Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
amíg 400millió+ dollárt hoz a droid az MS-nek negyed évente, addig pont nem fognak siránkozni
-
anulu
félisten
válasz
Dr.FantastiK #219 üzenetére
nem jött be... ha van NX, PAE és SSE2 akkor rendben fut. ezek nélkül valóban nem. van olyan P4, amelyik ezeket a feltételeket teljesíti
-
anulu
félisten
válasz
kriszpontaz #212 üzenetére
akkor úgy fogalmazok, hogy amihez nekem kellett, ott teljes mértékig rendben működött. ez így valóban korrektebb "politikailag".
-
anulu
félisten
válasz
Sk8erPeter #194 üzenetére
"Ezt mivel támasztanád alá"
részemről:
- desktop Hyper-V (nekem fontos, vártam, mint a messiást, végre van használható virtualizáció desktop frontos is
- az áthegesztett superfetch miatt még a 7SP1-hez képest is pörgősebb
- normálisan működő kompatibilitás mód (7SP1-nél voltak bajok dögivel, legalábbis nálam)most hirtelen ez a 3 jutott eszembe. egyébként lenne még jópár, amit említeni lehet 8 + srv2012 cooperációnál enterprise környezetben.
-
anulu
félisten
válasz
Sk8erPeter #189 üzenetére
köszi, a "közismert" nevét használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest