- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
az a nagy made in china írás nagyon szúrja a szemem a hátulján
minden ott készül már jóformán de azért nem szokták ennyire feltűnően "reklámozni"
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
Neovenator #26 üzenetére
Hát igen, az igazi inkább az lenne, amit a kolléga pár hozzászólással ezelőtt belinkelt - feltételezve, hogy abban alul van egy ventihely. Ha már ennyit elkérnek érte, akkor erősen közelítenie kellene a tökéleteshez és nincs helye olyan hibáknak, amit említettél. Ettől függetlenül elfogadnám, de keresném a megoldást, hogy saját, a jelenlegi ventillátorhelyeket nélkülöző oldallapot gyártassak hozzá.
-
Neovenator
senior tag
válasz
Feketelaszlo #18 üzenetére
Az eredeti SG09-nek alapvetően azért volt csúnya az eleje, mert szálcsiszolt alumínium hatású plasztikból készítették, amiről viszont a bordák, az anyag vastagsága miatt azonnal ordított hogy műanyag. Műanyagból Transformers bordát kreálni 2013-ban egy HTPC/mITX közönségnek (akik amúgy is érzékenyek az esztétikai megjelenésre, mert nem feltétlenül 3 színben villogó LED ventilátoros, hatalmas toronyházakat akarnak venni, amihez ez a design passzolna (ifjabb korosztály), hanem valamit, ami egyszerű, letisztult, igényes külsejű) szerintem öngyilkosság volt, ilyen ízlésficamot tényleg csak a Chieftec típusú cégek mernek megengedni maguknak. Ez a mostani verzió már jobban sikerült előlapilag, de átgondolatlan és nem csak esztétikailag hibás megoldások bőven maradtak még a házon, az egész szedett-vedett kinézetű még mindig az aszimmetrikus, a bal oldalt kettévágó ventilátor-nyílásokkal (amik ráadásul tök feleslegesek, egy alsó légkavaróval sokkal többet elértek volna, így max. annyit, hogy méhkasként fog zúgni a ház a 18 db különféle méretű venti 18 különböző hangjától), a jobb oldal érthetetlen és tök felesleges lég-nyílásától.
Remélem kielégítő volt a magyarázat.Belbecsre egyébként korrekt kis ház, kiváló légszállítás, jó hőfokok, és ami a legfontosabb, mATX házként is kisebb, mint az idióta Bitfenix Prodigy, napjaink legfelkapottabb szemete.
-
törölt tag
"Újjászületés"
Nem akarnak a komolyabb mATX-es házaiknak konkurenciát házon belül, és ezért kellett elkefélni az előlapot.
-
F34R
nagyúr
Uj form factor tervezes nekem jobban tetszett a regi sg09. ahhoz kepest mi fer bele nem i olyan nagy. mitx hazakba is vannak boszmebbek.
-
Speccy
aktív tag
Rákattintottam a cikkre, és egy fehér téglalapot láttam pár mp-ig.. ez valami újítás? Elég idegesítő..
-
kromatika
veterán
ez az elő lap sem sikerült szépre.
-
szerintem az eleje rendben van, az oldalát viszont megcsinálhatták volna kicsit szebbre.
+ olyan házat nem vennék aminek hátul a bővítőkártyák rögzítőfüle kívülre lóg, nem egyszer vágtam már meg magam ilyennel. Komolyan nem azon a másfél centin múlik, a csatik miatt úgysem fér el kisebb helyen a ház, ez egyértelmű anyagspórolás. -
Bloksma
aktív tag
Csak nekem jut róla eszembe az Xbox One?
-
Feketelaszlo
senior tag
Hát most vagy az van, hogy csak az ír hozzászólást, akinek nem tetszik, vagy csak szerintem nincsen semmi gond a házikóval
(még az elődje is elmegy)
Tényleg mehet a fejkavargatás a Silverstonnál, hogy ezen ugyan mint tanálnak csúfnak a vásárlók, annyira minimalista a dizájn - ha ennél kevesebb lenne a forma, az már a funkció rovására menne.
S nem akarok én a cégnek ötleteket szerezni, meg megvédeni sem akarom sem őket, sem a terémüket (végyje meg az magát), de ha írunk valamit, akkor azt tegyük úgy, hogy indokoljuk. Aka "csúnya, mert..."
A játék-sütő (+tűzhely a tetején?) ötletben van valami, bár ez ebben a kategóriában elég sok más házról is elmondható, talán ha plexi lenne a szellőző-búra helyén Silverstone helyett mondjuk FAGOR vagy Indesit felirattal, még akár az is lehetne... -
Neovenator
senior tag
Teljesen jogos, elképesztően, szinte már Chieftec-i mélységekig otromba volt szegényke. Nem mintha most gyökeresen szebb lenne, de nem is ez a fő gond vele, hanem, hogy ez is túl van komplikálva, az "oldalról befújom az alulról szívó VGA-nak a levegőt" koncepció szerintem alapvetően hibás, sokkal egyszerűbben, kevesebb légkavaróval meg lehetett volna oldani a dolgot, amúgy nem rossz kuckó.
-
KAMELOT
titán
Ez eléggé gagyibúdka lett!
-
Silentfrog
veterán
Szépnek nem nevezném...
-
cimabue
tag
Hát az SG09-hez képest tényleg előrelépés, de még így sem az igazi... Pedig nem kellene sok a jóhoz,
valaki pl. már át is tervezte az elejét az egyik fórumon: -
defi
tag
borzalom:S
-
Dr. Romano
veterán
23 liter? Söröshordónak túl lyukacsos.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mandalor123 #4 üzenetére
Te szoktál gyereket sütni?
-
Daywalker
addikt
válasz
mandalor123 #4 üzenetére
Hogy neked mit jutnak eszedbe
-
sing1ep1ayer
őstag
Jesszusom ég és föld a két ház!
Szerintem az előd frontjának tervezője már nem is dolgozik a cégnél. Ez végre eladható lesz.
-
haxiboy
veterán
Naaagyon rándá!
-
Normi™
őstag
Baromira nem tetszik a külseje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Netfone
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest