Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
antim
tag
Én is ettől félek. Egyre jobban vigyázok rá, mert a közelébe sem találok konkurensét, ami a minőséget, használhatóságot illeti. Az nfc-n kívül mindenben tökéletes. Talán még az osztott képernyő jönne néha jól a 7-es droidból.
Azért ne adjuk fel a reményt, hátha van még ebből a képernyőből annyi raktáron, hogy kihoznak vele mégegy prémium sorozatot. Jövő év elejéig él a reményem, utána a Dunába ugrok.

-
.Szaki.
addikt
Pontosan ez a probléma. Nekem egy mai kornak megfelelő fapados tablet kéne, kiváló kijelzővel, de egy darabot nem találtam. Anno huszonezer forintért tudtam venni olyan WayteQ tabletet, hogy megszólalt, 1GB/8GB volt, de az akkoriban normálisanak számított és 4 évig köszönte szépen jól volt. A mostanim szintén egy 1GB/8GB-s tablet, ami váltotta, már kellett volna bele a 2GB/16GB, de nem volt értelmes áron, ez meg egy rossz vicc. Egy ilyen alapelvárásoknak sincs megfelelő készülék értelmes áron a piacon.
-
kromatika
veterán
Up neki.Tetszik.
-
Joe.36
addikt
-
antim
tag
Nagyon jó! Csak jönne már a Mediapad X2 telefonom utódja is a prémium kategóriában! Ja és nfc-vel! Köszi, ha olvasod kedves Huawei!
) -
Szabcsizz
őstag
válasz
H.Istvan25
üzenetére
Ott a pont. Itthon van 7 colos Samsung tablet, de inkább a 8 a minimum szerintem. Főleg a mai tepsi telefonok között.
-
pomorski
őstag
Löszi a hírt, nekem speciel nem tetszik.
-
troviko
senior tag
Az ilyen szutykok kinek kellenek? 7-8 colon a HD 10+ colon a FHD a kötelező minimum.
2-3 éves gyerekeknek elmegy persze összetörni. -
H.Istvan25
senior tag
Hét col? Ne vicceljünk, az még telefon nem tablet. Semmi értelme, inkább használok 6 colos mobilt.
-
Xaels
félisten
Szánalom... Lassan tényleg ott leszünk, hogy 1szereplős lesz a tablet piac. Szeretnék már venni páromnak egy használható példányt, de nincs semmi amire a 2 és fél éves Tab S 8.4-et érdemes lenne, sőt majdhogynem többe kerülne valami "gyengébb" mint amennyibe ez került anno. Pedig ő szinte semmi mást nem használ itthon.
-
atike
nagyúr
...még van olyan, hogy tablet...?

-
punky10
addikt
Mert hiába lenne rá kereslet, kevés a kínálat.Vannak az ismert gyártok alapmodeljei,1/8 ,jobb esetben 1/16 -os memoriával, gyenge SOC-cal,vagy normális HW-rel a kinai vonal,99 százalékban gyenge akkuval.A megjelent 1-2 jó ajánlat(pl Huawei M3) pedig kiló környéki árazással...

-
doooo
veterán
-
Soybex
őstag
Alig látni már tableteket az embereknèl

-
mg1992mg
őstag
Meh. Most vettem egy Samsung Galaxy Tab A 10.1-est, szerintem ez alá nem érdemes menni. De ha olcsó lesz, akkor jó ajánlat.
-
törölt tag
Feketében? El sem hiszem... Bár a hátlap itt is valami bézs, de úgyis elölről nézegeti az ember többet.
-
.Szaki.
addikt
Ha értelmes áron lesz, akkor érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)