- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
#57919488 #94 üzenetére
Mivel gyárt Hipe ot?
COD hoz képest mire költ marketinget? TV reklám Superbowl után pl?
Hagyálmár
Lehet, hogy "gyártja" de magától... atól amit csinál ( igaz néha pofára esés mint D3) (Persze WoW TV reklámok voltak de az is már a megújító meg megtartó kampányban... D3 ra gondoltam)
CoD nak nincs semmi baja elvan az a rekord eladásaival -
djgeg
őstag
válasz
#57919488 #65 üzenetére
Nem csak AAA nevek eladási adatai számítanak.... Tény, hogy a nagy nevekből sokkal több fogy Konzolokon. Még azokból is amik PC én indultak. Ez van.
Ettől függetlenül Játék Szoftver eladások összértéke lassan megközelíti a Konzolos eladásokat. Egyébként mint említették a Konzolos piacon a Játékok eladási adatait a megjelenéstől kb 2-4 hónapig hozz utánna megáll. Pc én más a helyzet. Steam eladásokról akciókról nem is beszélek. Konzolon nincs semmi olyan kedvezményezés ami elsózná az 1-2-3 éves játékokat. Pc én meg beindultak mint atom
(#67) gbors
Szerintem összességében nagyon kevés Nagy név nem jelent meg PC re... ( Egyedi konzolos címeket címeket leszámítva ) Régebben sokat késtek. Most az sincs annyira már. Egyébként meg pont arról megy a mese, hogy milyen könnyű lesz majd a Nextgen konzolokra portolni PC-PS4-Xbox 720 között akkor meg?
Szerintem nem kell félni, hogy ne jelenne meg valami PC reui.: Ha már millió dollárokat öltünk egy játékba akkor megéri e kicsit költeni a portra( játék fejlesztés értékéhez képest)? Szerintem meg . Szorozd meg a 500.000-700.000 et mondjuk 60 USD vel. Bőven-Bőven a portolás értékén felül hoz vissza nekik. Akkor ?
-
sad_Vamp
őstag
válasz
#57919488 #53 üzenetére
a "jó" live szolgáltatás bőven nem ér annyit.... pár demo, meg 2-3 téma miatt nem éri meg a live.... fizetni meg a nagy semmit évente (főleg ha az embernek kevesebb ideje van játszani) a goldért...hát, azért álljon meg a menet
Amúgy az a chart meglepett ezekszerint még sokan vannak a PCsek ezekszerint csak én untam bele a folytonos upgrade-be.
-
djgeg
őstag
válasz
#57919488 #20 üzenetére
Azért szép nagy különbség van ps3 és 4 között... Normális online szolgáltatások! Igaz lazán benne kéne lenni a PS3 ban... De nem lesz azért, hogy megvedd a 4 et. Az ára várhatóan nem lesz olyan magas mint a PS3 volt anno. Így azért megéri a "váltás" is akár. PS3 el kell boltolni aztán mehetünk sorbanállni
xbox 720 vagy mifene lesz a neve még rejtély. Remélem lesz valami tátogató jóság benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Jogász topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest