- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
V@ns
aktív tag
Engem nem zavar az NFC hiánya, a 6GB RAM, jobb kamera és 5ghz wifi. Szerettem volna nagyon a Zenfone 5Z-t 256/8-ban, de mit ad Isten, az nincs itthon...
Nem beszélve arról, hogy nagyon le lett húzva itt a tesztben, a zenei rész is, ami nagyon érdekelt volna a hi-res audio zene miatt.Bevállalnék bolti, nem gyári garit is egy import modellre a 6GB ram miatt ha úgy van
-
V@ns
aktív tag
Hát ma megérdeklődtem az LG-t, hogy mi a helyzet a V30-al.
Itthon csak single SIM verzió van hivatalosan, tehát a hivatalos 1 éves garancia dual SIM, vagy V30+-ra nincs.
Megmondom őszintén, a telefonos boltoktól tartok, pláne a szervíztől. Elengedtem volna a 3 slotos tálcát ha van rendes garija a 128-as dual V30-nak, de így lehet, hogy elengedem most ezt.
Pedig tetszenek a feature-ök, meg nekem egyik kezelő felülettel se volt bajom (Samsung, Huawei/Honor), hidegen hagyott, hogy iOS kopp vagy sem, kényelmi funkciót meg mindig találtam valamit ami épp tetszik.XA2 ultrára sok a panasz, és egy akkora batár házba csak 3500-as akksi van... na, szóval nah...
Ezért elkezdtem megint az A2 Lite felé kanyarodni, és a Pocora meg feliratkoztam a Xiaomi boltban, értesítenek (elvileg) ha jön 128 vagy 256-os belőle. -
V@ns
aktív tag
Sajnos nem lesz olyan, ami minden kritériumomnak megfelel, ezt el kell fogadjam, de nem tudom, hogy melyiket engedjem el.
- V30 ára annyit esett, hogy 130 körül van már, iszonyat király audió, kamera is bitang
- Poco über hardver, nem akasztja meg semmi, de igazából itt kis is fújt, pl nincs OIS, a kijelző körül most pedig megy a szájkarate
- Ez az Asus meg tudná azt, hogy ne kelljen mindig két k.rva telefonnal járkálni és még microSD is mehet bele, sok zene meg képek meg videók, ultra kényelem, nagy akksi, de döcögös SoC
- Xperia XA2 Ultra meg valahol ezek között van szintén. Majdnem tök jó kamera, 3 slot, de a hardver az közepes, akksi már jobb mint a V30 de nem Poco és nem Asus........... és akkor megint csak duzzogok
-
V@ns
aktív tag
Köszönöm a tippet!
Abba a topikba is (nem tudom melyik pörög jobban, kettő is van a Poconak) bedugtam már az orrom érdeklődni, nagyon bitang az a telefon.
Természetesen itthon nincs 256/8 kiszerelésben (egyelőre?).
Aztán láttam meg ezt az Asust, kicsit átpártoltam, de akkor visszamegyek a Pocohoz. (Vagy még LG V30+-t nézegetek, de az egyelőre álom )[ Szerkesztve ]
-
V@ns
aktív tag
Belsőnek minimum 128GB érdekel, ezen felül lenne még a microSD.
Mindig megrémülök a kinti vásárlástól, amilyen peches vagyok tuti elromlana és a garanciáztatás itthon nem tudom hogy megy Asusnál, engedik-e a külföldi telefont javíttatni itthon.
Azért is tetszett meg, mert nincs fölös sz.rokkal telepakolva, csak a mezei rendszer és kész. No meg a nagy akku. -
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék cserélni, és mivel ez 3 slotos, nagyon esélyes (Mi A2 Lite lenne még befutó).
Olvastam neten, hogy van külföldön kicsivel jobb kamerás ebből a modellből, illetve hogy nincs AC wifi.
Más hibája van? Camera2api-t kezel? Esetleg képet tudtok mutatni mit lehet vele kihozni? (Ha van DNG/RAW az is jöhet.)
Zenehallgatás, netán lossless zene (FLAC) nem ultra gagyi rajta?
Ja és igen: infra van amúgy rajta? Mert erről is olvastam mindenfélét.Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest