- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
Dyingsoul #66 üzenetére
minden fájlban benne van hogy mivel készült (pl. jpegnél hogy photoshop,lightroom.). 3dsmax,maya taggeli licensz infót, edu,commercial.
ha felmerül a gyanú akkor bizonyítanod kell hogy legális mindened.
(fényképezőgépeknél ha csinálsz egy képet mindent beleír az exifbe, szériaszámtól kezdve, váztípus,milyen obit használtál,stb.) -
Clickbait
aktív tag
válasz
Dyingsoul #23 üzenetére
(#23) vitko
Szerintem játékban nem kérik számon a forrást, nem is gondolom, hogy lehet e ilyet, főleg ingyenes játék lévén. De passz.
Már nem emlékszem pontosan, nekem olyan 3 éve van meg ez a regisztrációm, ha jól tudom négy évig érvényes. Lényegében szerintem ha diák vagy, beengednek.
Cinema 4D-ben van """komoly""" ellenőrzés, ott elbirálás is van, diákodat be kell szkennelni stb.stb. Ott a telepitések száma is meg van szabva, és ellenőrizve is van.
Modellezés van BME-n, Metropolitanen, és Óbudán is volt 2013ban, most passz. Aztán még Széchenyin is volt ha nem csak BP.
Külön szak nincs, csak tantárgy.
(Sajnos)
(#17) Jack Napier
Köszönöm, sok sikert hozzá!
Ha belevágtál, és megosztanád, engem itt megtalálsz. Illetve elindult a motoros topik is.
(#20) pomorski
Köszönöm!
(#22) Rico83
A fény itt fontos szerepet kap, nem csak látványilag, de sokszor fogom jelenségekhez is használni. Árnyékokat és sötétséget is egyaránt.
Nagy küzdelem van részemről a minőségért, egy nagyon jó egyensúlyt kell találnom, mivel modulárisak + mozognak a falak, néhol nehéz kivitelezni szép árnyékokat.Build idők is nőnek, cserébe lassul a projekt haladása, de azért igyekszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged