- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
Az utolsó előtti oldal végén azon törtem a fejem hogy ezekből az eredményekből vajon milyen következtetést lehet levonni.
Azért nektek sikerült.
Én nem mertem volna ilyen állításokat tenni, max annyit, hogy bármilyen C2D elég (vagy vele egyen értékű AMD) játékra, mert játszhatóak a gammák.
Az a baj mostanában a játékokkal, hogy nagyon függ a programozótól hogy milyen gépen hogyan fut. Most vagy ennyire xarok a driverek, vagy ennyire xarul van megírva a DirectX és a fordítók, vagy ennyire ráállnak a programozók a egy gyártó támogatására. De mivel a való világ nem fekete-fehér, ezért gyanítom minden beleszól a dologba, és szvsz egyik sem kis mértékben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fali konzol lapos tévékhez
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest