Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Prof

addikt

válasz kiss8672 #57 üzenetére

Ha jóval gyengébb géped van (mondjuk p4 vagy gyenge core2) és van jó VGA kártyád akkor szerintem igen. Feltéve hogy nem vagy az évente cserélek processzort fanatikus.

Pont az ennek a procinak az előnye, hogy különösebben nem kell rá beruházni mert 80 dollár, a drágább procikon csak haszon több nem hogy az ára :DDD

Viszont ha nincs drágább VGA karid (és nem is akarsz fullhdban mindennel magas részletesség mellett játszani) és tudsz várni még 2-3 hónapot, akkor szerintem várd meg a Trinity-t. (bár megvárnám a valós teszteredményeket azért, hogy mit tudnak, mennyiért CPU erőben ehhez képest)
    FM2 valamivel hosszabb életű lesz, de hótziher hogy 5 év múlva nem fogsz bele sokkal jobb procit kapni mint idén egy A8-A10-es trinity.

Egy ezzel egyárú A4 meg nem fog annyit tudni, mint egy ilyen mert az csak 1 magos lesz (2 szállal).

Szerintem az ilyen halott platform dolgokkal a normál felhasználonak nem kell foglalkoznia ha 5-10 évre veszi a gépet, 4-5év múlva az eggyel újabb 2x-es árú termék is már elavult lesz.

Új hozzászólás Aktív témák