Új hozzászólás Aktív témák
-
emiss
csendes tag
Nem tudom volt-e szó erről, de most telepítettem a 4.1.B.0.587-et de semmi változást nem láttam..mi benne a új?
-
csabbymtc
tag
Telenor-függő Xperia Neo V-re megjött a frissítés!
SI: 1254-3423 -
papg79
tag
Sziasztok!
Lehet tudni, hogy az Xperia Mini Pro-ra mikor érkezik meg a frissítés?
-
pluhm
aktív tag
Na ma reggeltől működik nekem is a hangalapú keresés magyarul (vodás ray)!
-
mazza
tag
Ma ezt a választ kaptam T-Mobile Hungary facebook oldalán amikor megkérdeztem, hogy megkapták-e már az új szoftvert az Xperia Ray-hez:
" Kedves Krisztián! Az Xperia Ray-re nem kaptunk új szoftvert a gyártótól. Kérünk, hogy további információkért a Sony Facebook oldalán érdeklődj."
-
pluhm
aktív tag
Üdv!
Vodás xperia ray-en a legújabb frissítésem van fent (4.1.B.0.587), de nekem a múlt hét óta működő hangalapú keresésben nem lehet kiválasztani a Magyar nyelvet, nincsen benne a a listában. Valakinek hasonló probléma?
-
mrlujoak
veterán
Persze. 1 hete és 1 napja már ez van a ray-emen...
Mint ahogy a dátum is jelzi, 16-án délután a PCC jelzett, majd még aznap este sikeresen fel is ment a ray-re (és a Live with Walkman-ekre is)......és a Live with Walkman fórum ide vágó része...
(ezt a két topikot követtem nyomon, mert nekem ray, páromnak LwW modellje van)
-
mazza
tag
Üdv!
Valaki megkapta már Xperia Ray-re ezt a frissítést?
Latest available software: 4.1.B.0.587
Release date: 2012-08-16 -
mrlujoak
veterán
Bármilyenre. Akár melyik.
Vagy azok kombinációja. Vagy csak egy beállítás...Egyébként inkább azoktól érdemes ezt megkérdezni, akiknek problémás volt, de nagyon az ICS frissítésük.
Én rendre alap appokat használok, és eddig semmi gondom nem volt miattuk.
Vagyis de. A Call meter 3G még 4.0.3 alatt megfagyott, majd egy szűz telepítés után már vissza sem tettem... -
Beladon
aktív tag
válasz
mrlujoak #107 üzenetére
"Persze, mert nagy valószínűséggel a belakott telefonodon nem volt olyan app, ami megakasztotta a telefont.
Azoknál, akik belakott GB-re húzott ICS-nél laggolt, többnyire ez, vagy hasonló probléma volt. Nekik mindenképp javallt volt a teljes visszaállítás, és úgy az ICS."Igen sok app-ot használok kíváncsi lennék te milyen megakasztós app-ra gondoltál
-
DrMárk
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért és miről kell biztonsági mentést csinálnom a frissítés előtt?
Minden szinkronizálva van a google-val és "társaival"... a naptár, a kontaktok, az e-mailek.
a többi meg kártyán.
Akkor mire kell még figyelni?Sajna (?) én még mindig várom az ICS-t a Mini Pro-mra...de remélem a türelem ICS-t terem...
előre is köszi a válaszokat -
mrlujoak
veterán
válasz
Enci1983 #106 üzenetére
Totálisan nem érdemes vitatkozni a megaszondókkal... Úgy van és kész. Holott többen, több topikban, több modellhez pont azt az utasítás adtuk - és kaptuk, mint amit Te is vázoltál...
Bog, meg hát... Hmm. Neki a Gorilla Glass az isten, az megkarcolhatatlan... Bezzeg hogy leoltotta az Xperia S-t, mert neki azt sikerült megkarcolnia... Egy mobiltechnológiában ilyet nem kéne, és még bőszen hirdette is...
Tudom, és is Knight Rider-en nőttem fel, de a nyomot nem hagyó golyóálló burkolat is mese...
(#108) Beladon:
Persze, mert nagy valószínűséggel a belakott telefonodon nem volt olyan app, ami megakasztotta a telefont.
Azoknál, akik belakott GB-re húzott ICS-nél laggolt, többnyire ez, vagy hasonló probléma volt. Nekik mindenképp javallt volt a teljes visszaállítás, és úgy az ICS.Igen, az új build jócskán gyorsít a Tárcsázó megnyitásán.
Mint ahogy a fotó/videó menüben, és az Xperia galéria nyitásában is. Általánosságban is sikerült még fittebbre varázsolni a működést. -
csabbymtc
tag
Nekem egy szavam nem lehet, mert a Telenor függő neo V-mre elég hamar megjelent a listában az SI-szám, és a frissítés is gyorsan ideért.
Belakott GB-re telepítettem, és furcsa módon eddig nem vettem észre komoly bugokat...
Állapotjelző led ugyanolyan príma, mint volt, a hangerő nőtt, az akku talán picivel tovább is bírja átlagos használattal, nem fogy el a ram, semmi nem fc-zik, a főképernyő normál háttérképpel gyorsabban lapozható, mint GB-n, élő háttérrel lassabb csak nagyon picit, és még a wifi is hibátlanul teszi a dolgát.
Na jó, a tárcsázó lassúsága valós, és néha zavaró is... Ja, és ami még laggol, az a kamera kezelőfelülete videó módnál.
Kíváncsian várom az új build érkezését, ha a tárcsázó és a kamera lag eltűnik, akkor már megérte. -
mrlujoak
veterán
válasz
Brutális eb #103 üzenetére
-
Brutális eb
addikt
válasz
mrlujoak #101 üzenetére
"...és ezek jó része - főleg a lagg és a gyors merülés - orvosolásra került, ha szűz oprendszerre tetted fel az ICS-t."
Sajnos a siker nem garantált.
"Emellett a kamera videófelvételi fps csökkenése (26-28 fps) és mono hang."
Biztos,hogy volt ilyen?
Én néztem ICS alatt és nekem 30 FPS volt.
Amit elszúrtak az a stabilizátor.Ha az be van kapcsolva durván minőségromlás következik be."Összességében még fürgébb lett a rendszer. Ez a dolga a frissítéseknek, de azért nem kell úgy beállítani az eddigi ICS-t, hogy egy nagy kalap, mert bizony kritikus hibák nem voltak jellemzőek..."
Az első részével egyetértek a másodikat csak az nem látja aki vak(Elnézést a a vakokotól és gyengénlátoktól.
) vagy nagyon elfogult.Nekem pl egy telefonnál kritikus hiba a tárcsázó iszonyat lassú elindulása vagy el sem indulása.(Tudom használjak külső appot na de most nem erről van szó)
Elég csak benézni a az aktuális sony topikokba olvasgatni külfödli neves és névtelen oldalakt.És igen adok a tisztelt MA főszerkesztő véleményére is.Egyébként ki írta,hogy nagy kalap?Mert én biztos nem....
Annyit írtam,hogy nagyon bugos ami még mindig igaz.
A frissítés után majd kiderűl mi a helyzet .Várjuk sok szeretettel.És összeségében még mindig fentartom azt az álláspontom hogy természetesnek kell lenni a frissítésnek.Nem pedig kiváltságnak különben legközelebb bye-bye.
Évekig volt motom xt720 fiasko után soha már.... -
joey04
titán
Mondjuk Bog és sok más tulaj elmondása alapján rettenetesen bugos volt eddig az ics a sony készülékeken, szóval kicsit késő már dolog, reméljük azért sikerült javítani sok dolgot. aztán jöhet a jb, a konkurencia már arra fókuszál...
-
mrlujoak
veterán
válasz
Brutális eb #99 üzenetére
...és ezek jó része - főleg a lagg és a gyors merülés - orvosolásra került, ha szűz oprendszerre tetted fel az ICS-t.
Ezek közül a fix - és egyébként még hír is született róluk - bug az az üzenet visszajelzés hiánya (nem villog a led) és a feltűnően lassú Tárcsázó nyitás.
Emellett a kamera videófelvételi fps csökkenése (26-28 fps) és mono hang.
Ezek közül az új build javított a videón, és a tárcsázó sebességén, bár a led nem minden típusnál javult meg.
Összességében még fürgébb lett a rendszer. Ez a dolga a frissítéseknek, de azért nem kell úgy beállítani az eddigi ICS-t, hogy egy nagy kalap, mert bizony kritikus hibák nem voltak jellemzőek...
-
Brutális eb
addikt
válasz
Brutális eb #99 üzenetére
És legközelebb ne legyél ilyen butus,hogy trollt kiáltasz kicsi troll hanem tájékozodj.
Alázatos bocsánatkérésed természetesen elfogadom. -
Brutális eb
addikt
-
nggabi
félisten
válasz
leslie_smith #91 üzenetére
galaxy minin is volt h 1 héten több régióban is kijött különböző frissítés. persze nem ics, de tákolnak valamit akkor is.
am jó az új ics bár nekünk a régi kb 1 napig volt fent
nemrég vettük a telót... nem merül, nem dobálja a hálózatot vagy a wifit. mintha a kamera képes sötét lenne a frissítés óta de nem emlékszem h milyen volt régen
na meg a 3g bug engem idegesít...
mrlujoak: szebben nem tudom mondani: váltogasson a lélegeztetőgépe minden reggel 3g-re a fejlesztőnek
nekem ez samsungos szemmel akkor is orbitális nagy fail
-
mrlujoak
veterán
Nana! Ne sarkítsunk!
Van ott 2G is, még egy tényezőnek kell ott lennie - és ez a felhasználói újraindítás - amikor is önkényesen vált 3G-re!Azért illik nem csak úgy odahányni valamit, pláne, ha az úgy nem egészen igaz!
Egyébként meg tuti, hogy nem 3 hónapja, mert 3 hónapja folyamatos az első ICS ellátás, max azzal párhuzamosan fejlesztik, javítják.
(#91) leslie_smith:
Akár mennyire is pejoratív a célzás, mindhárom verziónak örültem, és összességében elégedett vagyok velük.
Ray - 4.0.3 > 4.0.4 > 4.0.4 friss build...Ami meg a másik oldalt illeti. Xperiák esetében sem kötelező az ICS frissítés, de legalább a lehetőség adott. Más márkánál több olyan modell is van - idei is - amire nem is lesz elérhető a későbbiekben ICS. Tehát ott még a lehetőségtől is megfosztja a usert a gyártó.
Egyébként ha belakott GB-re frissítettél ICS-t, igen, előfordulnak lassulások. Ellenben egy gyári visszaállítás után, szűz GB-re az ICS stabil, és jól működő. Na ezt fejeli meg még egy jobb sebességélmény...
Egyébként 2011-es egymagosokról is beszélünk, mint pl a minik, vagy az olcsó LwW...
-
vinibali
őstag
sokan szívták a fogukat a lassú ICS miatt
-
cr4sh-
tag
Én pont ma voltam benn a T-ben mert meguntam, hogy nem jött még a mini-re ics.
A csávó megpróbált lekoptatni, aztán mondtam, hogy tudom hogy tudnak frissíteni, aztán beajánlotta, hogy 3000-ért elintézi. Megköszöntem, otthagytam.
Elmehet a T a picsába az alkalmazottaival együtt.
Ha valaki tudna segíteni priviben, hogy flashtool-al hogy kell frissíteni, azt megköszönném. -
leslie_smith
aktív tag
Milyen komoly vita kerekedett itt.De attól szerintem,hogy a 100-200 ezres Samu-k kapnak update-et az nem azt jelenti,hogy akkor most milyen jó.Az meg,hogy sok jön ki csak a hibákra mutat rá.Én feltennék egy kérdést az Xperia tulajokhoz,hogy mennyire vannak megelégedve az update-kel?
-
jacis
nagyúr
Dicséretes.
-
nggabi
félisten
válasz
leslie_smith #83 üzenetére
elgondolkoztam. a régiekre nincs ugyan ics de hetente van új rom notera, s2-re, s3-ra. ettől még nem kell elájulni, a samsung telók még mindig minőségibbek mint pl a tavalyi sonyk.
-
leslie_smith
aktív tag
Ezért a Sony a kedvenc gyártóm.A Samsung Fun-ok gondolkozzanak el,hogy egy samsung mikor kap ennyi update-et. Én remélem lesz JB is,mert az nem lenne utolsó.
-
Drachoo
senior tag
válasz
korpicschess #74 üzenetére
Azért a rootolás nem tartozik a mindennapi használatba, nem ugyanaz a probléma súlya.
-
GyéBen
tag
válasz
Brutális eb #34 üzenetére
"Amilyen bugtenger volt az alap ICS még jó,hogy jött update."
Kérlek, ó, minden trollok atyja, mondj egy bugot az alap Sony-s ICS-ben!
-
mrlujoak
veterán
válasz
socialkiller #55 üzenetére
Csigalom, nyugavér, a Sony a bejelentett terveknek megfelelően szépen sorban frissíti az idei palettát is.
Előbb az Xperia S kapott ICS-t, majd most a P.
Az Xperia U is és sola is hamarosan megkapja.Az Xperia neo L és tipo eleve ICS-vel érkezett, a go nemrég került piacra, csakúgy, mint az ion.
A terveknek megfelelően mindegyik idei GB-es modell ICS-re frissül.
-
Beladon
aktív tag
Grat Sony
(xperia arc s gyári 4.0.4. trémobil nincs még frissités...)
-
nggabi
félisten
tényleg dicséretes a sonytól a frissítés a csóró modellekre is, bár ez a mostani csak az előzö ics hibajavított kiadása. az más kérdés h szó sem esik a 2g/3g bugról a cikkben, tehát csak 3g-n lehet innentől telefonálni vele. ez annak ciki akinél nincs 3g lefedettség.
-
Drachoo
senior tag
válasz
socialkiller #59 üzenetére
Ez nagyon nem így van.
-
Cobalt14
tag
Aki esetleg telepítette arc S-re, az az alábbiakra válaszolna?
Mennyiben változott az általános sebesség az előző verzióhoz képest?
Mennyire fagy a böngésző, mennyire stabil a flash kezelés (bár aki most frissít ics-re, az már amúgy se tudja letölteni a marketről)?
Tárcsázó sebessége milyen?
Élőháttérképek mennyire akasztják meg a rendszert?Illetve minden ami eszetekbe jut.
-
NomarCube
csendes tag
Nem semmi flamewar megy itt.
Én személy szerint nagyon örülök a javításnak. Ahogy megláttam a hírt rögtön tettem is fel a Ray-emre az új buildet. -
montyx
aktív tag
válasz
Brutális eb #45 üzenetére
Én teljesen egyetértek veled. Az embereknek el kell várniuk, hogy ha vesznek egy drága telefont, akkor az tökéletesen működjön. Legyen szó Apple, Sony, Samsung, Motorola, vagy bármilyen telefonról.
Szembe kell szállni a mesterséges avultatással, azaz hogy olcsóbb egy új dolgot venni, mint megjavíttatni. Ezt pedig úgy lehet elérni, ha mindenki elvárja a hosszú távú, jól működő supportot.
+1
-
Švejk
őstag
Lelkiismeretes, szimpatikus cég, na. Sorba tolják ki a frissítéseket, alapoznak a felhasználók problémáira, és kijavítják azokat. Frissítési szempontból 5*!
Így kell a felhasználót Sonyhoz szoktatni -
Alborosie
aktív tag
válasz
Ezel csak egy "pici" gond van. Tudod mi? Elmondom:
Az, hogy a Nexus S egy úgymond Gingerbread alapú okostelefon. Ennek ellenére frissíthető Jelly Bean-re.Lehet van más készülék is, de ez garantáltan GB -> JB alapú.
-
törölt tag
válasz
Hát nem tudom, de szerintem nem így van. A JB nem egy "patch" amihez kellene valami "alapverzió".
-
lsebestyen
addikt
válasz
Tőlem lehetsz kioktató, de ez nagy marhaság
-
korpicschess
veterán
válasz
Én azt hittem, hogy az iOS6 másolata, amit a Blackberry OS-re építettek.
-
socialkiller
tag
válasz
lsebestyen #57 üzenetére
Ezzel csak egy "pici" gond van,tudod mi?Elmondom:
Az,hogy a Jelly Bean az IceCream Sandwich egy úgymond "felvarrt" változata ebből adódik,hogy csak ics-t futtató készülékekre lehet ráhuzni,gb-sekre NEM
Bocs,ha félre értelmezhető a stílusom,nem akartam kioktató,nagyképü lenni -
Brutális eb
addikt
válasz
#16514048 #53 üzenetére
"Nem mondtam hogy szó szerint írtál volna ilyet, és nyilván volt egy kis túlzás abba amit írtam."
Na látod ezért kell lehiggadni mielött a hév írja helyetted a hszt.
'"A hozzászólásaidat olvasva viszont az jött le nekem, hogy neked nem elég az elérhető legjobb, neked attól is több kel, ezt próbáltam érzékeltetni."
Pedig nem ezt írtam hanem azt,hogy jönnek itt sokan a drága sony meg milyen csodálatos a sony dumával és kiváltságként kezelik azt a dolgot(update/bugfix)ami kutya koötelessége lenne a gyártónak ha azt szeretné,hogy legközelebb is őt válasszam.(Más gyártóknak is persze de könyörgöm ez itt nem releváns)
-
lsebestyen
addikt
válasz
socialkiller #55 üzenetére
Most minek szarozzanak az ICs-vel, egyből jön rá a JB, sokkal egyszerűbb...
-
Misua
senior tag
Sony politikája a legjobb, nem úgy mint mondjuk Nokiának
-
socialkiller
tag
Ez mind szép és jó,de az xperia u még mindig gingerbreadel "szenved" amig a tavalyi és az idei egy magos csodák döntő többsége már ics-el rohangál
Ja és,hogy a Sony már dolgozik a JB update-n....
De nem JB updaten kéne dolgozni,hanem először mindenki kapjon ics-t azután lehet gondolkodni a jb-ben,habár az tetszik a Sony részéről,hogy beígérte a 2012-es teljes palletának a jb-t
-
törölt tag
válasz
Brutális eb #51 üzenetére
Nem mondtam hogy szó szerint írtál volna ilyet, és nyilván volt egy kis túlzás abba amit írtam. A hozzászólásaidat olvasva viszont az jött le nekem, hogy neked nem elég az elérhető legjobb, neked attól is több kel, ezt próbáltam érzékeltetni.
-
Zoz
őstag
A javításokról van valahol részletes lista?
-
Brutális eb
addikt
válasz
#16514048 #49 üzenetére
"Ember, te nem tudsz megelégedni semmivel sem? Ha egy gyártó egy új verzió megjelenésével egyidőben adna ki teljesen bugmentes frissítéseket, te abba is belekötnél."
Na akkor mielött teljesen butaságokba belelovalnád magad hol is írtam én ilyet?
(#50) mrlujoak
Attól van vége az értelmes eszmecserének,hogy egy sony frissítési hírnél nem htc,samu,moto,stb készülékek frissítéséről beszélünk hanem a sony AKTUÁLIS frissítéséről? Ja elnézést akkor tényleg vége -
mrlujoak
veterán
válasz
"Kit érdekel.nem más gyártotól van készülékem."
Ja, értem. Akkor itt vége is lett az értelmes eszmecserének.
(#49) kdavid94:
Ha emlékeim nem csalnak iOS is jött már ki bugosan. Hirtelen akkumerülés (stb). Szóval az sem bombabiztos választás...
-
törölt tag
válasz
Ember, te nem tudsz megelégedni semmivel sem? Ha egy gyártó egy új verzió megjelenésével egyidőben adna ki teljesen bugmentes frissítéseket, te abba is belekötnél. Vicces, hogy a Sony jár el a legjobban frissítések terén ( szerintem legalábbis ezt nyugodtan kijelenthetjük), téged ez nem érdekel, neked azonnal kell a legújabb, hibamentes rendszer. Ha ilyen igényeid vannak akkor javaslom hogy hagyd a fenébe a droid-ot és válts iPhone-ra...
-
Drachoo
senior tag
Grati Sony!
-
Brutális eb
addikt
"Mutass kérlek még egy olyan gyártót, aki ilyen szintű tömeges frissítést eszközölt!"
Kit érdekel.nem más gyártotól van készülékem.(Persze ez csak részigazság de most nem releváns)
"Plusz, mutass nekem olyan androidos gyártót, amely bugmentes szoftvert alkotott...2
Szintén kit érdekel más gyártó ha sanyiért adtam pénzt nem más gyáró készülékéért.
"Az ilyen hsz-okkal teljesen felesleges flame-et keltened."
Mi van?
A te hzsed minősíthető flamnek mivel süt belőle a brutális elfogultság.Kicsit lazábban kérlek...Nehogymár 50 oldalas köszönömöt kelljen rebegnem mert a drága pénzen megvett készülékem supportálják.
Ez teljesen természetes kell,hogy legyen.Ne forgasd már ki a mondandom és terelj más gyártóra.Ez olyan ovodás szinvonal te ennél értelmesebb vagy.A többi részevel nincs baj a mondandódnak.
-
Beri78
őstag
tiszteletre méltó
-
Predator2
addikt
nekem miért nem akarja a telefon beépített "Update center"-e frissíteni a telefont ICS-re?
Független a telefonXperia mini pro (Sk17i)
-
mrlujoak
veterán
válasz
Brutális eb #34 üzenetére
Mutass kérlek még egy olyan gyártót, aki ilyen szintű tömeges frissítést eszközölt!
Plusz, mutass nekem olyan androidos gyártót, amely bugmentes szoftvert alkotott...
Azért az egy kicsit elgondolkodtató, hogy a gyártók közül egyedül a Sony szolgált olyan ICS frissítéssel, ami 1 azaz egy tavalyi androidos modellt kivéve az összesre kijött...
Az ilyen hsz-okkal teljesen felesleges flame-et keltened.
Sebességnövelő és bugjavító fixek mindig is lesznek, minden gyártónál. Nincs hibamentes rendszer.
A Sony ott hibázott, hogy engedte a belakott GB-re való frissítést. Sokaknál ez okozott fennakadást a stabil működésben.
Ellenben egy szűz készülékre (természetesen gyári visszaállítás) az eddigi ICS telepítés sem okozott súlyos hibákat.Viszont ha a Sony így tett volna, hidd el, tele lenne a fórum gyalázkodó üzenetekkel, hogy a frissítéskor oda lett a sok személyes adat/beállítás...
-
törölt tag
Flashtool akkor is ésszerűbb megoldás mint függetleníteni. Annyi az egész h letöltöd és betallózod a ROM-ot, ha nem nem pipálod be a wipe data funkciót, akkor megmarad minden a telón.Bár tiszta telepítést érdemesebb csinálni szvsz. Szóval, ez akárhogy nézem egyszerűbb mint bemenni a T-hez, függetleníteni jó sok pénzért és utána még tökölni annyit a PCC-vel mintha csak Flashtool-lal felraktad volna függetlenítés nélkül.
-
Alborosie
aktív tag
Az arc S-emen 4-1.B.0.431 van. Gyárilag T-s. Nem lett semmi cseszegetve.
Mégsem ajánl fel frissítést a Sony PC Companion (2.10.094 Prod 25). -
-
Brutális eb
addikt
Na azért nem kell összeesni a sanyi elött.
Amilyen bugtenger volt az alap ICS még jó,hogy jött update.
És ahogyan olvasom a tapasztalatokat még így sem lett az összes bug kigyomlálva....,
Sajnos nem vagyunk hozzászokva az ilyesmihez aminek teljesen természetesnek kellene lennie ezért kiváltságként kezeljük ami valljuk be röhejes. -
neonkukac
csendes tag
nekem vodás xperia ray-em van most frissítem
-
Petya88
tag
Nem tudjátok, hogy ha bemegyek a T-hez és némi kiabálás vagy készpénz árán függetleníttetem a készülékeim, akkor nekem is elérhetővé válnak a frissítések?
Xperia P & Xperia Mini -
mrlujoak
veterán
-
vicze
félisten
A Xperia S még csak lesz. Egy üres AOSP ripo lett létrehozva neki és próbálják most elsősorban drivereket összeszedni, ami az egészben a legfontosabb lenne. Remélem minél előbb sikerül, mert sokat lökne a Qualcomm-os telók AOSP portján, meg sok Sony teló egyből AOSP/CM9/10/AOKP/MIUI portot is kaphatna egy huszárvágással. Bár CM9-cal most is elég jól állnak.
-
mrlujoak
veterán
válasz
bekes.andras #25 üzenetére
Tárcsázó?
Elviekben gyorsabban kell megnyílnia. Még akkor is, ha rengetek híváselőzmény van...
-
callmeakos
veterán
Követendő a Sony példája!!!
-
bekes.andras
tag
Nekem jött tegnap arc-ra új FW, de nem érzem a gyorsulást, valamint a számos kényelmi funkciót.... 4.1.B.0.587
-
ratobi
senior tag
válasz
donceleger8 #5 üzenetére
Már mindhárom magyar szolgáltató kiadta a frissítést ! Számítógépen keresztül kell megpróbálni úgy fog frissíteni a telefon.
-
kiskaktusz
addikt
Pont tegnap olvastam valahol. Csak így tovább sony!
-
mrlujoak
veterán
Tulajdonképpen ez a build frissítés múlt hét csütörtökön elindult.
Ettől újabbról még nincs tudomásunk, így a 4.1.B.0.587 buildverzióról szól a hír.
Ha tévednék, cáfoljatok.
Persze, ettől még a hivatalos tájékoztatás e heti...
Naaaa, tényleg! Szerkesztők, valami hasonlóra nem cserélnétek le a cikk illusztrációját?
-
sdd2
veterán
Jöhet a frissítés.
-
atike
nagyúr
Sóhaj.
Miért nem SE-t vettem anno...
Pedig milyen jó váltásnak tűnt az LG-ről Samsung-ra áttérés...
-
mrlujoak
veterán
válasz
lsebestyen #15 üzenetére
Jah, elírtam.
Mea culpa
Hihetetlen? Nem nem az. Folyamatos ICS terítés van
(#4) Orton96:
Hát az kétségtelen hogy ugyan nem a kedvenc gyártóm Android vonalon a Sony, de frissítésekben messze az elsők!
(persze csak a Nexus sorozat után... )Xperia S - tiszteletbeli Nexus tag lett
(#5) donceleger8:
Szolgáltatói modellek esetében a többnyire kellemesebb árért cserébe tisztában kell lenni, hogy a frissítések - amik az okostelefonok idején mindinkább kardinális - bizony késnek a gyári független verziókhoz képest.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #11 üzenetére
Persze, a Flashtool segítségével. Garanciavesztéssel sem jár szerintem, mivel ugyanazt a ROM-ot adják ki a szolgáltatók is.
@hurrikan: megelőztél.
-
hurrikan
addikt
válasz
quailstorm #11 üzenetére
Így van.
Flashtool-al minden garanciavesztés nélkül fel flashelheti.
Annyi hogy ha garis gixer van, előtte vissza flasheli a T-set és pá -
quailstorm
félisten
válasz
donceleger8 #5 üzenetére
Szolgáltatófüggő? Mert akkor őket szidd. Egyébként valahogy csak fel lehet flashelni a gyári romot ha a szolgáltató nem ad ki frissebbet nemde?
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
donceleger8 #5 üzenetére
Az nem a Sony hibája, hogy a szolgáltatód ül a frissítésen.
Várom mini pro-ra, mert az első gyári frissítés annyira nem győzött meg.
-
zohen
csendes tag
És ez csak a kártyafüggetlenekre vonatkozik vagy a kártyafüggőkre is(t-mobil)?
-
hurrikan
addikt
válasz
donceleger8 #5 üzenetére
Ha egy szolgáltatós készülékre a szolgáltató nem adja ki az ICS-t, ahhoz a Sonynak semmi köze nincs.... ez más gyártóknál is így megy nem csak a Sonynál.
Nem véletlenül nem szeretik a szolgáltatós készülékeket.
Főleg a T-mobile-nak szokása, hogy amit már nem forgalmaz, arra magasról tesz, és azt nem frissíti le. -
bobooo
addikt
ez is már 1-1,5 hetes hír
-
törölt tag
válasz
donceleger8 #5 üzenetére
-
donceleger8
őstag
Hát én nem tudom! Asszony minijére még a mai napig nincs ICS frissítés, itt meg már az ICS javításáról esik szó! Szerintem egy kicsit jobban is összekaphatná magát a Sony!
-
Orton96
aktív tag
Hát az kétségtelen hogy ugyan nem a kedvenc gyártóm Android vonalon a Sony, de frissítésekben messze az elsők!
(persze csak a Nexus sorozat után...
)
-
mrlujoak
veterán
Legalább egy ICS-t futtató arc-ot tehettek volna képillusztrációnak...
Egyébként köszönjük, jól esett ez a frissítés is. Múlt hét csütörtök este óta fenn van
(#2) oszi666: Milyen hirtelen?
április óta folyamatos az ICS kiadás a tavalyiakra. Júliusra gyakorlatilag az összes tavalyi gyári független megkapta az ICS-t, most pedig egy javító build frissítés jött ki.
Xperia S és Xperia P is ICS-n.
Xperia tipo itthon mindhárom szolgáltatónál kapható, és gyári ICS-n van.
Xperia U és sola pedig hamarosan ICS-t kap...Ez egy szép, folyamatos ICS terítés.
-
oszi666
őstag
Hihetetlen Sony hogy osszekapta magat. Gratula!!!
-
Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest