- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigor
csendes tag
Centrino Core 2 Duo CPU ezt találtam az adatlapon. Az áráról sehol semmi....
-
X@b3e
addikt
Az Asus monitoroknál is van a Splendid technológia, dinamikus fény és színkezeléssel, gondolom előre letárolnak egy profilt a kép és hangbeállításokra (hangnál sem mindegy ám hogy pl filmet nézel, vagy zenét hallgatsz) és ezt hívhatod elő. Mindezt megcsinálhatod magad is, csak akkor egyesével kell több dolgot beállítgatni, így meg nem. Nem hülyeség ez, mondjuk azért pluszban nem fizetnék érte
-
Bibby
addikt
Na az ilyen szövegektől tudok a falra mászni... mi az hogy részletesebb lesz a kijelző képe? Nagyobb felbontásra vált vagy mi? (a natívnál?
)
A hangja gondolom milyen dolby lehet, moziszerű mi... És ezt ráadásul egy külön gombbal éri el. Minek? Miért nem ilyen jó alapból?Tudom hogy a marketingre általában figyelni sem kell, de hogy rápasszíroznak egy gombot, és a pistike még el is hiszik hogy szebb lesz a kép ha megnyomja...atyám.
-
eM'82
addikt
engem az ára érdekelne... (globalgame szerint: 680 € körül már van európában de én találtam meg egyelőre listákban...)
Kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen Core 2 Duo processzorral érkezik...
"Movie mode: The quality on screen will be more detailed, the richness in sound and the bass as well as Dolby® sound will be activated, providing the finest sensory of the theaters. "
-
Pompi
nagyúr
Tök jól rákattantatok erre a touchpad elhelyezés dologra, holott már kb két évvel ezelőtti külön num pados MSI notinál is így volt az elhelyezés (és azóta is) (pl1, pl2 stb.). Azaz a tapipad a numerikus rész nélküli billentyűzet alatt van középen. Ha ténylegesen középen lenne, akkor gépelésnél pont beletenyerelnénk...
-
Siera
senior tag
tapipad elég gagyi,nem vagyok balkezes
-
válasz
(Darkwood) #6 üzenetére
De akkor miért nem a jobb oldalra tették, mint ahogy desktop-nál van az egér? Vagy ez balkezes notebook?
-
Bibby
addikt
És mégis mi az a mozi-üzemmód?
(Sejtem a választ, hogy vakítás, csak érdekelne a hivatalos megfogalmazás)
-
Frenky87
aktív tag
Ha valaki jobb kézzel tapicskolja a padot, akkor szerintem nagyon is jó helyen van.
Balkezeseknek már annyira nem előnyös. -
X@b3e
addikt
Teljesen korrekt ez a kis noti, még játszogatni is lehetne vele
-
rudi
nagyúr
El sem hiszem, az MSI végre módosított egy kicsit azon a szerencsétlen numpados kiosztáson! Itt úgy látom, mintha rendes méretű kurzorgombok lennének. Megyek, megcsípetem magam valakivel, hátha csak álmodom
-
Szegény designernek egyensúly-zavara lehetett, mert elég fura helyen van a touchpad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ford topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest