- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
válasz
#16514048 #53 üzenetére
"Nem mondtam hogy szó szerint írtál volna ilyet, és nyilván volt egy kis túlzás abba amit írtam."
Na látod ezért kell lehiggadni mielött a hév írja helyetted a hszt.
'"A hozzászólásaidat olvasva viszont az jött le nekem, hogy neked nem elég az elérhető legjobb, neked attól is több kel, ezt próbáltam érzékeltetni."
Pedig nem ezt írtam hanem azt,hogy jönnek itt sokan a drága sony meg milyen csodálatos a sony dumával és kiváltságként kezelik azt a dolgot(update/bugfix)ami kutya koötelessége lenne a gyártónak ha azt szeretné,hogy legközelebb is őt válasszam.(Más gyártóknak is persze de könyörgöm ez itt nem releváns)
-
Brutális eb
addikt
válasz
#16514048 #49 üzenetére
"Ember, te nem tudsz megelégedni semmivel sem? Ha egy gyártó egy új verzió megjelenésével egyidőben adna ki teljesen bugmentes frissítéseket, te abba is belekötnél."
Na akkor mielött teljesen butaságokba belelovalnád magad hol is írtam én ilyet?
(#50) mrlujoak
Attól van vége az értelmes eszmecserének,hogy egy sony frissítési hírnél nem htc,samu,moto,stb készülékek frissítéséről beszélünk hanem a sony AKTUÁLIS frissítéséről? Ja elnézést akkor tényleg vége
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest