Újabb Honor tablet bukkant fel

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Huawei egy új táblagép bemutatására készül. A TENAA adatbázisában felbukkant eszköz hasonlít a nemrég bemutatott Huawei MediaPad T3 7.0-ra, legfőbb tulajdonságaiban meg is egyezik azzal: 1024 x 600 pixeles, hétcolos kijelző, 2 GB RAM és 16 GB-os tárolóegység jellemző rá.

Nem a külsőn, az adatkommunikációs képességeken változtattak
Hasonlít a MediaPad T3 7.0-ra, de nagyobb [+]

Fizikai méreteiben azonban nincs egyezés, 187,6 x 103,7 x 8,6 milliméteres és 275 grammos adataival nagyobb és nehezebb annál, cserébe az akkumulátora is komolyabb, 4000 mAh-s. A lapkakészlet egy ismeretlen típusú négymagos, nem kizárt, hogy 32-bites MediaTek MT8127, de ez egyelőre csak feltételezés, az viszont nagyon valószínű, hogy 4G nem kerül bele, a SIM-mel csak is 3G adatkapcsolatot érhetünk el. A gyártóhoz kötődő Honor Play Pad 2-széria ennél egy nagy lépcsőfokkal komolyabb minden téren, így minden bizonnyal ez a termék képviseli majd a belépőkategóriát, jó eséllyel hamarosan piacra is kerül.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Huawei MediaPad T3

    Hét- és nyolchüvelykes változatban is meg lehet venni az alsó-középkategóriás táblagépeket, Kirin lapka helyett azonban MediaTek és Qualcomm figyel bennük.

  • Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön

    Szintet lépett a Huawei táblagépes szériája: a fémházon belül villámgyors, Kirin 950-es SoC dolgozik, kívül pedig QHD-s megjelenítő ékeskedik. A kevés új prémium táblagép egyikét elemezzük ki.

  • Huawei MediaPad M2 8.0 - hangzatos ajánlat

    Komoly előrelépés az M2 a Huawei táblagépes felhozatalában, és nemcsak a kijelzőfelbontás nagyobb vagy a rendszersebesség fürgébb, a sztereó hangszórók is tisztábban szólnak.

Hirdetés