- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
-
Crafter32
őstag
válasz
#72042496 #63 üzenetére
Vki már belinkelte az egyik hasonló témában ide a lapcsaládba, én is akkor láttam először. Szépen felépített élőadás volt, hogy mindenféleképpen az önvézető autók lesznek a jövő. De fontos, hogy nem most! Mutatta is a Mercedest, hogy bár megtehetné teljesen magától haladjon az úton, de nagyon helyesen kéri a vezető beavatkozását. Eközben a Tesla tojik erre és simán hosszabb időre is figyelmünket le tudjuk venni a vezetésről. Szerintem is a Mercedes megoldása a helyes. Érdemes tényleg megnézni!
-
Crafter32
őstag
Úgy látom itt többen a gép felé hajlanak, én továbbra sem értek vele egyet. Egyenlőre nem áll ott a fejlesztés, hogy helyettesíteni tudna egy embert a gép. Szép dolog, hogy beáll a parkolóba és nem hibázik ha egy autót kell követni stb, de ez nagyon kevés.
-
Crafter32
őstag
Jelenleg ezeket tudja egy autó? Tud így dönteni? Amíg nem tud 100%-ban jól dönteni addig nem lenne szabad elengedni a kormányt, sőt tiltanám például kreszben. Tesla picit sokat enged, ahogy YouTubeon nézegettem róla videókat. Jó példa volt gyermek úttestre szaladása is. Nyilván ez a "borús" jövő, nem a V8 és a drift, de nem hiszem én életemben kiszorulna teljesen az ember.
(#47) fairi: Gépet nem lehet felelősségre vonni és bíróságra vinni.
-
Crafter32
őstag
Tetszik a cikk vége, sok benne az igazság. Szerintem pont az a baj önvézető autókkal, hogy ha baj van akkor mindenki mossa kezeit. Bár nagyon látványos, hogy magától megy az autó, de nem lenne szabad engedni. Életveszélyesnek tartom 100%-ban átengedni a vezetést. Lehet meg tud állni időben és nem téved, mint egy ember, de mi van ha a fékút hosszabb az ütközés helyénél? Belerohan vagy el tudja kapni a kormányt mérlegelve, hogy szántóföld vagy inkább árokban landoljon az autó? Ilyet biztosan nem tud és inkább a halált fogja választani. Bár ahogy nézem a forgalomba résztvevőket, mindenki csak villog és belekapaszkodik kormányba például egy rosszul kimért előzéskor, de sosem húzódik félre és frontális ütközést választja behunyva a szemét. De legalább meg van a lehetősége az embernek a cselekvésre viszont a mai önvézető autót magára hagyjuk nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest