- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Clickbait #57 üzenetére
Alakul a dolog.
A moduláris pályafelépítést amennyire tudom javasolják is UE4-hez. Az UT-ben is a kész pályán többnyire alig van BSP minden geometriát (terrain kivételével) static meshekből építenek fel. Kíváncsian várom a következő részt az animációkkal, meg a játékmenet cuccokkal.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Clickbait #37 üzenetére
Személy szerint nekem jobban bejön a realisztikus megjelenítés vonal, főleg UE4 lehetőségeivel. Hát ha mindent a maga idejében akkor várom a fejleményeket és a vizuális anyagokat kíváncsian.
(Dialógusok lesznek benne ? Kell/lehet majd tárgyakat használni? Lesz inventory? NPCk lesznek ?)
-
Ragnar_
addikt
Ha már UE4 akkor kb. hasonló minőségű látvány várható
?
-
Ragnar_
addikt
válasz
Keeperv85 #30 üzenetére
Tény, hogy van olyan UE4 scene ahol szerintem is túl van húzva a reflection, de nem mondanám hogy a motor hibája, csak egy lehetőség, amit ha jól használnak inkább hozzáad a realisztikus megjelenítéshez. A belsőépítészeti EU4 vizualizációs cuccokat meg kb. szinte lehetetlen megkülönböztetni egy rendertől. Lehet tökegyenes falakat icsinálni gipszkartonal elvileg..
(bár még nem próbáltam)
-
-
Ragnar_
addikt
Sok sikert kívánok a projekthez. Bétatesztelést bevállalok, ha szükséges. Én is nézegettem már UE4-es tutorialokat, nekem szerintem a programozás részének megfelelő szintű elsajátításához extrém sok gyakorlás , meg idő kellene. A kontentgyártás modelezés megy kb. középhaladó szinten inkább prop és environment. Követni fogom a blogot, reményeim szerint tudok majd tanulni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- REpont és hulladékgazdálkodás
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest