- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Én végig érveltem, inkább neked kellett volna kezdeni az érvelést abban a pillanatban amikor elkezdtél fikázni, indok nélkül elég flémkeltő hatása van. Abban egyetértek, hogy korábban nem volt nagy szám az MSI, egy korábbi hsz-ben írtam, is de én jelenről beszélek. Tudod folyton változnak a dolgok, minden gyártónak vannak vagy voltak gyengébb és jobb szériái.
Honnan hallottál?
Tesztekből, topikokból, nem az xy eladótól, aki nyilván azt reklámozza amit el akar adni.
"Minden ember más, nem tudom miért kell így kiakadni
Nekem ez a véleményem és kész..."
Nem a véleményeddel van a gond, hanem, azzal ahogy azt kifejezed és teljes mértékben mellőzöd az objektivitást.
"Világ életemben Asus-t használtam"
Ez eleve kizárja, hogy bármit is tapasztalatból nyilatkozz az MSI-ről vagy bármelyik másik gyártóról, ráadásul ilyen általánosan. Nekem volt már sokféle lapom (Asus, Abit, MSI, Gigabyte, Asrock, Biostar, Sapphire), egyikkel sem volt komolyabb gondom, kivéve az AMD-s Gigaybte-okat meg egy régi Socket A-s Asrock-ot. Haveromnak pl. P35-ös MSI lapja volt, az nekem se jött be, akkoriban sokkal jobb volt az Asus vagy Giga. Jelenleg viszont, azt tapasztalom, hogy jó lapokat gyárt az MSI, ami nem azt jelenti, hogy a többiek nem, egyedül a Gigabyte-nál hiánylom a korrekt szoftveres támogatást, ami szerintem fontos szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest