Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Most az a vicces, hogy azonkívül, hogy a saját melledet döngetted, és más tapasztalatát alábecsülve elég nevetséges módon puffogtál, igazából semmi érdemi kritikát nem fogalmaztál meg egyik nyelvről sem (kifejtetted, hogy állítólag hosszas évek tapasztalatát tudod villantani C++-ban; de C#-ban úgy tűnt a hsz.-ed alapján, hogy csak épp elkezdtél pötyögni, és máris kijelentetted róla, hogy szar), csak idekeverted a szezont a fazonnal (hogy jönnek ide egyáltalán a webszerverek, a PHP, amikor csupán a téves állításodat elemezgettük, miszerint "a .NET egy ocsmányság"?). Pont ezért nem jó flame-et indítani, mert abból sokszor inkább csak tök felesleges és vicces gizdulás, más tudásának becsmérlése következik, meg a sok túlzó állítás. Egyébként hidd el, attól még, mert valaki évek óta programozik, közel sem biztos, hogy jó programozó, és félre ne értsd, most nem rólad beszélek, de megfordítva a dolgot attól még valaki lehet nagyon jó programozó, hogy adott nyelven csak fél éve nyomja; van olyan is viszont, akire több év alatt sem ragad igazi tudás. Ez mondjuk már mellékvágány, de a .NET keretrendszerről úgy általában kijelenteni, hogy fos, az nagyon gáz.
Azzal a közhellyel meg én sem értek egyet, hogy egyik nyelvről a másikra átállni halál egyszerű, mert nem így van. Ezt emvy elég jól kifejtette, úgyhogy nem ismétlem meg.Többiektől sorry az OFF-olásért.
-
> Egy tapasztalt programozónak semmibe nem kerül egy új nyelvezetre átállni.
Na, ne vicceskedjunk itt. Szintaktikat megtanulni tenyleg zero munka, de jo Java programozo nem attol lesz valaki, hanem a tipikus patternek, konyvtarak, frameworkok ismeretetol. Ugyanez igaz minden masra, gondolom te se vennel fel valakit C++-ozni, aki keni a szabvanyt, de fogalma sincs a BOOST-rol, vagy C#-ozni valakit, aki sose hallott meg a WCF-rol vagy az ADO-rol. Attol, hogy pl. en tudom, hogy kell Python kodot irni, nem leszek kivalo Python programozo, mert nem vagyok tulsagosan kepben azzal kapcsolatban, hogy nagyobb Python projekteknel mik a szokasos buktatok.
Ez a 'tapasztalt programozo barmikor atall' tipikusan olyan urban legend, amit egyetemistak szoktak mondogatni (no offense).
Mindegy, hagyjuk a temat, egyreszt offtopik, masreszt lathatoan nem programoztal meg C#-ban, szoval ezek utan szidni felesleges. Annyit akartam mondani, hogy kivalo koncepciokkal van tele a nyelv, async framework a 4.5-ben, LINQ, gyors RTTI meg egyebkent is kifinomult reflekcios rendszer, rendes generikusok (nem mint a Java-ban, stb.)
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A .NET egy ocsmányság."
Jaj, ne írj már ilyen gyökérségeket, mert fájdalmas. ... és aztán későbbi hsz.-edben a Java-t is hasonlóan minősíted - innentől kezdve legalább egyértelmű, hogy ezeket a véleményeidet nem kell (pontosabban nem lehet) komolyan venni.Szerk.: amúgy nyilvánvaló, hogy ez a bullshit flame nem ennek a topicnak a témája, igazából nincs is értelme vitatkozni ezen, de ha már ilyet állítottál, akkor nem lehetett reakció nélkül hagyni.
-
Linuxoknál csak a frissen megjelent hw-k támogatása gáz, de az sem mindig. Ami már pár éve a piacon van, az megy általában.
Nekem már több ezer éve nem volt bajom VGA driverekkel (az Adobe Flash VGA támogatásával annál több... de az is FX5200-on, ami azért egy 8 éves kártya)Nyomtatókkal sincs már igazán nagy para évek óta. Asszem 2007-ben szívtam utoljára egy BJC-s Canonnal, de már az is rendesen megy, nemrég volt nálam egy javításon, és vitte az Ubi szépen.
-
Néha sokkal újabbakat sem
@LonGleY : Azért a Java sem az a nagy szépség :S
Gyártó-egyéb oprendszer? Nem flame, de ha egyszer készült driver vallamihez Linuxra, akkor az később is működik. Van pár TV tunerem, amit újabb Windowsokra már nem lehet felhegeszteni... Palm m515... Nem is Windows-szal használom őket.
Gyártói hiba amúgy jórészt igaz, de pl. egy csomó mindenhez a MS is készíthetne generic drivert. Mondjuk csempék helyett
-
oO7
őstag
"Semmi sem indokolja, hogy ennek a lila-csempés szarságnak a képembe kell másznia lépten-nyomon, azért mert máshogy szeretnék a terméküket pozícionálni."
Kiemeltem neked... ugye érzed az ellentmondást?(#138) Ed3r_X_: "Mai napig nem értem miért kellett egybemosni a tabletes, és PC-s Windows-t"
szerintem ez most júniusban eléggé le fog tisztulni sokakban, miután megtörténtek az Xbox meg Blue bejelentések... -
Male
nagyúr
Igen, ez végre szép volt.... bár számomra folyamatosan egyre szebbek lettek a Win felületek a 3.11 óta.... majd jött a hatalmas visszalépés a Win8-al. A minimalizmusnak megvan a helye, de nem a desktopon.... legen minimalista dizájnú a gép, a monitor, de a desktop ne... ugyanis pont ezzel lehet kiemelni a lényeget. (ahogy teszi ezt az Apple is... minimalista gépház/monitor... de a desktop csilivi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest