Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvanszucs
tag
Sziasztok! Nekem nem megbízható a notification funkció és van egy két extra amit tudhatna, de nem tud.
Pl. telefonos alkalmazással megoszthatná a pulzus méréseit mint a legtöbb okoskarkötő/fitness karkötő, használhatná az alkalmazás a GPS koordinátákat, ki lehetne terjeszteni a notifikációs képességeit, az alsó kis mutató funkcióját lehetne módosítani, stb...
Tudtok esetleg olyan alkalmazást amivel okosítani lehet?Üdv:
István -
siphunter
újonc
@Dawe86
Ha érdekel nekem van egy használt nagyon szép állapotban levő Withing Steel HR-em eladó 36mm (még nem a nokiás) 40e-ért. Fel/kipróbálható, megtapizható. Szerintem a 36-os sokkal elegánsabb mint a 40-es, de ízlés dolga. Az aksija viszont baromi jó, olyan 4 hetente töltöm kb, de még sosem merítettem le. -
Dawe86
csendes tag
Srácok,
Tudtok olyan helyet mondani ahol felpróbálható az óra?
Nem a reklám, miatt csak szemezgetek vele, de látatlanul nem szeretném berendelni webshopból. -
szekfizsolt
senior tag
Szép nagyon, de reális az ár érte?
-
szupermacs
veterán
válasz
galaxys80 #11 üzenetére
Ez egy vicc volt. Viszont nekem széles a csuklóm és bármekkora órát veszek fel (ha nagy) nem tűnik hatalmasnak. 168 centi vagyok, nem vagyok sovány, de nem tudom mekkora lehet az a csukló, amin ez az óra hülyén néz ki a nagy átmérő miatt. Komolyan kérdezem, szívesen megnézném egy soványabb ember karján is.
-
galaxys80
veterán
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Bármilyen fura én a csuklómon hordom az órám. Kézfej nagyobbító gyakorlatokat is tudsz esetleg?
Kezdünk elmenni abba az irányba mikor megszólal a tehénvalagú, 3XL-es gatyát hordó fórumozó, hogy minden férfi nadrágjában elfér egy tablet is. -
GerykO
aktív tag
válasz
szupermacs #9 üzenetére
Ez tapasztalat szupermancs?
Bocs a szóviccért.
Popey kicsi vagy nagy órát választana? -
whatwhatwhat
aktív tag
Köszönöm! Egy 38 és egy 40mm-es órám van, ennél nagyobb már komikusan hülyén nézne ki a csuklómon. Sajnos okosóráknál előny a nagyobb méret az akksi miatt. Na mondjuk nekem egyelőre mind1, mert még nem vettem okosórát, de már egy ideje szemezgetek velük.
Szóval remélem, hogy a jövőben is készülnek kisebb méretűek.
-
atike
nagyúr
Még mindig szép szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csak most már Nokia Steel HR néven rendelhető elő a Nokia Steel eggyel komolyabb felszereltségű variánsa.
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest