Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
senior tag
Március 25-én mutatják be az új ONE-t, Angliában aznap 16 órától már meg is lehet venni. Kíváncsi vagyok, itthon mikor lesz kapható.
-
pg1966
senior tag
Tetszik ez az új Sense 6, van sok hasznos újítás:
- Témák
- Fontok
- Felélesztési módok (2 érintéssel, balra, jobbra, felfelé húzáshoz, hangerő gombhoz fekvő módban különböző funkciókat rendeltek)
- Beats Audio és a BoomSound is ki-be kapcsolható
- ... -
Bar1
aktív tag
ROSSZ hírek a színekről. HTC-bennfentes német fórumhozzászóló szerint (látta élőben is mindet): 3 lesz kapható (hogy később lesz -e több is, még nem lehet tudni)
- glacial silver, eloxált: ugyanaz az ezüst, mint a One-nál
- gold chamapgne, szálcsiszolt hatású: aranyszínű-pezsgő, mint az i5s-nél kb.
- NEM lesz sem fekete, sem sötétszürke!!!
ehelyett elvileg gunmetal, élőben gyakorlatilag barnás-bronz szín, olyan, mint ami már korábban élőképen megjelent kép volt hátulról fotózva. -
pg1966
senior tag
válasz
Nightfall75 #90 üzenetére
Örültem, amikor feltűntek azok a képek, amin nincs hTC felirat, csak a képernyőgombok, mert akkor ugyanakkora maradhatott volna a készülék magassága, szélesebb és magasabb kijelzővel, vékonyabb kerettel, így meg biztos hosszabb lesz, talán szélesebb is, ha 5"-es a kijelző.
-
spawn21
veterán
válasz
Nightfall75 #90 üzenetére
nem biztos az, ki kell várni.
-
pg1966
senior tag
Beraktam az M8 képébe az M7 képének egy részét, hogy látszódjon a keret vastagsága, hát nem sokkal lesz vékonyabb, ahogy nézem, ha ez valós kép.
-
-
mumk1
addikt
Egy "szolid" arany változatot lehet hogy bevállalok, ha lesz.
-
Bar1
aktív tag
válasz
Gulyopapa #81 üzenetére
Nekem nincs One-om, én még dönthetek, de 200 000-ért nem is szabad megvenni az elején, néhány hónapot egyébként is érdemes várni a típushiba miatt.
Amúgy ha a One-ban kicserélnék a kamarát 8 megapixeles, távolra is jól fotózó Ultrapixelre, akkor a One lenne a favorit, jóval szebb és kiforrottabb külsőleg. Mondjuk 5 colos képenyőt jobban preferálom. -
Steve1207
veterán
Pont azzal a csíkkal lesz elegánsabb. Az első leak képek a hülye fény miatt voltak olyan csillogós, gyári kezeletlenséget keltő hatásúak
Mindkettő szép, engem inkább a One kicsit Butterfly-osított változatára (ezért gömbölyűbb kicsit, főleg, ha nagyobb akku lesz benne akkor értelemszerű, butter is olyan volt) és ezt cakpak Sensation-ösítették.
-
Bar1
aktív tag
Nekem a fekete tetszik, de úgy látom, ott rosszul lett belerakva a képernyő, mert ott túl vékony a keret oldalt az aranyhoz és ezüsthöz képest (mondjuk így jobb lenne
)
Az ezüstben nem zavar, hogy nem maradt világosszürke az antennacsík és a felirat? Egyébként a keret külső részén az ezüstnél jobban tetszik a króm színű csík, elegánsabb, a feketénél ez csak csillogó fekete. -
Gulyopapa
addikt
Nálam marad a One.
Nem váltok, illetve nincs is értelme kidobni az ablakon évente 200.000 Ft-ot csak telefonra.
Bár tudom, kinek mi ...A sötét ezüst tényleg szép !
-
Bar1
aktív tag
Korábban ez a 4 színkód szivárgott ki az M8-ról:
-
Bar1
aktív tag
Ezüstben elég csúnya, ehhez világosabb anntennacsíkok illenének. Tegnap egy másik bennfentes azt írta egy német oldalon, hogy az ezüst változatlan lesz. Ki tudja...
-
Bar1
aktív tag
Remélhetőleg ez lesz az igazi fegyvermetál szín és nem a korábban látott nagyon világosszürke, túl fénylő hátú prototípus:
-
monti0222w
addikt
Látom nem vagy tisztában azzal mit írsz, annyira lefitymálva irtad azt, hogy csak s800 -as a procci hogy nemcsak nálam verted ki a biztósítékot!
Kevés? Mitől lenne kevés? Tudtommal a 805 csak nyáron jön " ha valaki ezt jóbban tudja majd kijavít" vagy tavasz végén. De mégis ez a procci mire nem elég, nekem már egy s600-s is elég lenne! -
Bar1
aktív tag
Összehasonlításul itt az eredeti One arany verziója, sokkal letisztultabb, mintha időben fordítva csinálták volna a két készüléket:
-
Bar1
aktív tag
The All New HTC One, 2014
Hát...
Teljesen feketében még alig lenne látható, hogy a nagy logó ott van és elüt, de csak szürkében lesz, ami gyakorlatilag inkább ezüst. -
Szakiii
addikt
Igen és ha olvasod írtam hogy várhattak volna vele pont ezért..
monti0222w: Miért sznob? Hogy jön ide ki minek örülne?
Én tehetek róla hogy valaki nem teheti meg? Én ezzel senkit nem bántottam sem minősítettem szimplán ez kevés szeptember óta jönnek telók s800al és m8-tól s5-től én többet vártam inkább jönne ki később.
-
Fritz Teufel
addikt
Ha tényleg a Refocus miatt került beépítésre a dupla kamera, az nagy fegyvertény, hiszen tavaly a Nokia szeretett volna ebben a témakörben első lenni. Már csak a kamera gyártójának nevére lennék kíváncsi, mert Refocus ide-vagy oda, a képeknek akkor is illik jó minőségűnek lenniük.
-
h3lios
addikt
Ha ilyen lesz a telefon akkor ez elviszi a közröhej tárgya kategóriát. Hát mekkora már az alsó káva, te jóóóóó isten. Hangszóró, HTC sáv, ahonnan lekerülnek a gombok (de megmarad), mert kell az 5 centis fölös hely alulra, sőőőőt még a virtuális gombok is foglalják a kijelző alját. Ha gombokkal együtt vesszük az alsó kávát, ennél vastagabb már csak akkor lehetne, ha a telefon feléig tartana.
-
Zoja™
őstag
válasz
monti0222w #55 üzenetére
+1
Szakiii (#45): Próbálj ki egy ST-Ericsson procival szerelt telefont, (mint amilyet én használok) és meglátjuk mennyire lesz uncsi az S800....
-
Márki20
csendes tag
A One gyönyörű telefon. Erre kíváncsi leszek és az árazásra is..200e
-
Bucsi13
tag
Abszolút nem hozzáértőként azt mondanám, hogy a nagyobb az kisebb felbontású (pl. 4MP) Ultrapixel mint a One-mál, a fenti pedig nagyobb felbontású (pl. 16 MP) NagyonNemUltrapixel.
Így az Up. kedvelői és utálói is az ő mobiljukat fogják venni. -
Bar1
aktív tag
Hm. Nem jó előjel, védőtok M8-ra sematikus képpel:
-
Lemernem fogadni ,hogy nem 3d. Már csak abból is, hogy ahhoz két egyforma méretű optikát alkalmaznak jóesetben. Telefonban probalkozott mar 3d-vel a htc, vagy valamelyik. megbukott. Egyébként sem igény a 3d.
ui. Nagyon imadom az inox, fémes külsőt
. A one utan nekem elore lepesnek tunik a design.
-
Bar1
aktív tag
Egy német oldalon azt írta egy HTC-vel jó kapcsolatot ápoló bennfentes, hogy az a sáv szükséges rossz. Tehát lehet, hogy valamivel kisebb lesz vagy ha van esze a HTC-nek, inkább azt is bevonja fémmel, de eltűnni szerintem teljesen nem fog. De ha optikailag ügyesen megoldják, akkor szemet hunyok felette.
-
Bar1
aktív tag
Még egy plusz információ: XDA-fejlesztők fórumán azt írják, a legutóbb kiszivárogtatott képek egy belső tesztelésen készültek, ahol sok prototípus volt, a képen egy 4,7 colos képernyős látható. A végső változat biztos, hogy 5 colos lesz, tehát valamennyi eltérés a külsőt tekintve -remélhetőleg pozitív iránnyban -biztos lesz, de nagyon hasonló lesz ehhez a forma. A bejelentésig még van 5 hét és utána is kb 2 hét a piacra dobásig, ha hamarabb szivárogtatnak, akkor jobban figyelembe tudták volna venni a fórumozók reakcióját is.
-
Bar1
aktív tag
Március 25-én lesz bemutatva az M8 Londonban és New Yorkban párhuzamos eseményen:
forrás: HTC UK és Engadget.com -
Szakiii
addikt
S800 már kicsit unalmas... így nem éri meg megvenni. Nem tudom mikor jön az újabb széria de az biztos hogy ez nem sokáig lesz már csúcs hardver. Inkább vártak volna vele
-
jackmate
csendes tag
ez a teló se fogja kihúzni a htc-t a szarból,sztem annyit se fognak eladni mint a one-ból
-
boksz
senior tag
-
Bar1
aktív tag
válasz
kbyte1024 #30 üzenetére
Ebben idén változás várható, nagy kampányt akar az új ügyvezető asszony Chang, Amerikában, Nagy-Britanniában főleg. És erősítenek az alsó- ill. középkategóriás szegmensben is, tehát ebben poziitív előrelépés várhható.
Az M8-nál további rossz hír, hogy nem lesz fekete, csak sötétszürke, valószínűleg ezt szánják sötéstzürke verziónak, ami vicc lenne. Egyelőre a One jóval elegánsabb.
-
Steve1207
veterán
válasz
callmeakos #33 üzenetére
Tényleg csúnya a hátlap, főként a fényessége és íveltsége miatt (az ív miatt kicsit a Butterflyra emlékeztet, de ott emlékeztek a nagyobb akkura). Viszont, ha az ember kezéhez viszonyítjuk ez kisebb, mint amit várunk, szóval nem a csúcsmodellnek tűnik. Amúgy más leak-en sokkal mattabb volt az egész, reméljük olyan lesz, úgy elfogadható.
3D ötleteket a dual cam-ra vessétek el, elméletileg utófókuszhoz van köze.
(#34) Decepticon: ha általánosan az anyagminőséget és szolgáltatásokat nézzük én simán venném!
-
Fritz Teufel
addikt
Íme a HTC legújabb üdvöskéje a Freezlet kategóriájú óriástelefon. A legújabb Windows 8.1 operációs rendszer még gyakran fagy rajta, de már most borítékolható, hogy az akkumulátor kapacitása párját ritkítja. Óriási háttértárral rendelkezik és mint látható egy kamerával szerelték, a hátlap nyitható és a normál méretű SIM itt behelyezhető. Érdekesség, hogy egyszerre több SIM-et is képes kezelni. Amint újabb információkat szerzünk eme fényes "kis" jószágról, természetesen azonnal megosztjuk Önökkel.
-
callmeakos
veterán
Hát ez a hátlap valami eszméletlen undormány
-
Cobyka
csendes tag
Ez a One-hoz kepest eleg csunya, hatarozott visszalepes. Mondjuk ugysem cserelnem le erre, de akkor is.
Milyen lesz igy a One Three? -
Maxentius
addikt
Evo 3D Reloaded. De minek, amikor a 3D őrület már rég lecsengett...
-
capulet75
addikt
Már megint kezdődik.
Az One-t is szétekéztétek, mégis a legtöbbet díjazott készülék lett belőle.
-
Cruzolka
aktív tag
Nem értem a koncepciót
Mi ez a Hülyeség hogy az eddigi fizikai gombok a Htc logó mellett megszűnnek,és a kijelzőre kerülve még több helyet foglalnak
Persze inkább hallgatok, és kivárok...
-
halkow
őstag
Ebből mi fog kisülni ,ez se lesz valami sikertermék
-
Cyberpunk
félisten
Tetszetős.
-
h3lios
addikt
Látom a htc tovább nyomatja ezt a házat, pedig csak egyre gagyibb lesz ahogy telik az idő. A One tényleg prémium minőség volt, de a helykihasználása a béka segge alatt volt. Úgy látom ez itt sem fog javulni. Nem értem az ekkora kijelzős telefonok esetében mi a rákért nem lehet kisebbre venni a ház méretét ?
Egyébként a kamera ugyan olyan szar lesz mint a csodálatos ultra pixel. Azt sem sikerült használhatóvá tenni, akkor ez ugyan azzal a technológiával miért lenne jobb ? -
Derrewyn
senior tag
Egyébként valószínűleg 1 hét és bemutatják. Akkor úgyis minden kiderül.
-
CSÚNYA.....
-
BoC1ka
senior tag
Úgy néz ki az a hátlap mint egy szétlapított vibro...
-
AS
félisten
M8 vs One
Még egy M8:
-
Lionking01
tag
Szerintem nem kell a dolgok elébe menni, mert biztos vagyok benne, hogy jó készülék lesz, és az ilyen képek sem biztos, hogy 100%-osan a valóságot türközik. A mérnökök biztosan okos emberek, de én azt nem értem, hogy ha tényleg az a kamera elrendezés marad, akkor hogyan csinálták meg, hogy az íves részbe illesztett kamera vízszintesen rögzítse a képeket/videókat. Ránézésre 3D-re alkalmatlanak találom ezt az elrendezést, de lehet, hogy csak én nem értek hozzá.
-
mightymo3
tag
Nagyon gagyi a hatása képek alapján. Az Androidot ismerve + HTC ez olyan combot nyújt ami tutira buktát csinál bármilyen innováció termékből. Itt gondolok a rosszul megírt algoritmusokra a képeknél ha eddig 1 kamera képét sem tudták jól megcsinálni akkor 2? új kérdést mennyi ideig fog tartani a mentés. Vagy ha nem 3D akkor az egyik videó másik fotózni fog. Megint semmi előnye nincs a konkurensekhez képest azok 1 modullal is megoldják... Szóval valami nincs rendben a htc-nél
-
roli543
őstag
Ez valami gusztustalan
-
miért lenne mellette? nem elforgatva fotózol egy telefonnal, pláne 3D-t?
LG Optimus 3D-n ugyanez az elhelyezkedés. Vagy nem értem pontosan, hogy mi volt a kritika a 3D-vel szemben.
@(#8) roli543
mi gusztustalan benne? (komolyan kérdezem)
engem a One X hátuljára emélkeztett, csak az nem volt grafitszürke, meg ennyire lekerekített. láttam már szebbet, de nem értem, hogy mi benne az annyira szokatlan, hogy gusztustalan legyen.@(#9) vicze1
szerintem nem kell azonos lencse. még csak az se kell, hogy azonos felbontású érzékelő legyen mögöttük.
valószínűleg a kisebb lencse és szenzora fogja megadni 3D fotók max felbontását. (magyarán max. full hd 3d-ben, de 2D fotók akár 20 MP-en is.) -
alfaromeo33
aktív tag
Nem értem a htc gondolkodását. Megint valami borzalmasan ujat akarnak villantani, ami nem a szokványos úton halad. Ezzel nincs is baj egy olyan cégnél aminek jól halad a szekere, de hogy egy gyengélkedő cég a csúcsmodelt vértezi fel, ilyen gyerekcipőben járó tecnológiákkal, az nem túl szerencsés. Inkább a zászlóst megépìtem fullos minőségű ám bevállt alkatrészekből és nem bízok semmit a véletlenre. Aztán kiadik egy kis csinnadrattával egy középsős készüléket amiben a fícsör az új tecnika és ha ott beválik akkor jövőre mehet a flagshipbe a tovább fejlesztett változat. Ha meg nem válik be, akkor sem a csúcsmodelt teszik vele kispályára.
-
C$abi
aktív tag
Ez rajta egy fényes plasztik cover, vagy komolyan ilyen ronda csicsa lesz a háza? Most látszik az "alsókategóriára való odafigyelés", amit a One esetében nem tettek meg, de akkor csináltak egy elég fasza telefont.
Most meg lesz egy összecsapott One egy csomó túlárazott alsóssal. -
Teo.
aktív tag
Tudja valaki mi értelme lesz annak a második kamerának ?
A kép alapján bizonyára gyengébb lesz minősége a fenti modulnak, mint a lentinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest