- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #113 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #111 üzenetére
Ne légy irigy..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Majd jön valaki olyan, akiről azt se tudjuk, hogy kicsoda, micsoda.. Aztán majd árulják a dualsim-es telókat orrba-szájba.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Totheground #50 üzenetére
Telített a piac, 3 szolgáltatóval? Azért azért nem mondanám... Mondjuk Én ezt inkább úgy fejezném ki, hogy kicsi az ország több szolgáltatónak.. Bár olyan szinten jó lenne, hogy lehet lenne árverseny..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Majd a o2 !
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Brutális eb #13 üzenetére
Szerintem nagyobb szolgáltató nem nagyon fog ráugrani, hacsak nem a jelenlegiektől nem vásárolja meg valaki...
De majd meglátjuk..
Digi Mobile..
Ajj, ugyanmár.... Itt ugyan sz@r mint előtte a Tvnetwork volt.. Probálják helyrehozni, dehát nem sűrűn képesek rá.. Nekem ingyen se kéne Digi, ha 100/100 megát adna, akkor sem, mert itt rohadtul nem megbízható... Az analóg Kábeltv is szörnyű, a support meg végképp...
-
hackeeeee
Jómunkásember
És ez jó?
Most nem azért, csak gondolom, hogy nem poénból tértek át a magasabb frekvenciák használatára a szolgáltatók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest