Hirdetés

Szinte minden kiderült a DROID Turbóról

Az internet nem felejt, jó példa erre a Motorola hamarosan érkező csúcsmodelljének, a DROID Turbónak az esete. A hivatalos bejelentés előtt ugyanis véletlenül elérhetővé vált a használati útmutató, melyből szinte minden specifikáció kiderül. A leírás egy vérbeli zászlóshajót sejtet, az amerikai gyártó újdonsága ugyanis 21 megapixeles, dupla villanóval és 2160p videofelvételi képességekkel felvértezett hátlapi kamerát kaphat. Nem csak ez az egyetlen vonzereje a készüléknek, ugyanis az 5,2 hüvelykes megjelenítőn 1440 x 2560 pixel (QHD) terül el, a különféle Moto Gesztusoknak hála pedig számos kéz nélküli funkciót is el lehet majd érni, nem beszélve az energiatakarékos egyedi értesítésekről.

A DROID Turbo még teljesebb élménykínálatáért a Snapdragon 805 chipset felel, a processzorban négy darab, 2,65 GHz-re skálázott Krait 450 mag végzi a munka oroszlánrészét, a grafikus gyorsítást pedig az Adreno 420 végezheti. Rendszermemória 3 GB, belső tárhelyből pedig 32 GB járhat, ám az útmutató nem tesz említést microSD bővíthetőségről, így a szabadon maradt tárhelyre kell majd támaszkodni. A karbon hátlappal érkező újdonság hamarosan hivatalosan is bemutatásra kerül, már csak egy jó ár hiányzik, és a készülék könnyedén slágertermék lehet.

Azóta történt

  • Fotón a Meizu MX4 Pro?

    Kína legnagyobb közösségi oldalán bukkant fel a szeptemberben bemutatott Meizu MX4 felturbózott változata.

  • Újabb képeken a Droid Turbo

    A kiszivárgott sajtóképek mellett az amerikai Verizon Wireless hivatalosan is megerősítette a Motorola Mobility legerősebb készülékének közelgő premierjét.

Előzmények

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.

  • Motorola RAZR HD - az egyediség bája

    A Google által felzabált Motorola Mobility a hírek szerint döglődik. Pedig tudnak telefont csinálni, a RAZR HD is simán megállja a helyét a mezőnyben.

Hirdetés