- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Egy olyan lapra (persze ha tényleg jó lesz, és miért is ne lenne az) befizetnék. Rég volt, hogy egy lapra mertem sokat áldozni, és utólag sem gondolkodtam el azon, hogy felesleges volt ekkora kiadás. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy hoz-e majd azamd valami újítást a chipsetekben(ha valaki tud valamit, akkor kíváncsi lennék az infókra). Az utóbbi pár széria igazból csak ráncfelvarrás. Attól függetlenül én amd chipset párti vagyok. Tökéletesen me vagyok velük elégedve.
-
-
v.tom
őstag
Ez igaz. Intel-es rog lapokkal már Dunát lehetne rekeszteni. Mondjuk eddig nem is nagy értelme lett volna amd alá kemény tuning deszkát csinálni sajnos.
Remélhetőleg a 45 nanós procik már jobban lesznek, és újra felkapják a platformot. Mondjuk én az asus mellett leginkább valami jóféle DFI lapot szeretnék látni, vagy esetleg Sapphire-t (bár a kettő ugyanaz). Azokat szerettem nagyon. Most valahogya 790FX-es DFI annyira nem nyűgözött le.Visszasírom sokszor a jó öreg 939-es cfx3200 dr lapomat. a huszonvalahány memóriaopciójával.
mod.: úgy látom nem csak én kedvelem a dfi-t errefelé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest