Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Milyen alapokon, konkrétabban milyen irányban kell elindulni, mi ez a saját cucc? Torrent alapon, vagy hogy képzeljük el?
(#36) opr
Értem, igazad lehet. Telegram mindenesetre elég jó cucc azt mondom.
TeamSpeak jutott még az eszembe, mekkora volt már! Imádtuk, nem volt lag, ütős volt a tömörítés. Most már bárki hozzányulhat a technológiához és minden kacat applikációba integrálnak valamit hangtovábbítást. Ettől az egész fragmentáltabb... -
olbaidhun
őstag
Értem már miért lassult a fórumozási lázam annó.
"el nem tudom képzelni, milyen orbitális marhaság vezet oda, hogy valakinek nem tetszik az usa adatkezelése, az oroszoké meg igen..."
(#22) olbaidhunMegtennéd, hogy kicsit erőlködsz rajta és ajánlasz valami hasonló, vagy jobb megoldást?! Értem én, hogy minden mai cuccot le lehet savazni, de Te mondjuk mit használsz, mi a személyes tapasztalatod?! Mehetne erről is diskurzus?
Javítsatok ki (kérlek
) de benézek pár fórumba, mert érdekes lehet, erre:Félisten, nagyúr, veterán, titán csak cseverésznek, nincs semmi érték, ami szakmai szemmel kínálna egyfajta lehetőséget.. nem kell hogy feltétlen pozitív legyen, de legalább lehetőség!
Ja értem, legendára gyúrtok

Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de benézek pár fórumba, mert érdekes lehet, erre: