- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eggyel fentebb a kollégának teljes mértékben igaza van
LG BL40
"A jövevény egyik legerősebb pontja minden kétséget kizáróan a 800x345 képpontos kijelző, mely nem csupán 21:9-es ultraszéles videók lejátszásához ideális, de osztott üzemmódban akár két teljesen eltérő tartalom megjelenítésére is képes." -
gretzky77
veterán
Nem vagyok sem Lg sem Samsung fan,söt még csak android telóm sincs de ha jól emlékszem az Lg bl40 már tudta bizonyos helyzetekben az osztott megjelenitést igy azért az erös hogy ök másoltak a samuról! Csak azért irtam mert ezt jegyeztétek meg ketten is mint másolás! Akkor végülis ki másol kiröl? Mondom mégegyszer se samsungom nincs sem lg-m!
-
jooker82
nagyúr
Nem keverek én semmit..
Ez pl,még egy droidvonal előtti telefon...De pl.droidvonalon itt van az(szerintem) első nem kocka alakú home gomb is(opt 2x)... Ez még az S2-nél is hamarabb volt És ezt ültették át az L szériába,a sok okos meg azt hiszi,h az S2-őt kopizta az LG.....De az okonokat is meglehet nézni és össze kell vetni a samsungéval,hogy ki lopott kitől..Szóval,nem a Samsung xarja itt a spanyol viaszt...
Opt2xS2:
-
jooker82
nagyúr
Ez az,látod,még képet se látunk róla ,meg semmi infót,te meg itt egy már 3 hónappal ezelőtt megismert telefonról irogatsz véleményt,ami a képen van.. Látod,ezt kellett volna észrevenned. És nem trollkodni itt össze-vissza.
BomiBoogie: Igen,arra próbálnánk aki figyelmes,de egyesek egy 3 hónappal ezelőtti telefont elemeznek újra és újra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest