- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Mobil flották
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
beteg
őstag
„Ismerem” Tamást. Személyesen is, de inkább a munkáit. És biztos vagyok benne, hogy sokat ír a Windows 8-ról fórumokba. Én személy szerint sajnálom, hogy a mostani feladata az ami. Szerver fronton a kiemelkedő tudása és rálátása a területre, a publikus munkája nagy tömegeknek adott értéket. Most meg… Az általad belinkelt cikkeit nem tartom értékelhetőnek.
Na mindegy.Azért érdekes, hogy valaki, aki 5 éve regisztrált összesen csak 4 fórumtémához szólt hozzá. Viszont annyira hisz a Windows 8-ban, hogy a négy téma közül ez az egyik, ahol a fórum 26 hónapos élete alatt 31 217 hsz-t produkált! Harmincegy ezret! Az napi 40, az év minden napján!! 2 éve és két hónapja minden nap negyvenszer érzi fontosnak, hogy tegyen valamit a Win8-ba!?
Durva. -
beteg
őstag
Elkerülhette volna az MS ezt egész cirkuszt azzal, ha választhatóvá tették volna a klasszikus és modern felületet. Nem menne a hitvita. Ehelyett inkább kozmetikáz és kommunikál. Király.
Én meg szívok. De nem csak én, a héten hallottam egy Windows Server szaki MVP-től, hogy ő is most kezd leszokni arról, hogy szidja a Windows Server 2012 modern felületét!!
Na azt vajon miért kellett kötelezővé tenni?? Hogy a telefonon, tableten és PC-n is ugyan azt a felhasználói élményt adja a Windows Server?? -
beteg
őstag
Nem ijedtem meg, csak nem tetszik. Ahogy ez a már szinte fanatikus győzködés sem, amit műveltek! Ahogy a Microsoft arroganciája sem, ahogy le akarja tolni a torkomon a "megváltást".
Az írásod egyébként több tárgyi tévedést tartalmaz. De ha minden szava igaz lenne, nekem akkor sem kéne az új felület!
Te meg használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Home server / házi szerver építése
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest