Új hozzászólás Aktív témák
-
V@ns
aktív tag
Engem nem zavar az NFC hiánya, a 6GB RAM, jobb kamera és 5ghz wifi. Szerettem volna nagyon a Zenfone 5Z-t 256/8-ban, de mit ad Isten, az nincs itthon...
Nem beszélve arról, hogy nagyon le lett húzva itt a tesztben, a zenei rész is, ami nagyon érdekelt volna a hi-res audio zene miatt.Bevállalnék bolti, nem gyári garit is egy import modellre a 6GB ram miatt ha úgy van
-
lovi27
addikt
Persze. Most is az van... Jó hardvert csinál az Asus.
Nem árulta el mi volt a baja. De nem is lényeges.A 6GB RAM-mal szerelt változat NFC-vel érdekel, nem amit itthon forgalmaznak. Csak nehezebb és drágább beszerezni. A szoftvere nem lényeges. Hivatalosan támogatja a Lineage OS.
Két dolog van ami nem tetszik. Hiányzik a WiFi-bő az 5GHz és nem Gorilla Glass védett a kijelzője. Nekem ennyi. Te mire gondolsz még? -
V@ns
aktív tag
Hát ma megérdeklődtem az LG-t, hogy mi a helyzet a V30-al.
Itthon csak single SIM verzió van hivatalosan, tehát a hivatalos 1 éves garancia dual SIM, vagy V30+-ra nincs.
Megmondom őszintén, a telefonos boltoktól tartok, pláne a szervíztől. Elengedtem volna a 3 slotos tálcát ha van rendes garija a 128-as dual V30-nak, de így lehet, hogy elengedem most ezt.
Pedig tetszenek a feature-ök, meg nekem egyik kezelő felülettel se volt bajom (Samsung, Huawei/Honor), hidegen hagyott, hogy iOS kopp vagy sem, kényelmi funkciót meg mindig találtam valamit ami épp tetszik.XA2 ultrára sok a panasz, és egy akkora batár házba csak 3500-as akksi van... na, szóval nah...
Ezért elkezdtem megint az A2 Lite felé kanyarodni, és a Pocora meg feliratkoztam a Xiaomi boltban, értesítenek (elvileg) ha jön 128 vagy 256-os belőle. -
lovi27
addikt
Hardveresen te is látod körülbelül miben térnek el egymástól, így majd megbeszéled magaddal hardveresen hol kötsz kompromisszumot.
A szoftver szempontjából szerintem a Zenfone is és a Poco is elsősorban azoknak való, akik megelégszenek minimális rendszerrel és nem várják el a gyártól, hogy mindenféle jóval kiszolgálja őket. Szeretik maguk összeállítani, hogy melyik appokat használják és adott esetben nem idegenkednek más ROM-ok kipróbálásától sem. Nem probléma nekik az sem, ha esetleg nem az OTA-n kapják a frissítést. Cserébe viszont hosszú ideig lesz egy jól személyre szabott, naprakész rendszerük.
Az LG (amit amúgy én nagyon kedvelek) és gondolom hasonlóan a Sony is komplett, jól működő rendszert ad. Megveszed, használod és várod mikor jön a frissítés. Emlékszem az LG-is koromból nem jöttek sűrűn, sőt... Emiatt keményen ment a hőzöngés a fórumban, amit azért nem értettem, mert amúgy minden jól működött csak nem a legfrissebb volt a rendszer.
Talán ez a gondolat is segít abban, hogy eldöntsd neked melyik a fontosabb.
-
V@ns
aktív tag
Sajnos nem lesz olyan, ami minden kritériumomnak megfelel, ezt el kell fogadjam, de nem tudom, hogy melyiket engedjem el.
- V30 ára annyit esett, hogy 130 körül van már, iszonyat király audió, kamera is bitang
- Poco über hardver, nem akasztja meg semmi, de igazából itt kis is fújt, pl nincs OIS, a kijelző körül most pedig megy a szájkarate
- Ez az Asus meg tudná azt, hogy ne kelljen mindig két k.rva telefonnal járkálni és még microSD is mehet bele, sok zene meg képek meg videók, ultra kényelem, nagy akksi, de döcögös SoC
- Xperia XA2 Ultra meg valahol ezek között van szintén. Majdnem tök jó kamera, 3 slot, de a hardver az közepes, akksi már jobb mint a V30 de nem Poco és nem Asus........... és akkor megint csak duzzogok
-
V@ns
aktív tag
Köszönöm a tippet!
Abba a topikba is (nem tudom melyik pörög jobban, kettő is van a Poconak) bedugtam már az orrom érdeklődni, nagyon bitang az a telefon.
Természetesen itthon nincs 256/8 kiszerelésben (egyelőre?).
Aztán láttam meg ezt az Asust, kicsit átpártoltam, de akkor visszamegyek a Pocohoz. (Vagy még LG V30+-t nézegetek, de az egyelőre álom )[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
Jut eszembe! Ezt nézd meg! Tud mindent amit leírtál, megfizethető, itthon beszerezhető magyar garanciával.
-
lovi27
addikt
Nincs 128GB-os változat, így akkor neked mást kell keresni.
Amúgy is az itthoni 'márka' szervizek általában a kereskedők szervizei és nem a márkáé (még ha kapcsolatban állnak is a gyárral), így jellemzően garanciában csak a náluk vásárolt termékeket (vagy a velük szerződöttekét) javítják.
-
V@ns
aktív tag
Belsőnek minimum 128GB érdekel, ezen felül lenne még a microSD.
Mindig megrémülök a kinti vásárlástól, amilyen peches vagyok tuti elromlana és a garanciáztatás itthon nem tudom hogy megy Asusnál, engedik-e a külföldi telefont javíttatni itthon.
Azért is tetszett meg, mert nincs fölös sz.rokkal telepakolva, csak a mezei rendszer és kész. No meg a nagy akku. -
lovi27
addikt
Nem tudom mit értesz nagy tárhely alatt, mert én egy belső 32GB-t se tudok megtölteni. A zenéim, képeim meg a külső SD kártyán vannak. Így nekem a 64GB bőven elég. Talán aki videózna vele nagy felbontásban annak jól jöhet a belső nagy tárhely, de akkor nem biztos, hogy ez a mobil a nyerő neki.
A 6GB RAM-os változat a javított kamerával és ujjlenyomat olvasóval jó ajánlatnak tűnik, csak kintről kell behozatni. És hivatalosan támogatja a Lineage OS, ez is fontos. Az Asustól nem kell sokat várni szoftveresen. A hardverei viszont jók.
-
lovi27
addikt
Szia! Ne nagyon remélj választ. Egy embernek volt itt, de ő is szabadulni akart tőle. Azt nem tudom sikerült-e.
Olvass vissza néhány hozzászólást, van teszt link is, ahol elég sok képet tettek közzé. A 6GB RAM-mal szerelt változat az amiben a javított kamera van, de nem azt forgalmazzák itthon. Infra nincs rajta.
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék cserélni, és mivel ez 3 slotos, nagyon esélyes (Mi A2 Lite lenne még befutó).
Olvastam neten, hogy van külföldön kicsivel jobb kamerás ebből a modellből, illetve hogy nincs AC wifi.
Más hibája van? Camera2api-t kezel? Esetleg képet tudtok mutatni mit lehet vele kihozni? (Ha van DNG/RAW az is jöhet.)
Zenehallgatás, netán lossless zene (FLAC) nem ultra gagyi rajta?
Ja és igen: infra van amúgy rajta? Mert erről is olvastam mindenfélét.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
lovi27
addikt
Ezek szerint hivatalosan még most fog jönni hozzánk. Az ebben közölt árat nem értem, mert az alza sem épp az olcsóságról híres.
-
juve600
nagyúr
a gyors töltés is jól működik
-
juve600
nagyúr
2 nap 14 óra működés
3 óra 30 perc sot
aksi jelenleg 49%-on áll
szerintem ez jó -
lovi27
addikt
Hasznos infók a ZenFone Max Pro M1-ről.
-
juve600
nagyúr
sztem ugyanolyan jó képeket csinál mint a note 5
aksi tuti jobban bírja,sztem lesz 1 nap különbség a kettő között
a Note 5-ről a miui hülyeségei miatt váltottam,a miui9-el lassú volt, a miui10 tele hibákkal,a custom romoknak meg mindnek volt valami kínja
68k-ért sztem jó vétel
2 év garival meg főleg -
lovi27
addikt
Közben ezt találtam, aminek eredménye meglepő:
Redmi Note 5 Pro vs Asus Zenfone Max Pro M1 Battery Drain TestÉs a Note 5-höz képest a képminőség?
Ja, és miért váltottál? Nagyon hasonló a kettő.
Ezt az xda-t kerestem, jó, hogy megadtad.[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
ÜDV
[link]
ezt a verziót rendeltem
remélem beválik -
thebear007
aktív tag
válasz Willhunting #18 üzenetére
Nekem is ez ragadta meg a szemem. Remèlem átveszi vègre a Samu is.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
rootkiller
őstag
válasz Hopkins95 #37 üzenetére
Engem néha elfog a vágy, hogy iPhone SE méretű telefonom legyen. Aztán rájövök hogy egy hulladék a Swype keyboard iOS-en, nálam pl alap a magyar/angol kétnyelvű plusz rendszersen váltok németre, meg a bezártságát se bírnám a rendszernek, a cache kezeléstől egyenesen rosszul tudok lenni amit facebook/messenger/twitter szinten leművel, zavar hogy elől van az ujjlenyomat olvasó, illetve nagyon kicsi az akkuja. iPad is részben kényszerűségből van.
Artengo TR 990 Pro
-
addikt
válasz rootkiller #36 üzenetére
Én teljesen megszoktam a Nexus 5x-em méretét és már nem akarnék kisebb telefont. Ha játszom rajta pl. akkor azt érzem néha hogy nem ártana ha picit nagyobb lenne. De egyébként meg nem kéne nagyobb telefon.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
SkyS1gn
félisten
Pacsi az Android One-ért!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
addikt
válasz 7Heads Drago #32 üzenetére
Abszolút egyetértek. Nekem a legnagyobb bajom az aztán a nagy telefonoknál, hogy már egy kézzel nem tudom lehúzni az értesítési. A Nexusomnál azért tudom ezt megcsinálni, mert nem nyúlik ki a káva teljesen a telefon széléig. Mondjuk ha talán keskenyebb lenne a telefon egy 2-3 milliméterrel akkor talán lehetne hosszabb kicsit a kijelző, de az a gond, hogy az új telefonok már gyakran 75 mm szélességgel kezdenek. Ez párosítva a hosszú kijelzővel már kényelmetlen.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Saccco
nagyúr
válasz 7Heads Drago #32 üzenetére
Szerintem a legjobb méret az LG G2, 138mm és 5.2".
De látod, hogy a teljes hossz beszédes.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
7Heads Drago
veterán
Marha kényelmes egy több mint 15 centi hosszú lapos akármivel sétálni, esetleg dolgozni. Vágom, hogy sok embernek abból áll a munka hogy ülnek az asztalnál, de nekem nem ebből áll. Nekem az lenne a legjobb ha 145mm alatt lenne.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
mrThomi
addikt
most akkor van valami idopont mikor jon europaba is ? B20 van benne ?
-
BladePocok
tag
Látom mindenki átsuhant a tényen, hogy a wifi csak single-band 2.4Ghz-en és "max" N-es szabványon. Ezenkivül remek készülék.
-
Szabcsizz
őstag
válasz 7Heads Drago #27 üzenetére
Örülök, hogy számomra a nagyobb képernyő jobb. Ha fordítva lenne, elég nagy bajban lennék.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz 7Heads Drago #27 üzenetére
Nem képátlóval kellene foglalkozni, hanem a külmérettel. Értsd, jöhet a 7", ha belenyomják 152-155mm magasságba....
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
7Heads Drago
veterán
Jövőre 7 collos telo lesz a trendi? Hova növelik még ezt a buzi képátlót? Egy értelmes 5,5 collos keskeny kávás telo kellene már....
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Fred23
nagyúr
Teljesen jónak tűnik, viszont hiányolom azt a jellegzetességet, amitől ASUS lenne; mintha a márka még nem találta volna meg a saját egyéniségét.
-
Matada2.3
veterán
Na az ezért egy elég fullos ajánlat. Maximum abba tudok belekötni, hogy ha eljut hozzánk, annak meg fogják kérni az árát, de 90 alatt körül kifogástalan,
Finn the human
-
ghiottone
nagyúr
Csinálták korábban is (Moto X Play, Z Play, Z2 Play) G6 szériában is ott van.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
aktív tag
erre várok a honor 4x óta!!
nagyon remélem, hogy hamar ideér, mert telót tervezek venni. és ez lesz az!Peace is a lie, there is only passion...
-
Willhunting
aktív tag
2 sim + külön micro SD foglalat, végre valaki!
-
sztsam
csendes tag
végre egy normális telefon ami leválthatja a zenfone 2-met
nem hajlogatott kijelző, nem üveg hátlap, nincs notch, nagy akksi. jó ez az út
a kijelző maradhatott volna 5,5" és kerek hátlapot is szeretem, de elnézhető[ Szerkesztve ]
-Sam
-
moleculez
veterán
Szerintem ez teljesen rendben van, a Stock droid is örvendetes(tehát örülni kell annak, hogy inkább nem csinálnak saját UI-t, avagy a kevesebb több), nem is csúnya, 5000k akksi pedig lehetne manapság minimum.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
addikt
Esküszöm külsőre is kimondottan tetszik a telefon! Csak bár kisebb lenne méretre, ez nekem már túl nagy. De az a nagy akksi az wtf, az tényleg sokáig fogja bírni azzal a vassal.
[ Szerkesztve ]
-
Sebhelyes
senior tag
5000mAh
-
Saccco
nagyúr
Máshol meg üzemidőbajok vannak.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
matteo_szg
őstag
Hálistennek ez már változott a ZenFone 3 óta. Az ottani Android 8.0 frissítés megkezdésével változott a policy, és a fő sodor kapja a havi frissítéseket, illetve a ZF 3 generáció az Android 8.0 rendszert.
A belépőszint kéthavi-háromhavi security patcheket kap a jelenleg tapasztaltak szerint.
jupiiii
-
Obyboy
addikt
Ha még szabadon rootolható lenne az is dobna a használati értékén.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
aelod
veterán
Végre rájöttek, hogy nem kell teletömni bloatwerrel a telefont. Ez egy nagyon jó ajánlat. Kár, hogy ilyen nagy amúgy jöhetne elfogadnám. Azért a rendszeres frissítés asuséknál nem épp a cég ismérve, remélem ez változik.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
ghiottone
nagyúr
Első Asus ami tetszik. Stock android, snapi 636, 6gb ramos verzió és még az ára is rendben van. Remélem lesz német amazonon.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Na a 4/64-es akár 80k-ért is jó ajánlat lenne nálunk, és valszeg még intenzív használat mellett is kibír a telefon 2-3 napot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GeryFlash
veterán
Hoppá, kezd rájönni az ASUS hogy ők még sem prémium gyártók a vásárlók szemiben? Az árazással kapcsolatban erre következtetek, ez még ha egy 10-20 ezrrel drágább lesz itthon akkro is egész jó ajánlat, az eddigi telefonjaikra nem lehetett ezt elmondani (amellett hogy az egyik legnépszerűbb termék a szervizeseknél).
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest