- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
LeslieG Jr. #84 üzenetére
Szerintem úgy, hogy van egy kis marketing szaga. Terjesszék a sok core os procikat és gerjesszék a vásárlási kedvet. Az UE 3 is elég lehet még 1-2 évig is. De 1-2 év múlva nagyjából még csak 8-12 magos procik jöhetnek majd ki, nem? Jól emlékszem, h AMD az év vége környékén szeretne 6 magos procikkal kijönni? De gondoljuk bele, hogy a teljesítménynek lehet valóság alapja. A sokkal életszerűbb és látványosabb megjelenéshez inkább hatvány szerűen növekvő teljesítmény kell. Persze ez csak az én teóriám.
-
Ronin-
senior tag
válasz
mert szerinted ez az egész nincs előre lezsírozva ? mindegyiknek az az érdeke,hogy az emberek új cuccokat vegyenek, új konzolt új procit új vga -t stb.. tehát mindig ki kell valami látszólag újat találni, hogy a pénzt folyamatosan kapják.. erről szól az egész szerintem.. nem véletlen nem raktak pl a ps3- ba is 4db 4 magos procit..
-
orbano
félisten
válasz
a köv. gen. konzolokhoz szánt hardvert már egy ideje fejlesztik, nekik felteszem van némi rálátásuk. ráadásul a köv. gen. grafika már elég nagy paradigmaváltás lesz, amihez muszáj _masszívan_ többmagos ált. célú processzor (pl. larrabee). ennél fejletlenebb, a 3.0-nál enginet nincs értelme már írni. arra elég azt csiszolgatni. túl drága manapság már enginet írni.
hogy ezt meg minek hozták fel most? kell a reklám.a többszálas progik pedig minél több a mag, annál jobban közelítik az 1 magos teljesítmény N-szeresét, ahol N a magok száma... gondoltam leírom, mert itt vki az ellenkezőjét állította...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest