- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
RaveForce #78 üzenetére
Csak azt felejted el - meg sokan mások - hogy már a "fél éve" (ami ha jól emlékszem tavaly novemberi hír volt, szóval nem fél év) beharangozott hírben is Q1 vége és Q2 szerepelt. Ez csúszott meg, és a Q1 végi (első blokkos frissítés) került át Q2 elejére (április közepe).
Ami pedig a frissítési hajlandóságot mutatja, a T-mobile friss dobozos Live with Walkman-jein, és Xperia mini pro-in a dobozon ott figyel a 4.0-ás matrica, mint frissítési lehetőség a későbbiekben...
Ha pedig minden az eredeti ütemtervek szerint megy, akkor Q2 végére az összes (2011-es és 2012-es) addigi androidos modell 4.0-án lesz.
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
RaveForce #53 üzenetére
Tudod hányszor volt Renault, Fiat stb. márkák az Év autói, majd rövid idő után a meghibásodási statisztikák éllovasai ugyanezen tipusok!
Hardverben erős a Samsung, ez tény és ez esetben ez a döntő, meg szvsz a pénz, de ez más kérdés. Nem is vitatom, hogy a Samsung csúcsmodelljei ebben élen járnak és joggal érdemlik ki ezeket a címeket, de , hogy külsőre jelentéktelenek és sablonosak a készülékei, ez egyértelmű! És bizony optimalizáltság szempontjából is vannak jobb gyártók! Jelentéktelen a TW felület is, azt hiszem ezen is kár lenne vitázni, hiszen a fórumok a TW utálattól zengenek.
Az SGS pedig egy olyan Iphone másolás volt, hogy igazán csak jelentéktelennek lehet nevezni.Persze ezek az én saját véleményeim és nem tények, kinek tetszik kinek nem. Bár, mintha elpártoltál volna az androidtól az aláírásod alapján, nem tán egy Samud volt!
Próbálj ki mást hátha meglátod az alagút végét! -
kolosanyi
veterán
válasz
RaveForce #55 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem a Sony sokkal jobb. Bár ezt hülyeség kijelenteni, mondom úgy, hogy nekem a Sony stratégiája szimpatikusabb. Nem random generálnak modelleket, hanem egy SoC köré felépítik az egész portfóliót, gyakorlatilag csak kijelzőben van eltérés, hogy mindenki válogathasson.
Szerintem ha valaki felnőhetne az Apple mellé optimalizációban, akkor az a Samu. Évi össz 15 modellt kéne kiadni, 5 droid, 5 WP, 5 Bada. Mindegyik saját hardver (tudom, a WP-nél nem megoldható, meg nem is annyira lényeges, igazándiból csak a példa kedvéért írom), saját alkatrészek, ehhez igazított szoftver. Lehetne alkalmazni akár ugyanazt a SoC-et, csak más órajelen járatva a bizonyos kategóriákban, lenne egy 3, egy 3,5, egy 3,7-4, egy 4,3-4,5 és egy 5 collos kijelző, ezekhez igazított felbontással, korrekt hardverrel, szolgáltatásokkal... Csak ugye nem biztos, hogy pénzügyileg ez jobban megérné nekik... Na mindegy is, csak "hangosan gondolkodtam". -
r3dsnake
nagyúr
válasz
RaveForce #57 üzenetére
Galaxy S ICS funkciókkal? : D nem igazán nevezném annak a themepackot.
Tévedsz, a Nexus S kapta meg elsőként. Valamint hiába van az SII-re ICS, ha a borzalmas touchwizzel elrontják az egészet.
És nem is beszélve az SII igénytelen műanyag burkolatáról (bár ez nem tartozik a támogatottsághoz, de rettentő gagyi hatású kézben fogva.)
-
plus44
veterán
válasz
RaveForce #55 üzenetére
A google azzal csináltatja a telefonjait, akivel olcsóbb, neki a legjobb, tehát ilyen értelemben a samsung jó választás, megy a hype ezerrel, veszik a telefonjaikat, mint a cukrot, hiszen minden másodikra ez a 7 betű van firkantva. Az is tény, hogy annyira mérvadóak a szakmai díjak, mint ahogy az, hogy a fémet, hírből nem ismeri a gyártó. 1-2 telefonjukat kivéve a gagyi kis műanyagjukat rakják mindenbe, maximalizálva ezzel (is) a profitot. Nyilván nem ilyen szempontból lett kijelentve, hogy a Samsung No.1 okostelefongyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest