- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Wáá, legalább 2600 dollár az ára (SSD-vel), még az Air-nál is drágább, mondjuk jóval többet is tud. A dizájn nekem nagyon bejön, bár az Air-é is.
A Sony SZ meg a Dell nem ez a sub-subnoti kategória! -
dekoninck
aktív tag
Jóvanna, én csak azon lamentálok, hogy nem minden bussinessman hordoz, és sok nem-bussinessman meg hordoz.
Ennek ellenére mégis "bussiness" a neve a kategóriának. Apple bussiness-noti meg nincs is, hogy is van ez? Valahol már írtam, hogy amúgy az Apple a nem kreatív cégek között egyáltalán nem elterjedt (sehol, nemcsak nálunk), még ott sem, ahol nincs szükség spéci programokra.
A megbízhatóság szónak pedig eleve minden noti tulajdonságai között ott kellene szerepelnie, persze ez pénzbe kerül elvileg... a support persze más kérdés. -
dekoninck
aktív tag
válasz
grandtour2 #52 üzenetére
Zsooo80 túlságosan a reklámok hatása alatt van, ez a lényeg. Szerintem nem üzletel senkivel, kb 16 évesnek tippelem
-
dekoninck
aktív tag
Sonyból amúgy a B és G (12 col, 780 gramm!
) széria az igazán üzleti sorozat (lehet, hogy Európában nem kaphatók), bár én nem értem, hogy mi az, hogy üzleti.
Valószínűleg akkor üzleti egy noti, ha a brosúrában Excel táblázatok vannak a képernyőkön.
Feleségem korábban gyógyszerismertető volt, és az egyik cégtől IBM T42-t kapott mindenki. Arra, hogy hetente egyszer elküldjenek egy jelentést, amit egy célszoftverben írtak meg - erre megfelelt volna a leggyagyibb Acer is. Jó, értem én, hogy ujjlenyomatolvasó, meg ilyesmi, de az már sok konzumer cuccban is van. Intel vPro chipkészlet meg szerintem még az üzleti sorozatokban is csak nagy néha fordul elő. Ütésállóság? Csak utazó menedzsereknek kellhet, vagy mondjuk egy fotósnak meg dj-nek, akik meg nem konkrétan Excel táblázatokban tobzódó üzletemberek. -
dekoninck
aktív tag
Eddig is levegőnek néztem a Mac Air-t, de ezentúl már csak vákuumnak.
Tuuudom, az OSX... de maradjunk csak a hardvernél, és a Vistával sincs semmi bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest