- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
credof1
tag
Ropogást képletesen írtam
Félre értés ne essék nem bántani akarom, mert szeretem őket, 2 Galaxy S-em is volt, remek készülék, csak mindenki érzi mi a különbség. És nem általánosítani akarok. -
credof1
tag
válasz
knyitogato #97 üzenetére
Háát... Akkor nézz egy arc s-t vagy a sima SGS-t
-
credof1
tag
Végre valami minőségi fém ház a Samutól.. A Galaxy S-be az zavart/zavar a legjobban, hogy kézbe veszi az ember azt a műanyagot, és recseg ropog.. FÉMET A FELSŐ KATEGÓRIÁBA
-
pobacsi
csendes tag
Ezek után végképp nem tudom komolyan venni a GSMline-t.
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/27314-samsung-i9300-galaxy-s-iii -
sz.gabor11
tag
kíváncsi leszek milyen lesz
-
Szerintem ez olyan biankó kép lehet.
Tehát csak egy mobilt szimbolizál. -
lorincmate
tag
fél munka ,nem munka. ahogy fél képből se sokat látni.
-
farmat
csendes tag
Mar csak a hardverek alapjan is szeretheto lesz bar meg nem talaltam hivatalos specifiakaciot. Kinezetileg meg remelem ugyanigy dekorativak lesznek mint az SII nel
-
mrlujoak
veterán
válasz
RaveForce #78 üzenetére
Csak azt felejted el - meg sokan mások - hogy már a "fél éve" (ami ha jól emlékszem tavaly novemberi hír volt, szóval nem fél év) beharangozott hírben is Q1 vége és Q2 szerepelt. Ez csúszott meg, és a Q1 végi (első blokkos frissítés) került át Q2 elejére (április közepe).
Ami pedig a frissítési hajlandóságot mutatja, a T-mobile friss dobozos Live with Walkman-jein, és Xperia mini pro-in a dobozon ott figyel a 4.0-ás matrica, mint frissítési lehetőség a későbbiekben...
Ha pedig minden az eredeti ütemtervek szerint megy, akkor Q2 végére az összes (2011-es és 2012-es) addigi androidos modell 4.0-án lesz.
-
RaveForce
veterán
válasz
kiskaktusz #79 üzenetére
samsung, htc már frissített, LG-ből nem nézem ki, amúgyis kipanaszkodták, h nincs rá ember, maradta a sony, ők még nem, ahogy mondod, sőt a frisseket is 2.3mall debutolták
-
RaveForce
veterán
válasz
kiskaktusz #74 üzenetére
a 2011-es xperiák pl megkapják az ICS, a mintől, az ARC S-ig..
lassan féléve hallgatjuk ezt igen, aztán sehol semmi
-
Wave86
tag
Ez eléggé logikus magyarázat. Senki sem szeret önmagának konkurenciát alkotni. De remélhetőleg a május 22 nem rumor.
Tény, hogy a Note egy külön kategória, de szerintem mindenképp jó hogy van.
Nekem is megfordult a fejemben a vásárlása, de sajnos a farmerzseb méretem közbeszólt, hogy nem lesz ez így jó. -
AS
félisten
Újabb rekord bevétel Samsungnak Q1 ben.
Most kulcs a Galaxy Note volt hatalmas siker lett. Valószínű ezért is várnak még SG3 mal hogy ne zavarja meg Note-ot. De most már itt az idö hogy megjelenjen
link -
r3dsnake
nagyúr
A támogatottság az, hogy az új rendszer bejelentésének napján ott van a telódon a frissítés OTA. (Pl. iOS 5.1)
Nem az, hogy kijön egy új android, ezt átírja a gyártó, majd ezt átírja szolgáltató, és egy év csúszással kapsz egy elavult rendszert.
Sokan szidják a WP7 és iOS zártságát, de az előnyeit mindig elfelejtik megemlíteni.
-
Wave86
tag
Most pár hónappal később kap meg egy frissítést, istenem! Nem bírsz addig várni?
A támogatottság nem azt jelenti, hogy mikor kap meg egy frissítést, hanem, hogy megkapja-e.
Egyébként nem muszáj Samsungot venni, de tudtommal az összes többi gyártó nem áll olyan jól a support-tal, mint a Samsung. -
Kamikazeman
aktív tag
válasz
RaveForce #53 üzenetére
Tudod hányszor volt Renault, Fiat stb. márkák az Év autói, majd rövid idő után a meghibásodási statisztikák éllovasai ugyanezen tipusok!
Hardverben erős a Samsung, ez tény és ez esetben ez a döntő, meg szvsz a pénz, de ez más kérdés. Nem is vitatom, hogy a Samsung csúcsmodelljei ebben élen járnak és joggal érdemlik ki ezeket a címeket, de , hogy külsőre jelentéktelenek és sablonosak a készülékei, ez egyértelmű! És bizony optimalizáltság szempontjából is vannak jobb gyártók! Jelentéktelen a TW felület is, azt hiszem ezen is kár lenne vitázni, hiszen a fórumok a TW utálattól zengenek.
Az SGS pedig egy olyan Iphone másolás volt, hogy igazán csak jelentéktelennek lehet nevezni.Persze ezek az én saját véleményeim és nem tények, kinek tetszik kinek nem. Bár, mintha elpártoltál volna az androidtól az aláírásod alapján, nem tán egy Samud volt!
Próbálj ki mást hátha meglátod az alagút végét! -
RaveForce
veterán
válasz
kolosanyi #62 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem a Sony sokkal jobb. Bár ezt hülyeség kijelenteni, mondom úgy, hogy nekem a Sony stratégiája szimpatikusabb. Nem random generálnak modelleket, hanem egy SoC köré felépítik az egész portfóliót, gyakorlatilag csak kijelzőben van eltérés, hogy mindenki válogathasson.
szeretem ezeket a kiejelentéseket am
elméletben lehet,h jobbnak tűnik, de nézzük a piaci mérleget, sony(ericsson) veszteséget termelt, samsung bőven nyereséges, akkor mégiscsak a samu csinálja jobban, ilyen szempontból pedig a legjobban az apple, amig megveszik, hülye lenne nem csinálni, sajnos ezek nem karitatív szervezetek, hnem a kapitalizmus kőkemény bástyái..#67
Röhejes tömeggyártás megy, rakat féle készülékkel, rettentő nagy szétszóródással. Biztos egy álom programozni ennyi féle hardverre.
Use WP7!
-
Kamikazeman
aktív tag
Okostelefonos pályafutásom egy i900 Omniával kezdődött(Winmo6.1), ami még itt pihen a polcon tele bugokkal, mint érintési pont 2-3 mm-el arrébb van, mint ahova a stylus ér, lassú vontatott működés, idétlen képernyőfelbontás, hol tudtam vele telefonálni, hol nem, fagyások stb..... Utána HTC Kaiser soha semmi gond!
Androidra áttérésem egy Samu Galaxy Ace el történt, ami újraindulásokat produkált, telefonon nem értek el, wifi hatósugárból kiérve black screen! Hiába tettem rá főzött romokat nem változott.
Szervízbe elvittem 2x kaptam softverfrissítést 3. alkalommal azt mondták ne rakjam nagyon tele a memóriakártyát, mert az szokott ilyeneket okozni Ace-nél. Mondom mi van, ennyi???????
A hozzászólásaim ott vannak az Ace fórumában lehet olvasni, de az is látszik, hogy sokan küzdöttek ezekkel a problémákkal, szóval nem egyedi hiba!
Cseréltem HTC IS-re január óta van meg és tökéletes!Azt hiszem, ha valaki járt volna így Samukkal ahogy én, Ő is hasonló képpen vélekedne, pedig egyik sem Spica szintű!!
szóval.... :-)
-
RaveForce
veterán
1-2 telefonjukat kivéve a gagyi kis műanyagjukat rakják mindenbe, maximalizálva ezzel (is) a profitot.
pontosan. elég egyszerű a válasz arra, amikor kérdezik, h nade miért műanyag?
azért, mert így is viszik mint a cukrot
egyébként, sokaknak jobban bejön, vagy nem foglalkoznak azzal, h műanyag, elég csak a fórumot olvasgatni, én magam részéről fém mániás vagyok, de nálam az android már eleve nem játszik, omnia7, wave III, mindkettő mesteri fém iparosmunka, tehát tud a samsung ha akar házat tervezni, gyártani.. btw, a galaxy nexus az első muanyag teló, amire azt mondom, h talán már a tűrhető kategóriaNyilván nem ilyen szempontból lett kijelentve, hogy a Samsung No.1 okostelefongyártó.
mennyiség alapján. ugyanúgy ahogy mennyiség alapján az elsőszámú mobilgyártó a nokia
-
kolosanyi
veterán
válasz
RaveForce #55 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem a Sony sokkal jobb. Bár ezt hülyeség kijelenteni, mondom úgy, hogy nekem a Sony stratégiája szimpatikusabb. Nem random generálnak modelleket, hanem egy SoC köré felépítik az egész portfóliót, gyakorlatilag csak kijelzőben van eltérés, hogy mindenki válogathasson.
Szerintem ha valaki felnőhetne az Apple mellé optimalizációban, akkor az a Samu. Évi össz 15 modellt kéne kiadni, 5 droid, 5 WP, 5 Bada. Mindegyik saját hardver (tudom, a WP-nél nem megoldható, meg nem is annyira lényeges, igazándiból csak a példa kedvéért írom), saját alkatrészek, ehhez igazított szoftver. Lehetne alkalmazni akár ugyanazt a SoC-et, csak más órajelen járatva a bizonyos kategóriákban, lenne egy 3, egy 3,5, egy 3,7-4, egy 4,3-4,5 és egy 5 collos kijelző, ezekhez igazított felbontással, korrekt hardverrel, szolgáltatásokkal... Csak ugye nem biztos, hogy pénzügyileg ez jobban megérné nekik... Na mindegy is, csak "hangosan gondolkodtam". -
r3dsnake
nagyúr
válasz
RaveForce #57 üzenetére
Galaxy S ICS funkciókkal? : D nem igazán nevezném annak a themepackot.
Tévedsz, a Nexus S kapta meg elsőként. Valamint hiába van az SII-re ICS, ha a borzalmas touchwizzel elrontják az egészet.
És nem is beszélve az SII igénytelen műanyag burkolatáról (bár ez nem tartozik a támogatottsághoz, de rettentő gagyi hatású kézben fogva.)
-
Sofian
őstag
Ez a topic is kezd "vicces" lenni...
-
plus44
veterán
válasz
RaveForce #55 üzenetére
A google azzal csináltatja a telefonjait, akivel olcsóbb, neki a legjobb, tehát ilyen értelemben a samsung jó választás, megy a hype ezerrel, veszik a telefonjaikat, mint a cukrot, hiszen minden másodikra ez a 7 betű van firkantva. Az is tény, hogy annyira mérvadóak a szakmai díjak, mint ahogy az, hogy a fémet, hírből nem ismeri a gyártó. 1-2 telefonjukat kivéve a gagyi kis műanyagjukat rakják mindenbe, maximalizálva ezzel (is) a profitot. Nyilván nem ilyen szempontból lett kijelentve, hogy a Samsung No.1 okostelefongyártó.
-
RaveForce
veterán
válasz
Kamikazeman #51 üzenetére
Valójában szerintem jelentéktelen lesz, mint minden Samu!
ne égesd már magad az ilyen kijelentésekkel..
az év telefonja SII, EISA díj SII, elsőszámú okostelefongyártó:samsung.
jelentéktelen az...a véleményed -
Remus389
veterán
válasz
Kamikazeman #51 üzenetére
nem értem nálad mi volt a Gond a Samukkal
nálam minden Samsung hozta az elvártat(nem csak mobil), sőt túl is teljesítette
de megértem ha ilyen Spica-kal találkoztál, nyílván vannak kevésbé jól sikerült Samuk is
pl én imádom az SGS-em, szerintem kiváló készülék, mások meg szidják(de azért a nagy többség szereti)
szóval....
-
Remus389
veterán
válasz
Kamikazeman #49 üzenetére
annyira ronda csak nem lesz, valljuk be az a kép ronda, és fake
örülnék ha valahogy így fog kinézni, ez még hasonlít is a hírben szereplő képre
remélem lesz ízlésük a koreaiaknak
ha így nézne ki az se zavarna ha szokás szerint műanyag lenne, csak legyen jól összerakva
-
Kamikazeman
aktív tag
Itt már rendelhető is! [link]
A kép az ahogy írják nem valós, de specifikáció van! -
Gábor17
csendes tag
Lám lám hiába volt az alma fikázós videó nagyon sokat tanultak tőlük marketingből.
Csak nehogy sorba álljanak az S3 ért -
LLam
senior tag
május 22? kuravélet h megvárom az ip5-öt!
-
Dare2Live
félisten
at kene keresztelni a mobilarenat S2rumorgosip.hu ra.
-
rjg
őstag
válasz
-=RelakS=- #32 üzenetére
A gond nálad lesz, - lehet, hogy ROM verzió függő - de az S2 fórumában ilyen panasz nem nagyon volt és nálam is max fél percen belül navigál a Maps, akkor is ha városban, 60-as tempónál kapcsolom be.
Vissza a cikkre, szerintem fake. Tegnap az volt a hír, hogy 4,8" lesz a mérete. A képen a túlnyúlás legalább egy centi, így már a készülék már majdnem Note méretű lenne...
-
DS39
nagyúr
ha ez igazi, akkor végre a Galaxy szériánál is feltalálták a fémet
-
Remus389
veterán
van ilyen szálcsiszolt fém hatású műanyag, talán laptopokon láttam
miért nem olyanból csinálják, viszonylag minőségi érzet, nem hideg és könnyű
bár lehet sérülékeny
-
enginev3.0
félisten
Szvsz nem is nagyon kell figyelni a helyesírásra, ma már a böngészők ezt is megteszik helyettünk
-
maki12
senior tag
"Fémbe burkolt"?!?!?! Nem ugy volt,hogy valami kerámia lessz??
33: ês remélem legalább a te cikkeid nem lesznek tele "hibával"!!!
-
daniel909
addikt
válasz
knyitogato #30 üzenetére
Én szívesen beállnék hír írónak ide!!!
ugyh ha hír írót kerestek srácok, szoljatok!!!
-
-=RelakS=-
veterán
hájp, vagy nem hájp, ha normálisabb a GPS, mint az SII-ben, akkor instant csere.
Kicsit bosszantó, mikor 1-2 percig keresi a műholdakat, közben meg vagy 8-at lát...
-
Xaels
félisten
Meglepődnék, ha ez nem csak egy render lenne vagy csak valami koncepció rajz. Túlságosan kiüt a Galaxy termékcsalád jellemvonásaiból. Persze nem mondom, itt lenne már az ideje valami komolyabb vérfrissítésnek a Samsung oldaláról is, de ezt ami a képen van nem tartom valószínűnek.
-
knyitogato
őstag
válasz
USERCONTENT #18 üzenetére
Sajnos tényleg elég lassú. Vannak annyian, mégis egyetlen ember foglalkozik a hírekkel, így nem csoda
-
kiskaktusz
addikt
Csak nehogy elkezdjenek samuék egy olyan reklámfilmet is forgatni, amiben naponta jelennek meg hírek a konkurens gyártó cikkéről az interneten..
-
AS
félisten
Ha igy néz ki majd akkor eladó lesz Samsung wave
Végre amire vártam.
-
Remus389
veterán
-
Tomy Yayo
senior tag
Szvsz ez egy random számítógépes grafika, ami mobiltelefonra hasonlít. Vannak árulkodó jelek... De hogy ez nem az SIII, arra lenne egy nagyobb pénzösszegem
Ha igen, akkor meg remélem egyet se adnak el belőle, mert ez így ronda, nehogy elterjedjen ez a forma
-
Black Dragon
addikt
Húha, ha valami ilyen külsőt kap, akkor elkezdett érdekelni.
-
rankesz
veterán
Ez a kép már 3 napja a neten kering, kicsit le vannak maradva mostanság a mobilarénás srácok
Tudom hogy készülnek a Veletech-re, stb, de (AnDante ezektől független, szóval erre se igazán fogható a dolog
-
r3dsnake
nagyúr
...es meg az android userek fikazzak az apple-t a gerjesztett hype miatt...
ezek utan egy szavuk nem lehet, mar unom hogy minden masodik cikkben szerepel a galaxy szo
-
USERCONTENT
tag
Én is azt hittem, hogy végre valami új kép (nem pedig tegnapelőtti), de akkor hozzá kell szoknom a MA 2 napos késéséhez (még újonc vagyok itt, azthittem ez lesz az én oldalam, de ilyen lassú hírekkel...
. Nem trollkodásnak szánom, csak úgy kijött belőlem.
A kép realitását több apró dolog is kétségbe vonja (bár lehet, hogy a Samsung csinált direkt hibás "vírus"-kampányt), így leginkább csak egy fannak a műve szvsz (némely szöveg - ua. mint előző galaxy-nál, nyelvtanilag érdekes fogalmazás - "New generation coming", "III" kicsit fura (bár a pixel-távolságokat én magam nem ellenőriztem, csak olvastam), a Samsung design-jába nehezen illő, túl elrugaszkodott forma).
-
zooole
senior tag
"Újabb képen a Galaxy S III"
Elég érdekes telefon lehet ez. Minden képen más. Transformer jelző ide jobban illene
-
Brutális eb
addikt
"Penge" lesz. a Formája az biztos.
-
V.T.CS.
senior tag
szerintem ez is kamu. már unom.
-
enginev3.0
félisten
És majd kiderül, hogy minden eddig látott verzióból lesz
Vagy hogy nem is lesz S3 -
pzstm
titán
lassan csak kiderül
-
Szerintem meg jól néz ki.. és folytathatnánk. Izlések, és pofonok...
"az alsó USB csatlakozó és oldalsó gombok hiánya miatt ezt is érdemes fenntartásokkal kezelni."
Lehet felül lesz az USB. Vagy nem látszik, mert be van döntve. A gombok meg nem is látszódhatnának a képen, mert feljebbre esik. Persze, ha ugyan oda tervezték, ahová az S2-n.
-
Daffchy
őstag
Újabb képen? De hisz ezt a képet már láttuk nem?
-
kolosanyi
veterán
Sose hittem, hogy tud még egy cég ekkora hisztit generálni...
-
d.salvatore
tag
SZVSZ -eszméletlen jól néz ki, van benne egy kis "futurisztika", nagyon baba
-
JadenDave
csendes tag
Ez alapján a félfotó alapján...rohadtul ronda !SZERINTEM!
-
mrlujoak
veterán
Mesterségesen generáljuk a hájpot már az SGS III-nak is. Eddig ez ment a 4S-szel, és az új iPad-el, most majd ha lecseng meg jön az iPhone 5 buli. Nemár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest