- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
És egy újabb Matrix!
Jól mutat a Maximus III.-ban! -
Oliverda
titán
Végre az ASUS oldalán is megtalálgató a többi kártya között.
-
Gyufaaa
veterán
Bevállalnám szívesen a kicsikét. Majd egyszer ha megfizethető lesz.
-
Oliverda
titán
A hivatalos bejelentés: [link]
-
Hebry
senior tag
Nagyon tetszik
-
v.tom
őstag
Egy olyan lapra (persze ha tényleg jó lesz, és miért is ne lenne az) befizetnék. Rég volt, hogy egy lapra mertem sokat áldozni, és utólag sem gondolkodtam el azon, hogy felesleges volt ekkora kiadás. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy hoz-e majd azamd valami újítást a chipsetekben(ha valaki tud valamit, akkor kíváncsi lennék az infókra). Az utóbbi pár széria igazból csak ráncfelvarrás. Attól függetlenül én amd chipset párti vagyok. Tökéletesen me vagyok velük elégedve.
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
-
v.tom
őstag
Ez igaz. Intel-es rog lapokkal már Dunát lehetne rekeszteni. Mondjuk eddig nem is nagy értelme lett volna amd alá kemény tuning deszkát csinálni sajnos.
Remélhetőleg a 45 nanós procik már jobban lesznek, és újra felkapják a platformot. Mondjuk én az asus mellett leginkább valami jóféle DFI lapot szeretnék látni, vagy esetleg Sapphire-t (bár a kettő ugyanaz). Azokat szerettem nagyon. Most valahogya 790FX-es DFI annyira nem nyűgözött le.Visszasírom sokszor a jó öreg 939-es cfx3200 dr lapomat. a huszonvalahány memóriaopciójával.
mod.: úgy látom nem csak én kedvelem a dfi-t errefelé
-
proci985
MODERÁTOR
normális hűtő pedig megér párezret. alapvetően ha hangosan nagyontuningos, akkor tuning nélkül nagyon halk lesz. esetleg halk, és tuningos. lenne gyárilag valami vaskos thermalright hűtővel szállított vidkari (ld DFI x48 csúcslap), meg is lenne következő mire kéne fejleszteni ha kevés lesz a 3870 célpontom;>
-
Oliverda
titán
ROG AMD VGA után mostmár jöhetne egy ROG AMD chipset-es lap is az ASUS-tól...
-
nádasi
tag
Gyerek vagyok VGA téren, de ha jól emlékszem, a 3870-es Matrix ventije lekapcsolt 2D-ben terheletlenül. (Az MSI hybridje tuti, de azt hiszem az is...)
Itt ez mennyire működik?
Köszi.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nagyon korrektül néz ki.
-
alienpapa
senior tag
ejjj de szép darab ez
-
Oliverda
titán
A francba..... minek adták ezt ki?! Megtetszett...
-
leviske
veterán
Nem tudom, nekem leginkább ezt juttatta az eszembe.
(#22) rudi: Osztom.
-
Devid_81
félisten
Szép darab csak nehéz benne gyönyörködni ha már a gépházba van
Minden tisztelet az akvárium feelinges átlátszó házaknak és az azt elviselő gazdiknak -
rudi
nagyúr
Lassan kellene már csinálni egy HD4800-as hűtéstesztet...
-
kariad
senior tag
100K csak meglesz így árban!!
-
Fáraó
őstag
Szép kártya!
Sztem aki RoG sorozatból vesz, az nem spórolni akar a kártya fogyasztásán, hanem szénné húzni az egészet. -
Tomi84
aktív tag
mer' jól néz ki a dobozon.
Egyébként az RV770 alapvetően elég erős egy GPU képes olyan magas felbontáson futtatni új játékokat, ahol már elkél az 1Gb memória. Továbbá a vram is elég gyors hozzá, szóval szerintem ezen nem teljesen hülyeség. Feltéve persze ha 32"-os monitoron játszol. -
Egzee
őstag
Ez a +80Mhz azért nevetséges, mert GDDR5-ről beszélünk, ahol 300Mhz tuning úgy az átlag
-
mephi666
nagyúr
a kulcsszó a "több"
a refmodell nem mondható energiatakarékosnak, ergó: semmi áramot nem tudsz vele megtakarítani... ezen meg 2 különböző méretű venti van... lehet, hogy az egyiket a refmodellhez képest kisebb teljesítményű motor pörgeti... ezért energiatakarékos
éves szinten akár forintokat nyerhetsz rajta
-
Peter13
senior tag
a +20 meg +80 azért kellett, hogy elmondhassák: ez gyorsabb. Nem érdekes mennyivel (kb a mérési hoba kategória lehet), a lányeg hogy gyorsabb
Nekem amúgy tetszik hogy ez is a házon kívülre tolja a levegőt, de hát a gyári is azt tette, szóval ennek kb tényleg max az esztétikai értéke lehet mérvadó...plexiházas kollégák előnyben, a túlynomó többség meg marad továbbra is érzéketlen a kártya komor bája iránt... -
dy_nmq
aktív tag
az ilyen az még multkor batmanes(dark knight-os pontosabban) volt nem?
-
tlac
nagyúr
Olyan energiagazdálkodási funkcióval is ellátták, amelynek segítségével a referenciamodellekhez képest több áramot képes megtakarítani.
mennyivel?
-
syC
addikt
Na végre, ez legalább szépen néz ki, de ezek a +20 és 80 mhz emelések kissé nevetségesk és gondolom 80k lesz az ára...
-
Zé_Mester
őstag
hát én az ilyen nagy csend dolgokért annyira nem vagyok oda.
én azt szeretem amikor megy 10 venti mint a hülye és akkor tuti nem melegszik semmimeg amúgy se teszem be a házba a gépet, úgyhogy annyi ventit tudok ráállítani a dolgokra, amennyit csak akarok, innentől kezdve pedig a cseng az ismeretlen fogalom
-
Puma K
nagyúr
Ha már ilyen hűtése van meg emelt órajelek meg mátrix sh*t akkor miért csak 512mb van rajta?! 1gb lazán mehetne rá...
Amúgy elég jól néz ki plexi házba vele! Alulra egy tükör kicsit megdöntve és máris lehet COD multi, CS: S, UT 2k7 alatt gyönyörködni benne
-
fdisk
őstag
+20 mhz mag és +80mhz ram tuning az odab.sz rendesen!
Viszont az árától már most megijedek,pedig még nem is tom!
Én inkább a hőm.-t adatokra lennék kíváncsi.
Az én att-vel használt 70-m idle-be 43-45 fokos.Load alatt pedig 70-72 fokos.
És nem került egy fityingembe sem.(mármint,h hűvösebb legyen)
Viszont meg kell hagyni jól néz ki.
Bár ez is olyan dolog,h ki a tököm nézegeti a vga-ját,főleg ha az zárt házban van. -
Zé_Mester
őstag
naszon szép kari, nem utasítanám vissza.
de amennyivel többe kerülhet, annyival biztos nem tud többet, ennyi vele az egyetlen bajom -
mephi666
nagyúr
dobhatnának hozzám egy ilyet akár rózsaszín nyákkal és 39 hello kitty! matricával... bekészíteném max a hányás-zacsit, amíg betolom a gépbe, aztán tennék rá magasról mi van a kártyán és mi nincs
a design kb ennyire hat meg...
amúgy elég komoly maga a kártya... -
TTomax
félisten
Gyönyörű...
-
luw2win
őstag
Ezek annyira tetszenek, csak az a baj vele h drágább mint a ref és nem disznek megy a gépbe...és nem is nézem játék közbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest