vagy mi,arrafelé nem érdemlik meg leosztjuk az amcsi tesóknak alapon vagy mi?
Nagy a világ,az angol nyelvtudás seholsincs errefelé,és még ha van is,akkor is rá kell bukkanni erre az oldalra,hacsak nincs ilyen kényelmesen kihírezve "kattints ide és jó lesz" stílusban mint itt a ph-n. -
sing1ep1ayer
őstag
Vajon előfordult már valaha, hogy ilyen nagy fészbúkos nyereményjáték bármely díját valahol kelet-európában vitték el?
-
leviske
veterán
Azt lehet tudni, hogy ez a Gaming Tribe egyáltalán micsoda?
-
Megcsinálom a reget, de mikor like-olni kell az oldalakat az elsőt még tudom, de a többit valamiért , nem :/
-
zolika1994
csendes tag
Én eddig neten amit nyertem:
-Earth 2160
- AC1
- ACB (megjelenés körül)
- CoD.MW2 (megjelenés körül)
- Tom Clancy's EndWar
- Frontlines: Fuel of War
- Prince of Persia póló (közvetetten)
- Guild Wars Razer Deathadder egér (http://www.razerzone.com.br/products/gaming_mice/razer_deathadder_guildwars/)Ezt, mind egyetlen egy oldalon, ami ma már sajna megszűnt, de én már csak tudom, hogy lehet neten nyerni
-
Pantal
senior tag
Controllert is adnak hozzá az auto aim kikapcsolásához?
-
aki ezt megnyeri, annak egy pár évig biztos nem kell a tuning miatt aggódnia...
-
proci985
MODERÁTOR
ezzel az az egy baj van, hogy a benchmarkban mért eredmény és a valós játék sebessége nagymértékben eltér.
FHDben olyan 40-50% körül megy mindkét kártya CFben, és fix 60fpsem van vsync miatt. a benchmark 65ös avgt ment ugyan, de a kártyák lényegesen jobban tekerte.
Bioshockban portal rendszer van, amíg fetcheli az adatokat, addig picit alacsonyabb az fps, de azután a pár mp után visszamegy és ott se a GPU a limites. ami miatt a benchmarkja igazából irreveláns, hogy végig fetchel, tehát sokkal rosszabb fpst ad, mint maga a játék. talán SSDről jobb a helyzet, de ott se vagyok benne biztos.
(kieg: megvan a játék, 1080p ultrán tolom 7850 OC CFfel. Bench után nem akartam eyefinityben kezdeni, mert úgy már high alatt is rezgett a léc, ehhez képest ezekkel a beállításokkal henyélnek a kártyák kb.)
szóval szerintem bármit is mond a benchmark, 1080p ultrára a gyakorlatban egy 7850/7870 szintű kártyának elégnek kell lennie 60fpsre, fetchelésnél ahogy láttam amúgy sem a GPU a szűk (VRAMot is bizergálja a program, teljesen biztos nem vagyok).
eyefinityt picit macerásabb mérni, mivel mindhárom monitor kell a játéknak, szóval nem lehet az egyiken folyamatosan nézni az fpst, hogy mégis mi történik. 7970CF talán oda kellhet, hogy a benchmarkon se hasaljon el, de tippre a bench nem csak a gpu miatt lassú.
-
siti
őstag
válasz
->Raizen<- #56 üzenetére
a 200k-t optimistán már félre raktam
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
->Raizen<- #56 üzenetére
Lehet hogy 200k, én viszont akkor keresek támogatót, és vihet a gépből pár dolgot
-
->Raizen<-
veterán
válasz
RetepNyaraB #52 üzenetére
Ez nincs ingyen kb 200k hogy kézhez kapd vám stb miatt. Az előző gépet egy amcsi srác nyerte.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm jelentkeztem már rá, hátha
Ha nyerek a vámoltatáshoz viszont keresek támogatót
-
-
-
pusszycat
nagyúr
Egy "Alienware" jobb lett volna de hát ez van…
MZperX75: Amúgy szabad ittasan fórumozni???
-
kromatika
veterán
be próbálom én is.
-
dergander
addikt
Nekem csak akkor lassul be nagyon ha a post processt alternate-re álítom de akkor durván,bár mondjuk normál közt nagy különbséget nemlátod de normálon megy 60fpsel a gamma
-
Retekegér
MODERÁTOR
Na. Próba cseresznye, a múltkori nemzetközi Sapphire játékon is egy magyar nyerte az egyik HD 7950-es (vagy 7970-es?) VGA-t...
-
MZperX75
addikt
Bioshock Infinite
min:
Core 2 Duo E4600 2.4GHz
Athlon 64 X2 Dual Core 5200+GeForce GT 340
Radeon HD 3800 series DX10
optimális:Core 2 Duo E4700 2.6GHz
Athlon 64 X2 Dual Core 6000+GeForce 9800 GTX
Radeon HD 4870/DX10
max:Core 2 Quad Q6600 2.4GHz
Athlon II X4 610eGeForce GTX 560
Radeon HD 69504 GB
Win 7 64
DX 11Szerintem felteszem ,több helyen írják a minimumra Intel HD3000
Akkor egy A8-3820-ason(X4-2.5Ghz) HD6550D-en HD felbontásban szépen elpörög.Jó kis cucc a nyeremény FX8350 +HD7970 CFX,de az árát jobban elfogadnám....
-
warcat
veterán
A legutóbbi sorsoláson az oldal szerint 28 000 körüli jelentkezőből sorsoltak.Ez még mindig horribilisan kicsi esély, reménykedni nem érdemes, de figyelembe véve,hogy mennyit kell " tenni " érte,annyit megér.
-
Sixty21
aktív tag
7770 totál full maxon akadás mentesen szalad. Történetét sajna nem értem pedig játszottam az előző részekkel is. De nem minden napi a játék stílusa és menete az biztos
-
KAMELOT
titán
Megpróbáljuk megnyerni!
2x CLUB 3D 7970. Nem semmi!
(#25) Rebourne: Nem valami nagy játék. Mész a vízben, de valahogy a víz nem mozog.
Grafika még 2008-ban elment volna.
-
Nesti
tag
Na én is túl vagyok a jelentkezésen...!
-
Akula
őstag
regelni kéne a fácsén.
de egyelőre azt sem tudom, kell-e nekem. eddig jól megvoltam nélküle -
Rebourne
aktív tag
Benchmark competition-ön játszák a játékokat vagy virtualis péniszeket mérnek?
@22: Jah jó a játék, de a minden idők legjobbja az nem olyan rögtön kiderülő fajta
Sok kritikát olvastam (szigorúan a végigjátszás után, nospoiler hírzárlatban voltam előtte, trailereket sem néztem :p ), és többen is írják, hogy amíg néhány dolgot remekül eltalál a játék, és ezért nehéz rossz értékelést adni neki, más dolgokban középszerű. Nekem is ez a véleményem, élveztem a sztorit, de a játékmenetet és a harcot kevésbé. A produkció tökéletes, és a port is jó, de a last gen alapanyaggal nem tudtak csodát művelni az Irrational-os srácok.
-
-
Rebourne
aktív tag
Hát ez a gép durva overkill a Bioshock Infinitenek
Hat monitorra talán elkell, de nem egy igényes játék amúgy.
Na meg, hogy minden idők egyik legjobbja... Csupán az újságítók véleménye alapján elhamarkodott ezt kijelenteni. A közönségből több van, mint kritikusból
-
satz18
őstag
Az ue 3-as játékok mindig remekül futnak, lást dishonored, me3. Ez alól talán csak a spliter cell da és conviction a kivétel. Én még nem próbáltam, de tesztek alapján egyedül az ultra beállítás követel jó gépet. Szóval sztem highon, FHD ba bőven hozz a 60 fpst már egy 7770-es is. Nem mindegy, hogy az ember, 30, vagy 200k-t költ VGA-ra.
-
F34R
nagyúr
ne erre aztan megint nagy eselyem lesz.... miert mindig AMD-vel kell parositani , nvidia kartya vagy valami mas ?
-
pusszycat
nagyúr
Igen meg egyszer 30.000 forintot egy kávé kódos beküldős játékon de ennyi…
-
pusszycat
nagyúr
Amióta nyertem interneten egy kólás pólót minden játékra vevő vagyok…
-
Bandi995
aktív tag
5870-em van és full hd-n ultrán nem megyek 40 fps alá... nyugodtan próbálja mindenki, semmit nem eszik ez a játék és bitang jó.
-
Cyberpunk
félisten
Én megjátszom. Úgy sem nyerek.
-
siti
őstag
még egy kliens a spam folderbe. bár a múltkori gép se lett az enyém...
-
arpi6k
addikt
Nem is tudom, egy 6850-el ki merjem próbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest