- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
Fitzgerald #82 üzenetére
Most komolyan egy Crysis meg COD al hasonlítod össze a Diablo sorozatot? Meg a Blizzard kiadó játékait? Egy olyan kiadót aki eladott az évek alatt 100 milliónyi játékot? És van aktív játékos bázisa a jelen játékaiból 10-15+ millió?
Ezzel hasonlítod össze a nyomoronc Crysist meg Cod ot? xD
Blizznek marketing se kell jöjjön a hipe... jön az a 10 milliónál is több játékosától no meg az öreg fanoktól xD...Nagyon nem egy szinten játszanak !
Egyébként nézzétek meg a játékfejlesztők adóbevallását az elvileg nyílvános xD.... Nincs azoknak semmi bajuk úsznak a pénzben.(persze a nagy nevek)
-
válasz
Fitzgerald #79 üzenetére
igen, ilyeneket mondanak mostanában az AAA címekről, de nekem ezt nem akarózik elhinni. majdnem 500M USD topline árbevétel kell ahhoz, hogy rentábilis legyen a cucc? ide kívánkozik az utolsó mondatod - a kiadók valamit nagyon rosszul csinálnak. vagy hazudnak.
tedd ezzel szembe a kickstarteres fellángolást - a mindenki által rettegett nemelderscrollstípusú RPG műfajban az elmúlt 1 év 3 "megahitet" is hozott (Wasteland 2, Project Eternity, Torment: Tides of Numenera). Annyira mega a 3 hit, hogy összesen 11M USD-t hoztak be, és mindegyiknél az az ígéret, hogy ennyiből az eredeti tervnek többszöröse lesz a játéktér. persze ezeket még le is kell szállítani, de ha sikerül, akkor mire lehet ebből következtetni?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #85 üzenetére
+ Azt kifelejtettem, de ugye mindenki számára nyilvánvaló, hogy a digitális kópia éri meg jobban a kiadónak, mert ugye nem kell DVD-t legyártatni, nincs doboz, kézikönyv + a mindenféle kis szotyi amit a dobozos játékokhoz még adni szoktak. Retailerekhez sem kell ezeket kiszállíttatni. Mégis teljes áron adják ezeket a kópiákat, sőt. Nem ritka az sem, hogy a Steames játék jóval többe fáj a dobozosnál.
Én mondjuk jobban szeretem a dobozos, Steamen/Originen beregelhető játékokat.
Az igényes dobozt, kézikönyvet, kis apróságokat.
És szeretem a frissen nyomott papír illatát, ez biztos valami fétis
Szóval inkább doboz. -
törölt tag
válasz
Fitzgerald #82 üzenetére
Azt is tedd hozzá, hogy pl a Valve-vel minden kiadó úgy kötött szerződést, hogy a Steam-es eladási adatok titkosak. PEdig az is igen érdekes módon befolyásolhatná a képet. Most meg csak azt sem tudjuk, hogy PC-re fizikai adathordozón adnak el több játékot (a statisztikákban csak ezek szerepelnek) vagy digitálisan.
-
djgeg
őstag
válasz
Fitzgerald #79 üzenetére
Diablo 3 nál nagy volt a Hipe... Ennyi 13 millió ból meg maradt mennyi? 1-3 millió aktív?
Szánalom lett az a játék. :/ (én is megvettem nagy Diablo fan vagyok...voltam)
Ha tényleg azzal számolnak a fejlesztők, hogy PC én csak 1/10 ét adják el akkor is el kell gondolkozni, A Portolás nem kerül olyan hű de sokba de 500 e * 50-70 USD vel azért szép pénz
Azt meg ne felejtsük el, hogy nem jókedvében ingyen adogatja oda az AMD nek a játékot! Azért valaki fizetett! Vagy a gyártók vagy maga az AMD de valaki fizetett a játékfejlesztőnek. (mivel nem hiszem, hogy olyan szar lenne a game meg a kiadó, hogy ingyen kell adniuk a promócióért.... ) -
Lacccca87
addikt
válasz
Fitzgerald #44 üzenetére
Azért az UT3 majdnem ugy nézett ki, sőt a Black Edition kicsit javított rajta később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest