Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbauer05
tag
-
jbauer05
tag
Akkor kifejtem jobban.
1. Hazudnak mint a vízfolyás.
A reklámjukban volt egy hatalmas félrevezetés és ezt csomó ember beszopta. Romokat ígértek, de közben kiderült, hogy csak a Rootjoy programjukat reklámozták abban a képben. A következő amit én is beszoptam, az a Wp 10. Egy csomó hihető oldalon láttam, hogy csinálják rá a romot. Mivel apám is egy hammert használt elégedettséggel, ezért megvettem. Persze a Wp 10-re azt állították, hogy ők ilyet nem mondtak, hogy készül, meg azok a kiszivárgott képek kamuk, de én meg megkerestem a cikk íróját, akinek a munkáját sok oldal átvette, és bevallotta, hogy tőlük kapták, sőt pénzt is kaptak a reklámozásért. Persze utána azt mondták, hogy csinálják a wp romot, de én már nem hiszek nekik.2. A telefont 40k-ért vettem, de ebbe benne volt a vámmentes posta. Ezért kaptam egy hardverileg jó telefont, ezt elismerem, de a kivitelezése szar. Először is a telefon rohadtul melegszik. Pl Nézek egy videót rajta 5 perc után már tűzforró, megy a kamera pár percet szintén tűzforró a telefon. És szerintük ez normális, amit meg nem hiszek el nekik. A gps-e rohadt szar. Kamerát nem tudnak csinálni. A telefonok 70% meg gyári hibásan lett kiküldve, mert befelhősödött a kijelző. Nem csak ezzel a telefonnal van baj. A Supernél valamit nagyon spórolhattak a kijelzőnél, mert ha nagyon alacsony magasságnál leejted már törik is a kijelző.
3. A customer serviceük rohadt szar. Engem pl tegnap banoltak a fórumukról, mert sokadjára kérdeztem meg, hogy mi a baja a telefonomnak. ( Hív engem valaki, a telefon felveszi a hívást, de a másik oldalon zaj haladatszik, a hívás listában meg nem látom, hogy valaki felhívott.
-
jbauer05
tag
Egy jó tanács, meneküljön mindenki ettől a márkától.
Egy volt Umi touch tulajdonos
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jó alkatrészekből összeválogatott, minőségi phablet érkezett hozzánk, de alapvetően ezen nem lehettünk meglepve, hiszen nemrég járt nálunk egy nagyon hasonló eszköz ugyanettől a gyártótól.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Elemlámpa, zseblámpa
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- eladó Nothing Phone (2a) 12/256 black
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest