- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nem csak azon mulik, hogy adja elo
ha megveszed az autot, es ket honap mulva kijonnek olyan hibak, amiket nem vett eszre pedig kellett volna, akkor bukta, es biztos nem mesz hozza tobbetaz ajanlas nyilvan nagyon jo dolog, de ha pl. 200 km-rol veszel autot, akkor nehezen mukodik hogy olyan ismerost talalj, akinek adsz a szavara, es ismer ott jo szerelot
-
doc
nagyúr
igen, ilyennel en is talalkoztam sajna
es a legtobbszor eleg jo szineszek, siman elhitetik magukrol hogy verprofikegyszre kollegam szolt, hogy indexelesnel az osszes indexem villog, elvittem egy szerelohoz aki eppen raert, kozolte hogy 'o, hat ez tipushiba, az indexkapcsolo kar bedoglik, 15-ert kicsereli'
mondtam hogy egyelore nem kell, majd meglatjuk. elvittem autovillamossagis szakihoz, aki kb. 20 perc alatt megcsinalta, a riasztonak lett valami baja, semmi alkatresz nem kellettde autovasarlasnal nem erdeke hogy hulyeseget mondjon meg hazudjon, miert kedvezne akar az eladonak, akar a vasarlonak?
-
doc
nagyúr
pfff... hat eve volt
Nagytetenyi volt az oreg, ha jol emlekszem az utca neve amugy newyorkiasan '13. utca' voltannal jobb megoldast, mint hogy autoszerelot hivok fel akinek az a munkaja hogy ertsen az autokhoz, nem nagyon tudok (kiveve persze ha van a haveri korben, de szerintem azert ez eleg ritka)
mondjuk itt sem art, ha valami rutinos oreg rokat talal az ember, ma mar sokan csak addig jutnak hogy radugja a ketyeret az auto computerere, kiolvassa hogy mi a szitu, oszt' rendeli az uj alkatreszt
-
doc
nagyúr
en mikor autot vettem, korbetelefonalgattam nehany szerelot/szervizt, vegul egy idosebb szerelot sikerult talalni akihez delutan elmentunk az eladoval egyutt
az oreg a sajat garazsaban rendezett be egy kis muhelyt, elvitte az autot egy korre (olyat rallyzott hogy alig birtunk kapaszkodni), felemelte, alament, belemaszott a motorterbe derekig, es elmondta hogy mi az ami a kovetkezo kb. 1 evben eselyes hogy javitas/csere, tokeletesen be is jott minden amit mondott
megvettuk az autot, most mar tobb mint 6 eve huzza az igatszoval ha szerelo kell, fogni egy telefont, meg reklamujsagokat/internetet/stb, parezer forintert bevallaljak, ennyit boven meger...
MOD: egyebkent a sokat hangoztatott "franciat es olaszt NE" velemennyel abszolut egyet tudok erteni, szoval ha auto kell, akkor szerintem japan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Posta, csomagküldés
- HP notebook topic
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest