- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
regen, a 2000-es evekben remek keszulekeik voltak, meg en is elismertem oket, holott nagy Siemenses, majd SE-s voltam, V3 egyertelmu, h etalon volt, es kesobb a droidos elso mobiljaik is, Milestone, Flipout, Defy ott voltak szeren.
aztan kulfoldre koltozven vettem egyet a mar kinai fennhatosag ala kerules utan (X Force), soha tobbet. hiaba volt benne egy ket jopofa, vagy hasznos funkcio, fos minoseg, 3x szervizbe kuldes, ebbol egy fizetos a nagy kamu modon beharangozott "4 evig van gari a kijelzore", még fosabb customer "service", es csak egy ev gar. aminek a lejarta utan nem sokkal megint megdoglott benne a toltocsati, tobbszor meg nem voltam hajlando javittatni. porosodik valahol a fiok aljan.
koszi, soha tobbet. kar erte. mint a
NokiHMD. -
salapp
addikt
válasz
Viktor0610 #60 üzenetére
Az szomorú, mármint a nem tepsit keresőknek, mint én.
-
-
-
drzsoo1
aktív tag
Azt hiszem hogy a leg-leg-leg et én tartom az országban Motorola fronton. 1994 óta csak és kizárólag Motorola telefonom volt és van. Motorola International 2000 indította, most Moto z2 force, ez még egy ideig marad is mivel az összes mod megvan és egy új tartalék telefon is adott. Ennek ellenére a következő nem biztos hogy moto lenne, legalábbis nincs olyan a mostani modellek között ami szóba jöhetne. Amikor fórumozók anno a Motorolát kritizálták, azt mondtam hogy előbb fog eltűnni a Nokia mint a Motorola, mindenki kiröhögött. A Nokia piacvezető volt akkor.
-
Edge verziókra kiváncsi leszek.
-
subset
senior tag
Hajrá ! Talán kicsit szélesedik majd a választék...
-
Emericus Max
tag
Én örülök ennek. Tetszenek az Egde szériás modellek, de a legjobb lenne ha a razr x.-ik változata már vállalható áron eljutna ide hivatalosan. Illetve tetszik, hogy a Motorola/Lenovo még mindig tartja a fizikai ujjlenyomat-olvasókat. Agyfaszt kapok a kijelzőbe épített olvasóktól. A mostani céges Samsung Galaxy Note 10 lite-ban lévő olvasó undorítóan lassú és sokat téveszt. Pl. a Mi Mix 3 (a saját telóm) fizikai olvasója látványosan gyorsabb és pontosabb. Nem is beszélve arról, hogy jobb az olvasó a teló hátulján vagy oldalán, mint a kijelző alján, mert azt nem tudod akár a zsebből előrántva is föloldani. A 2D-s arcazonosító rendszerek is hulladékok. Egyedül az Apple 3D azonosítása jó, de ott meg az a böszme noccs...
By the way, a Motorola nagy rajongója vagyok a V3 óta. Az a teló a mai napig a kedvencem az összes telefonom közül. Bár a Lenovo nem ugyanaz mint a régi Motorola, de biztató, hogy ők azért a ThinkPad szériát nem pocsékolták meg az IBM után, mint a HMD a Nokiát. -
-
johnny500
tag
Nem lenne rossz a Motorola de azok az alsó kávák a kameralyuk/cseppel elég otromba hatást keltenek
-
m1lan
őstag
A legolcsóbb hivatalosan kapható Samsung telefon, a Galaxy A02s 3/32GB (47.990 ft) kivitelben kapható, a Galaxy A12-ből pedig 3/32GB (50.990 ft), 4/64GB (57.900 ft) és 4/128GB (64.990 ft) verziók léteznek...
A példaként felsorolt 3 készülék nem magyar piacra szánt, itthon soha nem is lehetett kapni őket.
-
slippy
tag
Ha újra kiadnának egy Droidot (flip, teljes billentyűvel), azonnal venném, kerül amibe kerül.
Anno megvolt az összes, csak a global verzió miatt eléggé instabil volt a hálózat.
A fizikai billentyűzet még a HTC Dream/T-Mobile G1-gyel ragadt be -
doooo
veterán
Ezek egyike sem elérhető normális/hivatalos forrásból (az A11-et kivéve soha nem is voltak elérhetőek, hisz nem forgalmazták őket a világ fejlettebb részén; ez utóbbi sem volt 3GB alatt).
2 már eleve kifutott modell (biztosan találni Árukeresőn 4-5 éves mobilt is, ami az oldal szerint még mindig annyiba kerül, mint egy jelenlegi ajánlat, de ilyeneket nem szokás hivatkozásként felhozni, hisz az ember csak égeti magát), és ismételten, 2 eleve nem is volt forgalmazva Magyarországon (és főleg nem ennyiért, amennyit ezek a no-name boltok kértek értük). Ja és az A01 Core egy Android Go-s mobil (bár ez nyilván nem mond számodra sokat).
Summa summarum, semmi értelme nem volt ennek az egésznek. És a hivatalosan, jelenleg forgalmazott Moto E7-ben továbbra is csak 2GB RAM van. Bele se merek gondolni, a sok "szociális-nyugdíjas" milyen nehezen talál magának vadonatúj okostelefont. -
-
Hunter2
addikt
Na telemax, akkor ilyet se veszünk.
-
SL-27
tag
De ki/mi a Motorola hivatalos hazai forgalmazója? Csak nekem hiányzik ez az infó a cikkből? Meglehet figyelmetlen voltam...
A Lenovo lenne ? - adná magát, bár még a honlapjukon se lehet lokalizált Motorolát találni. Tudom, tudom...várjak nyugodtan -
matyiGo
aktív tag
Utoljára a motorola moto x2 volt értelmezhető európai embereknek készült telefon. Annak a gyártása már a lenovohoz tartozott de a "now how" még nyugati volt. A kagyló forma, a méretarányok, a kézmozdulat funkciók, a közelségszenzorok, a zároltképernyőn lévő gyorsfunkciók... az akkoriban még senki által nem használ vékony káva, úgy összességében a dizájn... néha leveszem a polcról a papírnehezéknek való készüléket és sírok felette hogy milyen cool volt ez... . Aztán átnézem a kínálatot hátha akad egy új versenyző... aztán rájövök hogy lóf*sz nincs, csak tepsitelefonok téglalap dizájnal. Meg a kezemben ez a google pixel 3 amit nem tudom mire fogok cserélni mert a 6-os méreteivel sajnos a pixel is elesett..
-
oneiros
tag
Én Moto g6 plust vettem Szlovákiából 2 éve akciósan 60-ért. Bár a hardvere már ekkor sem számított erősnek, de jó cucc, minőségi anyagokkal és kiváló hanggal köszönhetően a cirrus logic hangchipnek. Külön piros pont jár a Lenovonak az ingyenes recovery tool-ért, amiért nem kellett szervízbe vinnem a telefont, amikor elcsesztem a rom flash-t. A G100-as akciósan megfontolandó, jó a hűtése és bírja a hosszabb távú terhelést is.
-
Somatom
veterán
Extreme Digital -ban vettem a Moto Z Play -t. Még használom autós telóként. Nagyon sajnálom, hogy leálltak a Z sorozattal. Innovatív vonal volt.
-
errorcode06
őstag
Az Edge 20 pro 230k-ért előrendelhető volt pár hétig az alzánál. Igaz már rendeltem 1 OP8T-t, de azért kíváncsi vagyok mit tud ennyiért.
-
pit stop
addikt
Nemrég vettünk egy G20at itthon, biztos csak álmodom (mivel nincs listában).
Amúgy elég jó -
Danipicur2
tag
Az ehhez nagyon hasonló Redmi 9A is nyitóáron 40 ezerért adott 2Gb RAM-ot és 32-s tárolót, amiben Micro USB csatlakozó van, ugyenez a chipset és hasonló kijelző ( Lehetett venni 3-al is) szóval ennyiért sajnos még nem engedtük el teljesen a 2Gb RAM-ot, bár a E7 Power 4 giga memóriája már ígéretesebb
-
janeszgol
félisten
Hat igen. Oke stock kozeli rom, de 2 GB Ram arra jo, hogy elinditol egy meset a gyerekednek. Vagy magadnak egy visszafogottabb jatekot (CoD, PUBG, Brawl Stars, Match3 sz.rsagok).
Vagy csak messenger+email combora hasznalod.Ha a fentiekre mindre szeretned, az mar kellemetlen lesz.
-
joergie
őstag
-
Fred23
nagyúr
A 2GB RAM a probléma. Nem lenne szabad kiadni mobilt ennyivel. Szégyen a gyártóra nézve, de a felhozatalukat nézve hülyeség is, amit csinálnak: E7 -40k, E7 Power -43k. Vagyis 3k extra egy mérföldekkel jobb teló. Aki viszont nem tudja, mit ér az a +2 GB RAM -idősebbek előnyben-, az megszívta, de nagyon.
-
joergie
őstag
Nemtudom ez a "van itthon" nem áll meg nálam...vettem egy g100ast pár hete szlovákiából, mert megkaptam 120ért, itthon a legalacsonyabb ajánlat 146k volt utána 190k. Tehát van csak...szóval ezt nem magyarázza a 7%-os áfa különbözet sem.
Ha komolyan gondolnák, akkor át kéne gondolni -
ujvendeg
tag
T. Kolléga Úr! Csak kapásból, egészen friss adatok:
Samsung Galaxy A01 Core 1 GB - 27 000 ft
Samsung Galaxy A11 2 GB - 49 000 ft
Samsung Galaxy M12 3 GB - 64 000 ft
Ugye, tetszik tudni, mekkora havi összeg ma a szociális nyugdíj?
Akár ennek tudatában is: az itt sorolt készülékek miatt nem sül le.... ? (És van még a tarsolyban bőven....) -
Kbali
nagyúr
És szervizháttérnek pont a Telemax?
-
elfelejtette
veterán
Egy Motorola G60-at talán bevállalnék, ha az is kapható lenne.
-
Fred23
nagyúr
"A belépő szintet az E7 képviseli, amely 40 ezer forintért vihető haza, ezért az összegért cserébe 6,5 hüvelykes HD kijelzőt, 2 GB RAM-ot"
És nem sül le...
Örülök azért a jelenlétüknek, régen nagyon bírtam egyes termékeiket.
-
Szerintem senki nem fog ilyet venni, de biztos jó hogy lesz ilyen is itthon.
-
joey04
titán
hajrá, bár sajnos egy lett a kínaiak közül.
-
salapp
addikt
válasz
Bathorypeter #2 üzenetére
Utóbbi telefonjaim, német amazonról, cégként rendelve normálisabb árakon: Moto G 3, G5, G7 Plus. Jók voltak, viszont a Defy Mini+ vízállóságát, kisebb, nem tepsi méretét mindig visszasírtam.
Talán csinálnak újra víz- és por-, karcálló telefonokat, 6"-os méret alatt.
Addig meg Pixelezek inkább. -
Fancy-boy
addikt
Ha már a HMD állandó retro mániában szenved, a Motorola is kiadhatná újra mondjuk a StarTac modellt.
A piros LED mátrixos kijelzővel rendelkező változat nagyon menő: -
janeszgol
félisten
Az E7 power a memoria mennyiseg miatt lehet figyelemre melto. A G10 teljesen jo arazasu, es megfelelo hardveru. Iskolasoknak jo lehet.
-
Bathorypeter
tag
az Alza kinálatában már régóta van,eddig is lehetet venni itthon is garanciával.
Amúgy imádtam a márkát,az egyik kedvenc telefonom a Defy volt,de életem első telefonja is egy motorola volt 5200-as model.Nem ma volt hanem 1994-ben :)
-
vicze
félisten
"Az IBM-et is megvásároló kínai cég"
Ezt azért nem ártana egy kicsit pontosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legrégebbi márka a piacon, nálunk is sokáig roppant népszerű volt, mégis eltűnt a hazai boltokból. Most megint lehet kapni hivatalosan is Motorola okostelefont itthon.
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest