Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Unalmas már az alma. Pont leszarja mindenki, hiszen ez már nem egy "réteg mobil". Minden hülye ettől érzi magát egyedinek...jaj van egy iPhone-om. Beszarsz mert ránézel erre az egyedre a metrón és a mellette ülőknek is az van
Azért az is egy érdekes tanulmány lenne, ha ezen embereknek egyenként feltennénk a "miért" vagy a "mit tud", bátrabb esetben a "mi van benne" kérdést. Jókat lehetne nevetni, pláne annak tudatában hogy a lakosság és a potenciális felhasználók hány százaléka is lehet képben (ezt olyan 0,5-1%-ra tippelném). Mindezek ellenére az alma jó telefonokat csinál, de más mint a droid, én mindkettőt szeretem. Ami nálam nem játszik, az a csempe. Na, az egy szutyok 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért az is egy érdekes tanulmány lenne, ha ezen embereknek egyenként feltennénk a "miért" vagy a "mit tud", bátrabb esetben a "mi van benne" kérdést. Jókat lehetne nevetni, pláne annak tudatában hogy a lakosság és a potenciális felhasználók hány százaléka is lehet képben (ezt olyan 0,5-1%-ra tippelném). Mindezek ellenére az alma jó telefonokat csinál, de más mint a droid, én mindkettőt szeretem. Ami nálam nem játszik, az a csempe. Na, az egy szutyok