- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
P6 -nál van megoldás, egy backup -pal meg lehet oldani. Nem kell hozzá ROOT, a mérete sem igazán nagy. P7 alatt egyébként a gyári B123 tudja, aminek hamarosan eu verziósnál is lesz folytatása, mint az L00 -nál. Mármint a B125 -re gondolok, de az sem kizárt, hogy B127 lesz belőle már itthon.
Az a kép, amit pár hozzászólással korábban betettem, az egy P7 képernyőképe.
-
törölt tag
Tulajdonképpen egyetértünk, csak én tovább gondoltam, amit írtál. Mindig elfelejtem, hogy szakmai oldalon magyarázkodni kell, hiszen a szoftveres gombokról beszélünk, akkor vélhetően a fejlettség szoftveres tekintetben értendő. Nem szándékoztam senkit félrevezetni.
Szerintem te is értetted, amit írtam, esetleg másnak nem biztos hogy tiszta.
Szerintem nem vitáztunk, csak máshonnan néztük a kérdést. Tehát önmagában nem a szoftveres gombokkal van a gond, hanem azzal, ha az adott gyártó értelmetlen szoftvert mellékel hozzá, amivel gyakorlatilag a hasznos felületből vesz el. Olyan app -ok esetében, ahol nincs a képernyő teljes méretére megfelelően optimapizálva.
A legtöbb UI egyébként katasztrófa, a vélenyem szerint. Csak sokan elvakultak a márkával kapcsolatban, ami "hordja".
-
törölt tag
Nem azon múlik mekkora gyártó... Van aki meg tudja oldani, akkor szerintem más is. Egyébként nem egy nagy dolog:
LG -nek nem rossz a rendszere, szerintem, de többet inkább nem írnék, nem szeretnék ebből vitát generálni. Minden gyártónak meg van a lehetősége arra, hogy kedvébe járjanak a fogyasztóknak. Valaki figyel rá, valaki nem. Manapság meg már alap a saját UI. HA tényleg figyelnének, akkor nem a telefon vékonyságokra koncentrálnának, meg a 127 magra, hanem a normális méretű akksikra.
Másszóval nem azzal van a gond, ha egy alsó gombsor szoftveres, hanem ha egy gyártó úgy kezeli, mint ha hardveres gomb lenne. Ergo bele van "betonozva".
Egyébként nem írtam olyat, hogy a droid alapból tudja, vagy hogy csak mókolással lehet megoldani. Utóbbit csak a magasságra írtam.
-
törölt tag
Az alsó része elől mint ha kicsit más lenne a korábbi képekhez képest... akár ITT is. Azt a részt leszámítva (ami számomra nem kicsit ronda), elég jól nézne ki.
Szoftveres gombokkal nem értem mi a baj?! Fejlettebb készülékeknél már lehet variálni, személyre szabni, elrejteni/lecsúsztatni a képernyőről. Amelyik programnál meg látszik, ott meg ő a hibás, nem a szoftveres gombsor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest