- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
troviko
senior tag
Szerintem annyira hasonlít egymásra egy Samsung és egy Apple mobil, hogy képtelenség megkülönböztetni őket. Én is mindig attól rettegtem, hogy elmegyek venni egy Samsungot, és egy Applet kapok helyette. Szerencse, hogy vannak elektronmikroszkópok, amikkel több hónapos intenzív anyagvizsgálatokat követően meg lehet őket különböztetni.
Egyéb iránt nagyon ideje volt már, hogy betiltsák a Samsung SII-t, mert unom már, hogy minden sarkon azt akarnak rám sózni. Meg minden bont dugig van velük. Túl sok SII-t lehet kapni, ideje már kitiltani őket, hogy legyen hely más típusoknak.Viccet félretéve, kíváncsi vagyok, hogy az Applet mikor tiltják ki, amiért minden létező "ötletét" valahonnan lopta...
Úgy fest a világon nem csak a politikusok, de a bírók is full hülyék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest