- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Én végig érveltem, inkább neked kellett volna kezdeni az érvelést abban a pillanatban amikor elkezdtél fikázni, indok nélkül elég flémkeltő hatása van. Abban egyetértek, hogy korábban nem volt nagy szám az MSI, egy korábbi hsz-ben írtam, is de én jelenről beszélek. Tudod folyton változnak a dolgok, minden gyártónak vannak vagy voltak gyengébb és jobb szériái.
Honnan hallottál?
Tesztekből, topikokból, nem az xy eladótól, aki nyilván azt reklámozza amit el akar adni.
"Minden ember más, nem tudom miért kell így kiakadni
Nekem ez a véleményem és kész..."
Nem a véleményeddel van a gond, hanem, azzal ahogy azt kifejezed és teljes mértékben mellőzöd az objektivitást.
"Világ életemben Asus-t használtam"
Ez eleve kizárja, hogy bármit is tapasztalatból nyilatkozz az MSI-ről vagy bármelyik másik gyártóról, ráadásul ilyen általánosan. Nekem volt már sokféle lapom (Asus, Abit, MSI, Gigabyte, Asrock, Biostar, Sapphire), egyikkel sem volt komolyabb gondom, kivéve az AMD-s Gigaybte-okat meg egy régi Socket A-s Asrock-ot. Haveromnak pl. P35-ös MSI lapja volt, az nekem se jött be, akkoriban sokkal jobb volt az Asus vagy Giga. Jelenleg viszont, azt tapasztalom, hogy jó lapokat gyárt az MSI, ami nem azt jelenti, hogy a többiek nem, egyedül a Gigabyte-nál hiánylom a korrekt szoftveres támogatást, ami szerintem fontos szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest