Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
kiskaktusz #79 üzenetére
samsung, htc már frissített, LG-ből nem nézem ki, amúgyis kipanaszkodták, h nincs rá ember, maradta a sony, ők még nem, ahogy mondod, sőt a frisseket is 2.3mall debutolták
-
RaveForce
veterán
válasz
kiskaktusz #74 üzenetére
a 2011-es xperiák pl megkapják az ICS, a mintől, az ARC S-ig..
lassan féléve hallgatjuk ezt igen, aztán sehol semmi
-
RaveForce
veterán
válasz
kolosanyi #62 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem a Sony sokkal jobb. Bár ezt hülyeség kijelenteni, mondom úgy, hogy nekem a Sony stratégiája szimpatikusabb. Nem random generálnak modelleket, hanem egy SoC köré felépítik az egész portfóliót, gyakorlatilag csak kijelzőben van eltérés, hogy mindenki válogathasson.
szeretem ezeket a kiejelentéseket am
elméletben lehet,h jobbnak tűnik, de nézzük a piaci mérleget, sony(ericsson) veszteséget termelt, samsung bőven nyereséges, akkor mégiscsak a samu csinálja jobban, ilyen szempontból pedig a legjobban az apple, amig megveszik, hülye lenne nem csinálni, sajnos ezek nem karitatív szervezetek, hnem a kapitalizmus kőkemény bástyái..#67
Röhejes tömeggyártás megy, rakat féle készülékkel, rettentő nagy szétszóródással. Biztos egy álom programozni ennyi féle hardverre.
Use WP7!
-
RaveForce
veterán
1-2 telefonjukat kivéve a gagyi kis műanyagjukat rakják mindenbe, maximalizálva ezzel (is) a profitot.
pontosan. elég egyszerű a válasz arra, amikor kérdezik, h nade miért műanyag?
azért, mert így is viszik mint a cukrot
egyébként, sokaknak jobban bejön, vagy nem foglalkoznak azzal, h műanyag, elég csak a fórumot olvasgatni, én magam részéről fém mániás vagyok, de nálam az android már eleve nem játszik, omnia7, wave III, mindkettő mesteri fém iparosmunka, tehát tud a samsung ha akar házat tervezni, gyártani.. btw, a galaxy nexus az első muanyag teló, amire azt mondom, h talán már a tűrhető kategóriaNyilván nem ilyen szempontból lett kijelentve, hogy a Samsung No.1 okostelefongyártó.
mennyiség alapján. ugyanúgy ahogy mennyiség alapján az elsőszámú mobilgyártó a nokia
-
RaveForce
veterán
válasz
Kamikazeman #51 üzenetére
Valójában szerintem jelentéktelen lesz, mint minden Samu!
ne égesd már magad az ilyen kijelentésekkel..
az év telefonja SII, EISA díj SII, elsőszámú okostelefongyártó:samsung.
jelentéktelen az...a véleményed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest