- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
antikomcsi #34 üzenetére
MS su$$$$...de ezt azért OS-től függetlenül kellene megoldani, bár lehet nem olyan 1xű, mint ahogy én azt elképzelem
-
Chaser
legenda
válasz
antikomcsi #32 üzenetére
Na ez nem rossz, erről én nem láttam sok hírt, csak a bivaly kártyákról, pedig ez nem elvetendő szempont. Ezt AMD is megoldhatná de nagyon.
-
Chaser
legenda
válasz
antikomcsi #26 üzenetére
Mióta tudja lekapcsolni nv-nél a külső vga-t az igp? Úgy tudom még AMD oldalon se sikerült.
-
Chaser
legenda
Ez azért még mindig odab@sz
"MSI Reminds You...
• The floppy disk cable will be optional. "szerk: Most látom, a 785G-s ATX lapon van power és reset gomb is
-
Chaser
legenda
Még nincs, hangsúly a még-en
Ma még elég, 1 év múlva talán nem, procit meg könnyen lehet majd váltani, am3 még élni fog egy darabig, de az már bajos, ha ramból nem tudsz bővíteni, én ha veszek most éemdí lapot 1úttal veszek még 2x2GB ramot is, fiókban elfér, ennél már csak fentebb fog menni az ára, ezért is spájzolnék be belőle. 1ébként aki olyan perverz, hogy game közben kódolgat, annak már most jól jöhet 4GB+ ram, mondjuk van 8-as, abból 6-ot a winnek adsz, 2-t meg swap fájlnak, ne a vinyón legyen és van olyan progi ami írdatlan sok ram ellenére is igényli a swapot.
-
Chaser
legenda
Kár hogy a kicsin csak 2 DIMM van, hosszú távon már kevés lehet. Kezdi összekapni magát az MSI, mATX lapok tuningot tudnak, biztos alájuk tett a GB, náluk ez már rég alap a legtöbb mATX lapoknál is.
szerk: Az ATX-es 785g lapjuk sztem nagyon tuti kinézetű és elrendezésű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Honda topik
- Amatőr csillagászat
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Videós, mozgóképes topik
- Redmi Note 13 4G
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest