Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
hiába van sok funkciód, ha azt nem élmény használni
Sokan nem az élmény miatt vesznek egy mobilt, hanem mert ki akarják aknázni a benne lévő lehetőségeket.
Persze nem baj ha amit csinál, azt szépen csinálja. De szvsz van egy határ ahol már felesleges a további csillivilli. (Ez nem a sebességre vonatkozik) -
hülyegyerek
addikt
Nem tudom,melyik szofttal használtad az 5800-át,de nekem valahogy az általad felsorolt hibák közül még egy sem jött elő.Mikor vettem,már a 40-es volt rajta,amivel meg vagyok elégedve.Sokan panaszkodnak a gyári böngészőre,hogy kilépeget,nekem még az sem jött elő....Igaz,hogy leggyakrabban Opera-t használok,dehát azért nyitott platform,hogyha valami nem tetszik,tehess fel másikat. A nyomkodás érzékenysége meg valószínűleg az ujjad "hibája" ,egyszerűen nem áll rá a kezed (mivel ha iphone sem tetszett,akkor a hiba tényleg az ön készülékében van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest