- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Nem a fejlődéssel van a baj, azza nem hiszem, hogy bárkinek gondja lenne. A baj az, hogy az új rendszer bugos és kémkedik, minden eddiginél jobban! Már megbocsáss, de teljesen jogos, hogy egy ilyen szart nem akarok a gépemen látni!
Ha tisztán arról szólna az új verzió amiről kéne, nevezetesen, egy sokkal jobb és fejlettebb rendszert kapnék, akkor rendben lenne. De itt nem csak erről van szó sajnos. Arról nem is besélve, hogy a w7 maximum csak a korát tekintve régi, de technológiai szempontból az x64 egyáltalán nem elavult és még jó ideig nem is lenne az, ha a microfos is úgy akarná. -
Vesa
veterán
A microfos monnyon le! Utáltam mindig ezt a bagázst, főleg amikor az agyhülye ballmer volt az élen -bár végtére is, alakulástól ott volt a balf*sz-, szerintem az ő elmebeteg személyiségét tükrözte mindig is ez a nyomoronc cég. De most sem lett jobb a helyzet, hiába van új vezetés, ezek is pont olyan hülyék, mint a korábbiak voltak.
Spy10-et meg használjon az, akinek 2 anyukája van. Én maradoik a hétnél, amíg csak lehet. Utána meg linux, ha nem lesz más, vagy átnyargalok MAC-re, de ezt a kémkedő, bughalmaz hulladékot fel nem teszem az biztos,
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged