- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
#65675776 #90 üzenetére
Igen körülbelül ez lehet a költség megoszlása. A nagy kiadók címeinek nem az a lényege, hogy behozzák a fejlesztési költséget és kis profitra tegyenek szert. Hanem a gigamegabrutálnagy mamutcéget is etetniük kell.
Nem véletlen, hogy néha vannak veszteséges negyedévek egy Acti-Blizzardnál is a milliárdok ellenére is. -
válasz
#65675776 #72 üzenetére
szezon és fazon. sose hallottál róluk, azt állítom
az említett példád annyit mutatna meg, hogy az egérrángats pixelpontosabb célzást tesz lehetővé - semmi mást.
megnéznélek egy konzolos hc arc ellen a gamepadoddal(!)... szerintem fraget se szereznél - értsd: de kazuár vagy, ő meg hc. -
DudeHUN
senior tag
válasz
#65675776 #80 üzenetére
Semmi baj konzolokon az FPS irányítással. Rengeteg platformon játszok, de valahogy sehol nem volt ezzel bajom. És szerintem a játékosok nagyrésze is így van vele. Az, hogy egérrel gyorsabban és pontosabban lehet ugyan azt megcsinálni egyértelmű. Csak kit érdekel? Komolyan. Ha mindegyik platformon (igen még az analóg karokban nem is olyan jó PS3-on is) tökéletesen játszható az adott játék, akkor nem mindegy?
Amúgy meg konzolon legalább az esélyek egyenlőek. Ugyan úgy fut, ugyan azzal a beviteli eszközzel (az esetek 90%-ban). Ha így nézzük kompetitív versengésre talán még alkalmasabbak is. Az RTS az már más tészta persze. Az platformekluzív -
djgeg
őstag
válasz
#65675776 #72 üzenetére
Én inkább fogalmaznék, hogy nagyon sok a noob. 10x Több mint PC én. Egy ideig Xboxon és PC egyszerre toltam MW3 multit.... Kriminális volt, a játékosok "minősége" (Boxon). Vannak ott is jó playerek, de a kontroller... mai napig nem tudok vele normálisan játszani xDD Főleg, hogy sok akár multi gambe még mindig van célzásrásegítő.... Kriminális.
(#77) K_mester
PC bezony meg több a kocka xD Heti game átlag 8 óra PC én. Konzolon fele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest