- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyrészt tényleg, bocs. akkor marad a háttérbe tolt IE, amelyik nem játssza a youtube videókat.
Azonban ennek ellenőrzése során a VBoxban telepített 8-cal történt egy nevetséges dolog. Az ablakátméretezés után nem tudott fullscreenre visszaállni, alul-felül maradt egy-egy ujjnyi fekete sáv. Ezekkel a grafikai opciókkal viszont nem elégséges felbontásra vagy mire hivatkozva nem indította el a metros zenelejátszót. Hát szívemből gratulálok! Egy zenelejátszót képernyőfelbontási hiányok miatt!!!@(#345) Sk8erPeter
Az feltűnt, hogy reakció volt? Kamu előnyök, fícsörök cáfolata. Ha neked megéri váltani, akkor válts! Tőlem aztán arra költöd az akármennyi pénzedet, amire akarod. Kit érdekel? Nem erről volt szó. -
törölt tag
Olvasd el újra a saját hsz-edet. W8-nál kiesik az "eddig is" mennyiségi licenc, és bejön helyette a "bemegyek a (természetesen virtuális) bótba". Szóval éppen hogy az utóbbi sokkal nagyobb súlya miatt ténylegesen megjelenik a netes használati statisztikában. És annyi, amennyit megvettek. Azaz kevés.
"hogy erthetobb legyen: a win7, meg a win8 reszesedeset sem szamoljak ossze, mivel ket kulon os."
Ez éppen a platformok egybegyúrt részesedését mutatja. Windows mint mobil/tablet platform 1,14%. -
alfa20
senior tag
attól hogy egy programnak változik a verzió száma az attól még megtartja az alap program elképzelését/funkcionalitását.
Hogy megérts: Attól, hogy vagy van android 2.3, 4.0, 4.2, az attól még android vagy hogy van ubuntu 9.04, 11.04, 13.04, ez is még ubuntu maradt, funkcionalitás szempontjából nem valózott, a felhasználói réteg akiknek szánták az sem változott, az hogy megváltozott a szerkezete, kinézete és felépítése az meg a programozás fejlődésének velejárója.
lehet jönni nem a w7 az teljesen más mit a w8, persze más, fejlettebb, "átgondoltabb?", biztonságosabb, de ettől még alapjaiban windows.
sőt szélsőségesebb leszek a win3.11 is ugyan az mint a w8, a maga korában egy fejlett os-nek számított, ami meg felelt annak idején munkára és még biztonságosnak is mondták, változtak az idők, az igények lett a W8. A nagy kérdés, hogy jó e, ha MS a felhasználói igényekkel szemben megy?és akkor most én kérdem: felhasználói szemmel mért másabb a w8 a w7-nél? dizájnt félre téve!
-
kovy79
őstag
Én tudom, honnan indult, csak már szúrta a szememet, hogy igazából ebbe a verziószámosdiba / nevezősdibe kötöttél bele, holott igazából nem erről szólt a kezdet és nem ez a lényege a vitátoknak. Én egyből tudtam, hogy a delikvens mire gondolt, amikor wp-t írt, holott tudom, különböznek az elnevezéseik és WinCE-től 6.5-ig majdnem mindet használtam.
-
alfa20
senior tag
bocsánat ha beleszólok, de WM és a WP lényegében egy és ugyanaz. windowsmobile a WIN CE-vel kezdődött talán valamikor a 90-es évek végén, ezt követte WM2000, 2002, 2003 és a 2003SE, aztán itt is váltottak lett a WM5, 6 végül a WM6.5. ezután a MS ismát váltott de itt már a wm-et cserélte le, így jött a WP7, most a WP néven fut a mobil os, de majd ha elterjednek a Phablet-ek akkor majd megint más lesz a neve, de a lényeg megmarad mobil os-nek.
bocsánat az Off-ért,
az új felületet ki nem állhatom a metrot már letiltottam most az aero hegesztésén dolgozom, talán lesz belőle egy szép barátságos os.
-
Dr.FantastiK
őstag
-
Dr.FantastiK
őstag
neem...
Te nem emlekszel jol.En ott arra mutattam rá hogy majdnem elenyeszo, sot hibahatáron belul van a WP piaci reszesedese, Global.
Miota a piacon van a WP, (( hány eve ?? )) a Microsoft egyfolytába veszit az egykori WindowsMobile usereibol, tehát csokken a reszesedese, ugyszint (B)Global(/B). igyvan.
-
törölt tag
Vegyük úgy, hogy "meg a mennyisegi licencmegallapodasok tettek ki" a 8-ra egyáltalán nem igaz, tekintettel arra, hogy rengeteg ilyen "mennyisegi licencmegallapodas"os cég még 7-re sem állt át XP-ről. A 8 esetén ennek a 100 millának legfeljebb töredékét vehették ilyen cégek.
@(#204) Sk8erPeter
"erőforrás-takarékosság"
Ja, az. Egy újab k.ra idegesítő faszság asztali gépeken.@(#232) Dr.FantastiK
-
beteg
őstag
„Ismerem” Tamást. Személyesen is, de inkább a munkáit. És biztos vagyok benne, hogy sokat ír a Windows 8-ról fórumokba. Én személy szerint sajnálom, hogy a mostani feladata az ami. Szerver fronton a kiemelkedő tudása és rálátása a területre, a publikus munkája nagy tömegeknek adott értéket. Most meg… Az általad belinkelt cikkeit nem tartom értékelhetőnek.
Na mindegy.Azért érdekes, hogy valaki, aki 5 éve regisztrált összesen csak 4 fórumtémához szólt hozzá. Viszont annyira hisz a Windows 8-ban, hogy a négy téma közül ez az egyik, ahol a fórum 26 hónapos élete alatt 31 217 hsz-t produkált! Harmincegy ezret! Az napi 40, az év minden napján!! 2 éve és két hónapja minden nap negyvenszer érzi fontosnak, hogy tegyen valamit a Win8-ba!?
Durva. -
Diopapa
addikt
Távol álljon tőlem a kötözködés, de....
"A Windows 8-cal kapcsolatos első élménye szinte mindenkinek az, hogy sokkal gyorsabban indul,"
- Lényegtelen.
"Kevesen tudják, de a Windows 8 elhagyta a korábban kötelező Ctrl-Alt-Del billentyűkombinációt a bejelentkezéskor."
- ez már megér egy verzióváltást... tényleg ez egy érv?
"Meggyőződésem, hogy a sok kritikát kapott Start képernyő szintén a Windows 8 javára szolgál. Igaz, hogy más, mint a Start menü. "
- anyád
"Minden felhasználó profitálhat abból, hogy a Windows 8 jóval takarékosabban bánik a memóriával, mint bármely elődje. Egy 1 GB-os PC-n egy frissen telepített Windows 7 kb. 400 MB memóriát igényel. Egy Windows 8 – amely egy teljes értékű antimalware-t is futtat – 281 MB-ot visz el"
- ez nyilván előny de annyira nem számít már, gondolom nagyrészt az aero kiherélése miatt van
"A Windows 8 nativ módon támogatja az USB3 szabványt. A régebbi PC-k talán nem, de ez újabbak valószínűleg rendelkeznek ilyen csatlakozóval. Az USB 3 jóval gyorsabb adatelérést biztosít, mint az elődei. Akárcsak a Windows 8."
- Magamat ismétlem, ez új verziót kell hogy jelentsen? Szörnyű, hogy fel kellett tennem egy drivert W7 alá, hogy menjen az USB3, amit gyanítok az MS is megoldhatna egy frissítés formájában.
" ...de a teljesítmény-optimalizáció, az SMB Directory Leasing segítségével jobb válaszidők érhetők el az SMB kliensek..."
- Jó dolog, de gyanítom marginális plusz nem tudni mekkora többlet. 1%? 5%? 20%?
"A Windows 8 a Remote Desktop Protokoll új, RDP8 verziójával érkezik. A felhasználók számára ez stabilabb kapcsolatot, jobb grafikát, a VDI, vagy RDS kiszolgálófarm hardver képességeinek jobb kihasználását, tökéletes USB eszközátirányítást jelent. "
- felteszem pl egy Win2k3 szerverre kapcsolódva nem..
De ezeket sem gondolom, hogy ne lehetne elérhetővé tenni frissítés formájában, no meg vállalati környezetben sem használja mindenki, a megfogalmazásra meg kiakad a bullshit detektorom
A többit még elolvasom, jók a linkek thnx. Mindenesetre meggyőzve nem vagyok
-
Rhino666
addikt
Nem egészen értem, mégis ki van rákényszerülve a Windows 8 használatára?
Ugyanúgy elfelejtjük, mint minden páros számú Windows-t, a döglött lovat meg hiába rugdossák egy sarokkal tovább...
(#70) fordfairlane: És utána abbahagyod a számítógépek használatát, vagy mi lesz?
Vagy mitől vársz megváltást, a Buguntutól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest