- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Terentius #188 üzenetére
Sajna ez csak akkor derül ki, ha belevágsz és teszteled apránként a vasat.
Finom lépésekben emelgesd először ameddig tudod feszemelés nélkül.Orthossal teszteld 9-es prioritáson 1 órát minimum közben nézd a hőfokot! Ezt sajnos csak saját magad tudod tesztelni, mivel két azonos típusú procnak is külömbözik a tuningpotenciálja.
A Ramoknak adj fix 0.2v-ot automata helyett! Emeld az FSB-t, csökkentsd a HT-t ha 1000 fölé megy! A pci-e frekit is állítsd 100Hz-re! Teszt Teszt Teszt!!!! -
forgonati
őstag
válasz
Terentius #180 üzenetére
JA, akkor félreértettem, bocsi. Azt hittem neked is 3870 van. Eszerint még csak lesz... Az a baj a te prociddal hogy az szorzózáras, azt nehezebben fogod tudni húzni. Esetleg az FSB-vel, de azzal jóval hamarabb korlátba ütközöl majd szerintem. De lehet hogy 2.6-ig még felnyomod, följebb nem hiszem...
Én még mindig nem tudom hogy érdemes-e húznom, vagy hagyjam 2.6-on menni. Hűtés van neki, mert nem box hűtő, hanem jó kis állat heatpipe-s. Mikor 3Ghz-n ketyegett, akkor se melegedett valami hűde nagyon...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Terentius #159 üzenetére
Persze a 4850 mellé nem ideális, csak nagy felbontáson, és úgy is ha jól megrángatod a procit. Amit igazán kihajt az egy 3870, 9600GT.
Voltak akik lebeszéltek,mert szerintük csak egy intel a megfelelő egy 3870/4850 mellé.Azért van ám ott a felső szegmensben ütős proci az AMD házatáján is. Ez például mi, ha nem egy igen jó processzor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest