Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crias
senior tag
válasz
atti_2010
üzenetére
Én megfordítanám a kérdést.
Miért jó újabb selejteket legyártatni?
Lassan tényleg itt a Trinity, ami ha megérkezik akkor az fm1-et úgy ahogy van el kellene felejteni, felesleges csökkenteni 32 nm-re legalábbis az én meglátásom szerint, bár mivel úgyis marad még egy ideig a Llano is.... összeségében itt én is valami gubancot érzek.Ezen kívül valószínű a Trinitynek sokkal jobb kihozatala lesz és akkor még később lehetne árulni.
És ez miért lenne jó az amd-nek? Mármint selejtet gyártani ez nekik veszteség, nekik pont az lenne a legjobb ha nem lenne selejtes APU nem? -
Prof
addikt
válasz
atti_2010
üzenetére
Mondasz valamit bár nekem az jött le, hogy áprilisban már jön az asztali Trinity (A10-5700-ra leszek kíváncsi ár/érték/fogyasztás arányban) is ha már most gyártják a mobilt. (az már csak 2 hónap).
Mindenesetre végre egy jó ár/teljesítmény arányú nem zabagép proci, pont amiért az AMD sokan szeretik. Gyakorlatilag a 631-es jobban sikerült darabjai ezek.
Aki nem fanatikus fps huszár, de akar egy olcsó új gépet amivel minden elmegy szépen annak jó választás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest